Najbolj nerodno vam je bilo...
Posted 23 December 2006 - 04:55 PM
Posted 05 January 2007 - 08:54 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 11 January 2007 - 08:58 PM

Posted 12 January 2007 - 06:50 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 19 March 2007 - 09:14 PM

Posted 19 March 2007 - 09:16 PM

Posted 19 March 2007 - 09:21 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 19 March 2007 - 09:26 PM

Posted 20 March 2007 - 12:24 PM
Posted 20 March 2007 - 12:34 PM

Posted 20 March 2007 - 12:53 PM
Najbrž je ni znal zadovoljit oz. ustrezno pofukat, zdaj pa taki izpadi.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 March 2007 - 01:48 PM
Posted 20 March 2007 - 01:53 PM

Ni mu dala, pol pa take poba ven meče. Kot da je ona kriva, da je on nesposoben....
Posted 18 April 2007 - 04:02 PM

Posted 28 July 2007 - 10:00 AM

Tudi jaz jih imam kar nekaj - večinoma v povezavi z wc-ji:
- sva s sošolko bili na eni kavici v nekem nama do takrat novem lokalu. Ko sva spili, naju je seveda pritisnilo na wc. WC-ja sta bila dva. Vsaka je šla v enega. Jaz lulam (mam tak način, da se skoraj nič ne sliši), ko kar naenkrat zaslišim prdenje in ostale spremljajoče zvoke iz sosednjega wc-ja. Ko pridem ven, vidim, da na vrsto čakata še dve punci. Razni "špljunk" zvoki in prdci pa so se še kar slišali. Pogledam oni dve, ki čakata, pa jima je bilo očitno tako nerodno, da sta kar v tla gledali. Jaz sem si ful želela, da bi lahko sošolko kako opozorila, da se vse sliši, ampak nisem mogla. No in po par minutkah pride ona ven, vsa zadovoljna in reče: "Uh, še sreča, da majo tu zvočno izolirane wc-je!"

Ena izmed onih, ki je še čakala, se je komaj zadržala, da ni bruhnila v smeh, in je to prekrila z prisiljenim kašljem. Jaz sem se ful režala (še solze so mi pritekle), ampak sem sošolki rekla, da sem se ravno spomnila enga vica, pa da se zato tako smejim. Sošolki tega nisem nikoli povedala.
- spet ena iz wc-ja, tokrat sem bila jaz žrtev: greva z eno kolegico na wc in noter ni bilo čist nobenga. Pa se ful naglas pogovarjava o vsem mogočem (ful osebne stvari), vsaka v svoji kabinci. Ona je končala prej kot jaz, in mi kar naenkrat ni več nazaj toliko odgovarjala. Samo kak "ja, ja" je blo od nje slišat, jaz pa še vedno veselo razlagam o svojih težavah z menstruacijo. Pa pridem ven, pa vidim enih 5 punc, ki so čakale v vrsti. Ful me je bilo sram. Sem kar v tla gledala, si po hitrem postopku umila roke in šla.

- neštetokrat se mi je že zgodilo, da hodim po trgovini/mestu z nekom, pa mu kaj razlagam. Čez čas, ko ni nobenega odgovora na kako moje vprašanje, opazim, da tiste osebe že dolgo časa ni več z mano, ampak si nekje v ozadju ogleduje določeno stvar. Po navadi ima človek, ki se trenutno nahaja za mano, na obrazu nasmešek. Jaz pa postanem čisto rdeča.

- na nekem metal koncertu na Metelkovi me pritisne na wc, pa so bili vsi zasedeni, razen enega, katerega vrata se niso dala zaklenit. Ker me je tako tiščalo, sem vseeno šla. Tisti wc je za moške in ženske in imajo vsi dostop. No, jaz ravno končam, pa se z dvignjenim krilom in spuščenimi hlačkami obrnem, da bi potegnila vodo, ko nek tip sunkovito odpre vrata. Jaz sem od šoka kar stala tam, tip pa si je par sekund ogledoval mojo zadnjo plat. Potem je nekaj zamomljal in zaprl vrata. Men je bilo tako nerodno, da sem v wc-ju ostala še kakih 10 minut, dokler nisem bila prepričana, da so vsi šli.
Ko sem prišla nazaj pred oder, sem ugotovila, da je bil tisti tip, ki me je videl, pevec skupine, ki je ravnokar igrala.

- enkrat pozimi sem se še posebej lepo uredila, ker sem šla na en koncert. Med drugim sem imela oblečeno dolgo krilo, pa škornje z visokimi petkami. Počutila sem se super elegantno, zapeljivo in na sploh 1A in tako sem tudi hodila. Ko pridem do tam, kjer je bil koncert, smo s kolegi šli še na eno kavico v en lokal, do katerega so vodile 3 stopnice. Bila sem še posebej pazljiva, da ja ne bi padla. No, ko smo končali, sem opazila, da se je pred lokalom nabrala kar velika množica folka, ki so prišli na koncert. Iz lokala sem stopila prva, in ker nisem gledala pod noge, se mi je petka na prvi stopnici zataknila za krilo. Skoraj sem padla, a sem se nekako ujela. Stopim na drugo, pa mi spodrsne in pogrnem čez dve stopnici direktno na kolena.

- enkrat v Rimu sem šla na wc. Oblečeno sem imela dolgo široko krilo iz zelo lahkega blaga in spodaj tangice. Ko sem stopila ven in si umivala roke, je neka čistilka vsa razburjena kazala proti meni in mi skušala nekaj dopovedat. Nisem je razumela, zato sem šla ven. Seveda je bilo tam polno turistov. Pridem do svojega fanta, pa greva naprej. Tako hodiva kakih 5 minut, ko opazim, da me ljudje čudno gledajo. Pa vprašam fanta, če imam kaj umazano krilo zadaj. On me pogleda, pa se začne ful režat. Ves čas sem imela del krila zataknjen v hlačke, tako da sem celih 5 minut kazala ljudem okrog sebe polovico svoje nage riti!!!

- ko sva s fantom začela hodit, sva se ful veliko pogovarjala po telefonu (po par ur skupaj). Seveda niso manjkali "vroči" pogovori. Enkrat ko sva bila ravno med takim pogovorom, se je zaslišal "klik" in vsak je mislil, da je to naredil eden izmed naju. Tako sva pogovor nadaljevala. Po nekaj minutah se zasliši še en "klik" in čez čas slišim fantovo mamo, ki se dere, da rabi telefon in da se naj že nehava pogovarjat! Očitno je tistih nekaj minut poslušala vse, kar sva se pogovarjala. Mene je bilo tako sram, da si potem še kako leto nisem upala k njim na obisk.

- enkrat, ko sem bila na obisku pri fantu, sva se ravno spravila seksat v njegovi sobi. Mislila sva, da sva v hiši sama. Nisva bila ne vem kako glasna, tiha pa tudi ne. Ko sva končala, sva čez okno videla avto od njegovega očeta, kako se je odpeljal izpred hiše. Oba sva prebledela in moj fant je šel pogledat, če je v hiši še kdo (jaz si seveda nisem upala iz sobe). Ko se je vrnil, je s sabo prinesel veliko škatlo kondomov. Čudno sem ga pogledala, potem pa mi je povedal, da je škatla ležala na tleh pred vrati sobe. Tja jo je očitno postavil njegov oče.

Tisti večer mi je fant po telefonu povedal še, da ga je oče, ko je prišel domov, gledal s takim "ponosen sem nate, sin" pogledom, a rekel mu ni ničesar. Joj, kako mi je bilo nerodno!!

Pa dovolj za zdaj. Bom še drugič kakšno napisala.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 July 2007 - 10:06 AM
Posted 28 July 2007 - 10:18 AM
- spet ena iz wc-ja, tokrat sem bila jaz žrtev: greva z eno kolegico na wc in noter ni bilo čist nobenga. Pa se ful naglas pogovarjava o vsem mogočem (ful osebne stvari), vsaka v svoji kabinci. Ona je končala prej kot jaz, in mi kar naenkrat ni več nazaj toliko odgovarjala. Samo kak "ja, ja" je blo od nje slišat, jaz pa še vedno veselo razlagam o svojih težavah z menstruacijo. Pa pridem ven, pa vidim enih 5 punc, ki so čakale v vrsti. Ful me je bilo sram. Sem kar v tla gledala, si po hitrem postopku umila roke in šla.

lahko bi ti rekla, da so še drugi poleg!
- neštetokrat se mi je že zgodilo, da hodim po trgovini/mestu z nekom, pa mu kaj razlagam. Čez čas, ko ni nobenega odgovora na kako moje vprašanje, opazim, da tiste osebe že dolgo časa ni več z mano, ampak si nekje v ozadju ogleduje določeno stvar. Po navadi ima človek, ki se trenutno nahaja za mano, na obrazu nasmešek. Jaz pa postanem čisto rdeča.

jaz sem ista. Non stop nekaj čebljam.
Problem pri meni pa je še ta, da me dostikrat ljudje kar nehajo poslušat. Začnejo pogovor kar z drugim.

- enkrat v Rimu sem šla na wc. Oblečeno sem imela dolgo široko krilo iz zelo lahkega blaga in spodaj tangice. Ko sem stopila ven in si umivala roke, je neka čistilka vsa razburjena kazala proti meni in mi skušala nekaj dopovedat. Nisem je razumela, zato sem šla ven. Seveda je bilo tam polno turistov. Pridem do svojega fanta, pa greva naprej. Tako hodiva kakih 5 minut, ko opazim, da me ljudje čudno gledajo. Pa vprašam fanta, če imam kaj umazano krilo zadaj. On me pogleda, pa se začne ful režat. Ves čas sem imela del krila zataknjen v hlačke, tako da sem celih 5 minut kazala ljudem okrog sebe polovico svoje nage riti!!!

cepam!

- ko sva s fantom začela hodit, sva se ful veliko pogovarjala po telefonu (po par ur skupaj). Seveda niso manjkali "vroči" pogovori. Enkrat ko sva bila ravno med takim pogovorom, se je zaslišal "klik" in vsak je mislil, da je to naredil eden izmed naju. Tako sva pogovor nadaljevala. Po nekaj minutah se zasliši še en "klik" in čez čas slišim fantovo mamo, ki se dere, da rabi telefon in da se naj že nehava pogovarjat! Očitno je tistih nekaj minut poslušala vse, kar sva se pogovarjala. Mene je bilo tako sram, da si potem še kako leto nisem upala k njim na obisk.

mati bi tudi lahko prej odložla

- enkrat, ko sem bila na obisku pri fantu, sva se ravno spravila seksat v njegovi sobi. Mislila sva, da sva v hiši sama. Nisva bila ne vem kako glasna, tiha pa tudi ne. Ko sva končala, sva čez okno videla avto od njegovega očeta, kako se je odpeljal izpred hiše. Oba sva prebledela in moj fant je šel pogledat, če je v hiši še kdo (jaz si seveda nisem upala iz sobe). Ko se je vrnil, je s sabo prinesel veliko škatlo kondomov. Čudno sem ga pogledala, potem pa mi je povedal, da je škatla ležala na tleh pred vrati sobe. Tja jo je očitno postavil njegov oče.

Tisti večer mi je fant po telefonu povedal še, da ga je oče, ko je prišel domov, gledal s takim "ponosen sem nate, sin" pogledom, a rekel mu ni ničesar. Joj, kako mi je bilo nerodno!!

cepam že drugič

Tudi sama mam kar nekaj prigod povezanih s seksom, ki pa jih ne bom pisala tu gor.

Bom drugič napisala kako svojo cvetko. Laufam v sobo simulirat učenje

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 28 July 2007 - 10:59 AM
Enkrat v Clarku na blagajni sm plačevala, in prodajalka mi tko reče: Ooo, ti si pa darovalka! In meni ni blo sploh jasno, o čem ona to in ji rečem tko nazaj: Nene, jst mam štipendijo! Ona me je neki čudno gledala, ma je bla tiho, jst sm pa šele čez kšn dan dognala, da imam v denarnici kartico za darovalca organov in da je ona govorila o temu

Enkrat sm hodla s fantom po šoli in sva se držala za roke. Kar naenkrat je mimo prišla moja profesorca od angleščine, se ustavla, nas pogledala, zagrulila in nas začela z dnevnikom tolč po rokah in zraven govorit: Oooo poglejte no kaj imamo tukaj! Midva sva se samo spustila in skrila roke :oops.

Zdej pa še ena prigoda od redkvice (kr sm se lih spomnla

Zadnjič smo šle skupaj v Supernovo, in smo se tam pred šparom neki pogovarjale, in ona je meni nekaj zelo vneto razlagala in pri tem divje mahala z rokami in seveda zadela enega tipa v obraz

Oo pa še ena njena - smo bli v Lj in smo hodli po pločniku, in ona je bla na zunanji strani tako da je bla že na pol na kolesarski. In se pripelje mimo en kolesar in se zabije v njo, in kolesar se zvrne in raztrešči, in njej ni blo nič, ampak je tip pizdu kot da je blo nevemkaj

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 28 July 2007 - 11:28 AM
Posted 28 July 2007 - 12:54 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users