Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#141 Lana22

Lana22

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 22 September 2005 - 07:00 PM

Rea že kej veš a je še vedno ta akcija? Prooosim te za cimprejšnji odgovor ker ga grem jutr kupovat, pa da vem, da ce je še akcija in kje da mi poveš in da grem tja.

Tnx, Lana!
  • 0
Potrpežljivost ima grenke korenine, a sladke sadove.

#142 wilma

wilma

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 200 posts

Posted 22 September 2005 - 08:27 PM

QUOTE(DiLeMa)

Aja ... zadeva je novost in trenutno stane 890 sit, potem kasneje pa bo 1490 sit. wink.gif

DiLeMa, super si!! Tole bi pa jaz rada imela! Samo tega kataloga nimam..se da kako drugače naročiti? cry.gif
  • 0

#143 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 September 2005 - 09:05 PM

QUOTE(wilma)
DiLeMa, super si!! Tole bi pa jaz rada imela! Samo tega kataloga nimam..se da kako drugače naročiti? cry.gif

Wilma ... z veseljem bi ti pomagala, ampak na žalost je meni tale katalog bolj slučajno prišel v roke ker je od ene mamine sodelavke, midve z mami pa ne naročava preko Oriflame, ampak preko Avona.

Mogoče bi lahko pomagala katera druga forumašica, da bi namesto tebe naročila tale korektor in ti ga potem poslala po pošti?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#144 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 September 2005 - 11:42 PM

QUOTE(Lana22)
Rea že kej veš a je še vedno ta akcija? Prooosim te za cimprejšnji odgovor ker ga grem jutr kupovat, pa da vem, da ce je še akcija in kje da mi poveš in da grem tja.

Tnx, Lana!

hej! šele zdj sm pršla domov.Jz nism šla še nč v emsto,tko,da ne vem.Je pa Nadi še včer napisala,da je vidla akcijo v milrju in skor zihr sm,da je še,sj sm prvi tv oglas za reklamo vidla par dni nazaj in pomojm ni tko kratka akcija,da ej jutri ne bi blo več smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#145 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 October 2005 - 12:02 PM

A bi mi znala mogoče katera povedat, če je Max Factorjev Colour Adapt komedogen?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#146 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 October 2005 - 01:49 PM

QUOTE(DiLeMa)
A bi mi znala mogoče katera povedat, če je Max Factorjev Colour Adapt komedogen?

pod sestavinami sm napisala za tale pudr,pa tud mene zanima,ni nobena napisala.aja,pa,ko večkrat slišm kle na forumu,da je puder za suho/mastno kožo...jz nism zasledila,da bi recimo max factorjev colour adapt meli 2 vrsti pudrov,za mastno pa suho kožo!?mislm,res ne vem,no. mad.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#147 Lenči

Lenči

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 10 October 2005 - 09:16 AM

Še jaz prosim za nasvet. oops.gif Rabim puder za občutljivo, mešano kožo, vendar ne z mat učinkom. Teh imam že in še dovolj sad.gif . Rabim kakšnega novega, da je koža na polgled svilnata.... biggrin.gif
  • 0
Lenči

#148 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 10 October 2005 - 10:07 AM

QUOTE(Elise)
Sicer je pa pudrov za temnejšo polt malo morje, problem so pudri za svetlo kožo (ker menda je v Sloveniji svetla polt ful redka rolleyes.gif )

to je pa res kr neki :laughing1: pa pudr se itak uporablja največ pozim, ko ženske praktično brez barve ostanejo
  • 0
Posted Image

#149 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 10 October 2005 - 06:01 PM

[quote=Tanjci][quote=Elise] Sicer je pa pudrov za temnejšo polt malo morje, problem so pudri za svetlo kožo (ker menda je v Sloveniji svetla polt ful redka rolleyes.gif )[/quote]
to je pa res kr neki :laughing1: pa pudr se itak uporablja največ pozim, ko ženske praktično brez barve ostanejo

biggrin.gif Sam to je čist res! Greš v trgovino pa sami temnejši odtenki sredi zime...
  • 0

#150 AnYa_r

AnYa_r

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 131 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 11 October 2005 - 10:21 PM

Meni osebno je najboljsi puder loreal true match, ker mi barvno ustreza, pa z mojo kožo se lepo zlije!
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem, kajti bistvo je očem nevidno!

#151 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 October 2005 - 03:40 PM

Kako se vam zdi tanovi puder od NIVE.e Stay Real ?

http://www.nivea.si/frameset.php
  • 0
Viens, reste ici!

#152 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 12 October 2005 - 06:45 PM

ostajam pri Dior-ju! 8)
  • 0

#153 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 October 2005 - 07:37 PM

A Dior.jev puder je vredu drugače?
  • 0
Viens, reste ici!

#154 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 12 October 2005 - 08:28 PM

mama ga je včasih uporabljala,tekočega od Diorja, in sem si ga kdajpakdaj sposodla, in je bil kar kul. res se je lepo mazal.
za pozimi imam enega svetlega od YSL, je malekost gostejši in se tudi perfektno maže in lih prav prekrije.
  • 0

#155 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 October 2005 - 08:35 PM

QUOTE(Ka)
za pozimi imam enega svetlega od YSL, je malekost gostejši in se tudi perfektno maže in lih prav prekrije.

kok pa stane?
  • 0

#156 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 13 October 2005 - 10:43 AM

če se prav spomnim, nekje med 5 in 6k
  • 0

#157 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 October 2005 - 11:14 AM

QUOTE(Ka)
če se prav spomnim, nekje med 5 in 6k

Ja sej ni čudn, da je drag, če pa je tudi maskara 6000 sit.
  • 0

#158 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 October 2005 - 04:40 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Kako se vam zdi tanovi puder od NIVE.e Stay Real ?

http://www.nivea.si/frameset.php

Nima nobena izkušenj ? Če ma kera doma naj bo tako dobra pa napiše sestavine, ker nisem našla nikjer .. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#159 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 13 October 2005 - 04:53 PM

meni grejo vsi Niveini pudri na živce, ker dišijo enako kot Nivea krema evil.gif
  • 0

#160 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 13 October 2005 - 06:10 PM

Jst sicer nimam tega pudra tko da o izkušnjah ne morm govorit sm pa našla sestavine na netu. Drgač pa tut mene zanima za kakšno kožo je???

Ingredients: Aqua, Cyclomethicone, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Nylon 6/12, Lauroyl Lysine, Silica, Dimethicone, Sodium Chloride, Trimethylsiloxysilicate, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Squalane, Talc, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Diazolidinyl Urea, Parfum, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users