Jump to content

Photo

Najbolj nerodno vam je bilo...

• Please log in to reply
308 replies to this topic

#141 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 23 December 2006 - 04:55 PM

Nerodno mi je bilo: ko sem prišla na faks so vsi v predavalnici (ki taka sobica, ne tista velika predavalnica) že sedeli,usedla sem se in začela gledat okoli sebe, zakaj je tako malo sošolcev prisotnih. Ko je profesor začel govoriti, mi je potegnilo, da je morda namesto vaj nek drugi izbirni predmet. Vprašala sem sošolko, če imajo didaktiko (izbirni) in je rekla, da ja. Potem sem pospravila stvari in šla.
  • 0

#142 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 05 January 2007 - 08:54 PM

K sm laufala po hodniku in se zabila v prfokso za likovni. Ta je imela v roki škatlo z barvami in seveda ji je vse padlo po tleh. Sm ji pumagala pobirat. Hvala Bogu, d se nč ni razlil po tleh in da so bile barve dobro zaprte. Matr sm nerodna! sad.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#143 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 January 2007 - 08:58 PM

Nerodno mi je, ko se sošolc grdo dere za nekom in pol zgleda, kot da ga jst šuntam... Pa jst sm itak pridna punčka pa ne bi sploh komu morila smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#144 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 12 January 2007 - 06:50 PM

Pa še neki sm se spolnla. Pulet smo z mami in tamalo zalivale rože udzuni. Sevede smo se pogovarjale, pol je pa mala hotla d pojemo. In sevede z mami sta začeli pet take hecne ljudske pesmice (smo jih pele ko sma ble s tamalo še menjše in jih še zmeri znam), pa sm se jima pučas še jz prdružla. In res pojemo, pojemo PO MOJE MAL PREVEČ NAGLAS, maenkrat pa mim bajte prkulesar en luškan tip iz paralelke s svojo družino. In rečejo, kok lepo pojemo, pa da so nas poslušal k so pučival na travniku pod našo bajto. (me jih sevede nismo mogle vidt.) Men je BLO TOOK NERODN!!! Pa glih ta tip je mogu mim prkulesart!!! sad.gif mad.gif sad.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#145 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 19 March 2007 - 09:14 PM

ja men je blo ful neroden ko mi je punca rekla da imam vonj po suhih slivah in to k sma se prvič vidla! biggrin.gif
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#146 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 March 2007 - 09:16 PM

Joooj, hahahahaha, tega ne boš pa nikol pozabil, ane. oops.gif Bla sm pijana in se mi je zdelo to v tistem momentu hecno, še sreča da maš smisel za humor in mi nisi zameru. laugh.gif Sej veš, da zmeri dišiš. wub.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#147 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 March 2007 - 09:21 PM

Vidva mata ful s hrano opravt laugh.gif Joke tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#148 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 March 2007 - 09:26 PM

Ja, itak. Moj lubi je mesar, js sm pa poljedelka in profesionalna sadjarka. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#149 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 20 March 2007 - 12:24 PM

Sicer ni povezano neposredno z menoj ampak prav nerodno mi je postalo glih včeraj, ko sem izvedel, da je moj kolega po skupni prespani noči z punco v katero "bi naj bil zatreskan" rekel, da se naj gre obrit pod bradkom ter, da ima noge kot puran.

• 0

#150 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 March 2007 - 12:34 PM

Tole je pa nekje med strašno nesramnim in nizkotnim, pa po drugi strani tudi smešnim. Ne morm pomagat - tak pač je. wacko.gif unsure.gif laugh.gif
  • 0

#151 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 March 2007 - 12:53 PM

Najbrž je ni znal zadovoljit oz. ustrezno pofukat, zdaj pa taki izpadi. twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#152 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 20 March 2007 - 01:48 PM

Punci...močno dvomin, da je trotl sploh sexal.
  • 0

#153 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26149 posts

Posted 20 March 2007 - 01:53 PM

The most possible answer biggrin.gif

Ni mu dala, pol pa take poba ven meče. Kot da je ona kriva, da je on nesposoben....
  • 0

#154 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 18 April 2007 - 04:02 PM

sj ni blo nerodn men ne komu drugmu ampak nism vedla kam nej uvrstim...dones smo šli na exurzijo pa tko...k se vračamo sošolc zaspi na zadnih sedežih...(4) pa tko prvo glava visi čezrob sedeža nato pa šofer zabremza se je pa sam naprej skotalu...ampak fora je da se tipo sploh zbudu ni...po petih minutah treplanja je ustal s tal in pogruntu da leži na tleh rolleyes.gif laugh.gif
  • 0

#155 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 July 2007 - 10:00 AM

Hahaha, tele prigode je pa super brati! Prav dan so mi polepšale! laugh.gif

Tudi jaz jih imam kar nekaj - večinoma v povezavi z wc-ji:

- sva s sošolko bili na eni kavici v nekem nama do takrat novem lokalu. Ko sva spili, naju je seveda pritisnilo na wc. WC-ja sta bila dva. Vsaka je šla v enega. Jaz lulam (mam tak način, da se skoraj nič ne sliši), ko kar naenkrat zaslišim prdenje in ostale spremljajoče zvoke iz sosednjega wc-ja. Ko pridem ven, vidim, da na vrsto čakata še dve punci. Razni "špljunk" zvoki in prdci pa so se še kar slišali. Pogledam oni dve, ki čakata, pa jima je bilo očitno tako nerodno, da sta kar v tla gledali. Jaz sem si ful želela, da bi lahko sošolko kako opozorila, da se vse sliši, ampak nisem mogla. No in po par minutkah pride ona ven, vsa zadovoljna in reče: "Uh, še sreča, da majo tu zvočno izolirane wc-je!" laugh.gif
Ena izmed onih, ki je še čakala, se je komaj zadržala, da ni bruhnila v smeh, in je to prekrila z prisiljenim kašljem. Jaz sem se ful režala (še solze so mi pritekle), ampak sem sošolki rekla, da sem se ravno spomnila enga vica, pa da se zato tako smejim. Sošolki tega nisem nikoli povedala.

- spet ena iz wc-ja, tokrat sem bila jaz žrtev: greva z eno kolegico na wc in noter ni bilo čist nobenga. Pa se ful naglas pogovarjava o vsem mogočem (ful osebne stvari), vsaka v svoji kabinci. Ona je končala prej kot jaz, in mi kar naenkrat ni več nazaj toliko odgovarjala. Samo kak "ja, ja" je blo od nje slišat, jaz pa še vedno veselo razlagam o svojih težavah z menstruacijo. Pa pridem ven, pa vidim enih 5 punc, ki so čakale v vrsti. Ful me je bilo sram. Sem kar v tla gledala, si po hitrem postopku umila roke in šla. oops.gif

- neštetokrat se mi je že zgodilo, da hodim po trgovini/mestu z nekom, pa mu kaj razlagam. Čez čas, ko ni nobenega odgovora na kako moje vprašanje, opazim, da tiste osebe že dolgo časa ni več z mano, ampak si nekje v ozadju ogleduje določeno stvar. Po navadi ima človek, ki se trenutno nahaja za mano, na obrazu nasmešek. Jaz pa postanem čisto rdeča. oops.gif

- na nekem metal koncertu na Metelkovi me pritisne na wc, pa so bili vsi zasedeni, razen enega, katerega vrata se niso dala zaklenit. Ker me je tako tiščalo, sem vseeno šla. Tisti wc je za moške in ženske in imajo vsi dostop. No, jaz ravno končam, pa se z dvignjenim krilom in spuščenimi hlačkami obrnem, da bi potegnila vodo, ko nek tip sunkovito odpre vrata. Jaz sem od šoka kar stala tam, tip pa si je par sekund ogledoval mojo zadnjo plat. Potem je nekaj zamomljal in zaprl vrata. Men je bilo tako nerodno, da sem v wc-ju ostala še kakih 10 minut, dokler nisem bila prepričana, da so vsi šli.
Ko sem prišla nazaj pred oder, sem ugotovila, da je bil tisti tip, ki me je videl, pevec skupine, ki je ravnokar igrala. oops.gif

- enkrat pozimi sem se še posebej lepo uredila, ker sem šla na en koncert. Med drugim sem imela oblečeno dolgo krilo, pa škornje z visokimi petkami. Počutila sem se super elegantno, zapeljivo in na sploh 1A in tako sem tudi hodila. Ko pridem do tam, kjer je bil koncert, smo s kolegi šli še na eno kavico v en lokal, do katerega so vodile 3 stopnice. Bila sem še posebej pazljiva, da ja ne bi padla. No, ko smo končali, sem opazila, da se je pred lokalom nabrala kar velika množica folka, ki so prišli na koncert. Iz lokala sem stopila prva, in ker nisem gledala pod noge, se mi je petka na prvi stopnici zataknila za krilo. Skoraj sem padla, a sem se nekako ujela. Stopim na drugo, pa mi spodrsne in pogrnem čez dve stopnici direktno na kolena. oops.gif Ves folk me je gledal. Najprej je bila nekaj sekund čista tišina, potem so se nekateri začeli na glas smejat. Poleg tega, da sem si kolena potolkla do krvi, sem mi je strgalo in umazalo tudi krilo. Na koncert nisem šla, ampak direkt domov, osramočena kot še nikoli. oops.gif

- enkrat v Rimu sem šla na wc. Oblečeno sem imela dolgo široko krilo iz zelo lahkega blaga in spodaj tangice. Ko sem stopila ven in si umivala roke, je neka čistilka vsa razburjena kazala proti meni in mi skušala nekaj dopovedat. Nisem je razumela, zato sem šla ven. Seveda je bilo tam polno turistov. Pridem do svojega fanta, pa greva naprej. Tako hodiva kakih 5 minut, ko opazim, da me ljudje čudno gledajo. Pa vprašam fanta, če imam kaj umazano krilo zadaj. On me pogleda, pa se začne ful režat. Ves čas sem imela del krila zataknjen v hlačke, tako da sem celih 5 minut kazala ljudem okrog sebe polovico svoje nage riti!!! oops.gif

- ko sva s fantom začela hodit, sva se ful veliko pogovarjala po telefonu (po par ur skupaj). Seveda niso manjkali "vroči" pogovori. Enkrat ko sva bila ravno med takim pogovorom, se je zaslišal "klik" in vsak je mislil, da je to naredil eden izmed naju. Tako sva pogovor nadaljevala. Po nekaj minutah se zasliši še en "klik" in čez čas slišim fantovo mamo, ki se dere, da rabi telefon in da se naj že nehava pogovarjat! Očitno je tistih nekaj minut poslušala vse, kar sva se pogovarjala. Mene je bilo tako sram, da si potem še kako leto nisem upala k njim na obisk. oops.gif

- enkrat, ko sem bila na obisku pri fantu, sva se ravno spravila seksat v njegovi sobi. Mislila sva, da sva v hiši sama. Nisva bila ne vem kako glasna, tiha pa tudi ne. Ko sva končala, sva čez okno videla avto od njegovega očeta, kako se je odpeljal izpred hiše. Oba sva prebledela in moj fant je šel pogledat, če je v hiši še kdo (jaz si seveda nisem upala iz sobe). Ko se je vrnil, je s sabo prinesel veliko škatlo kondomov. Čudno sem ga pogledala, potem pa mi je povedal, da je škatla ležala na tleh pred vrati sobe. Tja jo je očitno postavil njegov oče. oops.gif
Tisti večer mi je fant po telefonu povedal še, da ga je oče, ko je prišel domov, gledal s takim "ponosen sem nate, sin" pogledom, a rekel mu ni ničesar. Joj, kako mi je bilo nerodno!! oops.gif

Pa dovolj za zdaj. Bom še drugič kakšno napisala. wink.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#156 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 28 July 2007 - 10:06 AM

Wauuu s tabo ni nikol dolgčas.
  • 0

#157 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 July 2007 - 10:18 AM

QUOTE(Immortelle @ 28. 7. 2007 - 11:00) View Post

- spet ena iz wc-ja, tokrat sem bila jaz žrtev: greva z eno kolegico na wc in noter ni bilo čist nobenga. Pa se ful naglas pogovarjava o vsem mogočem (ful osebne stvari), vsaka v svoji kabinci. Ona je končala prej kot jaz, in mi kar naenkrat ni več nazaj toliko odgovarjala. Samo kak "ja, ja" je blo od nje slišat, jaz pa še vedno veselo razlagam o svojih težavah z menstruacijo. Pa pridem ven, pa vidim enih 5 punc, ki so čakale v vrsti. Ful me je bilo sram. Sem kar v tla gledala, si po hitrem postopku umila roke in šla. oops.gif

lahko bi ti rekla, da so še drugi poleg!

- neštetokrat se mi je že zgodilo, da hodim po trgovini/mestu z nekom, pa mu kaj razlagam. Čez čas, ko ni nobenega odgovora na kako moje vprašanje, opazim, da tiste osebe že dolgo časa ni več z mano, ampak si nekje v ozadju ogleduje določeno stvar. Po navadi ima človek, ki se trenutno nahaja za mano, na obrazu nasmešek. Jaz pa postanem čisto rdeča. oops.gif

jaz sem ista. Non stop nekaj čebljam.
Problem pri meni pa je še ta, da me dostikrat ljudje kar nehajo poslušat. Začnejo pogovor kar z drugim. laugh.gif

- enkrat v Rimu sem šla na wc. Oblečeno sem imela dolgo široko krilo iz zelo lahkega blaga in spodaj tangice. Ko sem stopila ven in si umivala roke, je neka čistilka vsa razburjena kazala proti meni in mi skušala nekaj dopovedat. Nisem je razumela, zato sem šla ven. Seveda je bilo tam polno turistov. Pridem do svojega fanta, pa greva naprej. Tako hodiva kakih 5 minut, ko opazim, da me ljudje čudno gledajo. Pa vprašam fanta, če imam kaj umazano krilo zadaj. On me pogleda, pa se začne ful režat. Ves čas sem imela del krila zataknjen v hlačke, tako da sem celih 5 minut kazala ljudem okrog sebe polovico svoje nage riti!!! oops.gif

cepam! lol1.gif
thumbup.gif

- ko sva s fantom začela hodit, sva se ful veliko pogovarjala po telefonu (po par ur skupaj). Seveda niso manjkali "vroči" pogovori. Enkrat ko sva bila ravno med takim pogovorom, se je zaslišal "klik" in vsak je mislil, da je to naredil eden izmed naju. Tako sva pogovor nadaljevala. Po nekaj minutah se zasliši še en "klik" in čez čas slišim fantovo mamo, ki se dere, da rabi telefon in da se naj že nehava pogovarjat! Očitno je tistih nekaj minut poslušala vse, kar sva se pogovarjala. Mene je bilo tako sram, da si potem še kako leto nisem upala k njim na obisk. oops.gif

mati bi tudi lahko prej odložla laugh.gif

- enkrat, ko sem bila na obisku pri fantu, sva se ravno spravila seksat v njegovi sobi. Mislila sva, da sva v hiši sama. Nisva bila ne vem kako glasna, tiha pa tudi ne. Ko sva končala, sva čez okno videla avto od njegovega očeta, kako se je odpeljal izpred hiše. Oba sva prebledela in moj fant je šel pogledat, če je v hiši še kdo (jaz si seveda nisem upala iz sobe). Ko se je vrnil, je s sabo prinesel veliko škatlo kondomov. Čudno sem ga pogledala, potem pa mi je povedal, da je škatla ležala na tleh pred vrati sobe. Tja jo je očitno postavil njegov oče. oops.gif
Tisti večer mi je fant po telefonu povedal še, da ga je oče, ko je prišel domov, gledal s takim "ponosen sem nate, sin" pogledom, a rekel mu ni ničesar. Joj, kako mi je bilo nerodno!! oops.gif

cepam že drugič lol1.gif

Tudi sama mam kar nekaj prigod povezanih s seksom, ki pa jih ne bom pisala tu gor. laugh.gif Mi je pa na splošno vseeno, če naju kdo zaloti. Ponavadi je itak prišleku bolj nerodno. Kaj pa ne trkajo! Jaz jim ne morem pomagat smile.gif

Bom drugič napisala kako svojo cvetko. Laufam v sobo simulirat učenje wink.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#158 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 28 July 2007 - 10:59 AM

Zdej sm se spomnla še par prigod ko me je blo sram:

Enkrat v Clarku na blagajni sm plačevala, in prodajalka mi tko reče: Ooo, ti si pa darovalka! In meni ni blo sploh jasno, o čem ona to in ji rečem tko nazaj: Nene, jst mam štipendijo! Ona me je neki čudno gledala, ma je bla tiho, jst sm pa šele čez kšn dan dognala, da imam v denarnici kartico za darovalca organov in da je ona govorila o temu biggrin.gif Pol me je blo šele sram biggrin.gif

Enkrat sm hodla s fantom po šoli in sva se držala za roke. Kar naenkrat je mimo prišla moja profesorca od angleščine, se ustavla, nas pogledala, zagrulila in nas začela z dnevnikom tolč po rokah in zraven govorit: Oooo poglejte no kaj imamo tukaj! Midva sva se samo spustila in skrila roke :oops. biggrin.gif

Zdej pa še ena prigoda od redkvice (kr sm se lih spomnla biggrin.gif )
Zadnjič smo šle skupaj v Supernovo, in smo se tam pred šparom neki pogovarjale, in ona je meni nekaj zelo vneto razlagala in pri tem divje mahala z rokami in seveda zadela enega tipa v obraz biggrin.gif Meni je blo smešno za crknit biggrin.gif

Oo pa še ena njena - smo bli v Lj in smo hodli po pločniku, in ona je bla na zunanji strani tako da je bla že na pol na kolesarski. In se pripelje mimo en kolesar in se zabije v njo, in kolesar se zvrne in raztrešči, in njej ni blo nič, ampak je tip pizdu kot da je blo nevemkaj biggrin.gif To je še zdej zelo popularna zgodba - kako je ona zbila kolesarja laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#159 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 July 2007 - 11:28 AM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#160 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 July 2007 - 12:54 PM

Ko so mi pred parimi leti sredi Trubarjeve ulice v Lj, na sredini riti (po šivu) počle hlače. Tko, da mi je skor cela rit vn pokukala. Zegn je bil edin to, da sem mela slučajno takrat navadne sp. hlačke, z vzorčkom metuljčkov:) oops.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users