Jump to content

Photo

prvič

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#141 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 05 January 2006 - 09:34 PM

no, kje je koticek z nasveti? wink.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#142 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 05 January 2006 - 09:51 PM

jaz tut čakam na nasvete wink.gif
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#143 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 05 January 2006 - 11:45 PM

QUOTE(hudička)
jaz tut čakam na nasvete wink.gif

kdor čaka dočaka
  • 0
Posted Image

#144 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 06 January 2006 - 12:14 AM

pa ga imate! wink.gif
  • 0

#145 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 06 January 2006 - 12:26 AM

[quote=Tanjci][quote=hudička]jaz tut čakam na nasvete wink.gif[/quote]
kdor čaka dočaka
torej "klik"
  • 0
Posted Image

#146 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 October 2006 - 01:31 PM

-------------------
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#147 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 October 2006 - 12:34 PM

jst sm prvič pr 19 letih(mi tud ni blo vseeno kdo je moj prvi in nisem taka d bi kr enem dala) on je bil star 18 let(zanj je bilo tud prvič) obe je blo mal nerrodno ampak kot so že prej rekle led sva prebila...jst osebno sem krvavela, bolelo me je malo... je mogu bol počasa..blo je pa pr njem doma..in s tem fantom sem še vedn skupaj in upam d bova še zlooooo dolg.... kiss1.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#148 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 October 2006 - 01:09 PM

--
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#149 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 October 2006 - 04:00 PM

-----
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#150 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 29 October 2006 - 06:47 PM

Jst sm stara 14 pa itak d še nism...Se mi prav nikamor ne mudi...No, sem hotla sam omenit, da sem letos na morju pač enga tipa srečala, sva se mal pogovarjala, in me je vprašal, če sem že...Seveda sem zanikala, pa mi nikakor ni verjel, sem ga mogla prepričevat laugh.gif ...Ne vem, a mogoče sem tko zgledala? biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#151 Marylin

Marylin

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 08 November 2006 - 04:39 PM

Prwich 14.. . Malo bolelo.. ampk mi ni žal. wink.gif
  • 0

#152 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 November 2006 - 05:50 PM

ene ste ble pa kr zgodne, mislm če gledam na to, da si pol glede tega 14 predstavljam sošolce in sošolke v akciji twisted.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#153 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 08 November 2006 - 06:00 PM

QUOTE(Marylin @ 8. 11. 2006 - 16:39) View Post

Prwich 14.. . Malo bolelo.. ampk mi ni žal. wink.gif

Bolelo? Joojjj sad.gif a pa maš ti visok al nizek prag bolečine?
  • 0
IPB Image

#154 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 08 November 2006 - 06:12 PM

Pri osemnajstih, s prvim fantom, on jih je imel tudi osemnajst. Bolj neizkušena nisem mogla bit, ker se do njega nisem niti poljubljala, kaj da bi se me kdo dotaknil. V glavi pa same tumarije biggrin.gif , tk da nisma dolgo čakala. Zdaj že sto let nisva skupaj, čeprav sva bila kar nekaj let par, se pa še vedno odlično razumeva in se imava rada. Sam prvi seks ni bil bogvekaj, imam pa lepe spomine na to kk me je pedenal in zrihtal stanovanje za vikend in vse ostale nepomembne pomembnosti
  • 0

#155 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 November 2006 - 06:12 PM

QUOTE(Anja88 @ 8. 11. 2006 - 18:00) View Post

Bolelo? Joojjj sad.gif a pa maš ti visok al nizek prag bolečine?

Čist odvisno od človeka, če boli ali ne - od njegovega praga bolečine, predvsem pa v največji meri od sproščenosti in psihične pripravljenosti. Mislim pa, da če si punca izbere za prvič nekoga, ki mu zaupa in se imata rada, potem se nima česa bat - je to nekaj tako naravnega, da se je brezveze sekirat. Mene ni prvič takorekoč nič bolelo, je bil najprej samo tko malo neprijeten občutek, ko je šlo bolj na tesno (laugh.gif) in tudi krvavela nisem takorekoč nič. Sem se pa spraševala najprej, kako bo šla tako velika reč v tisto mojo malo zadevo, hahahaha - ampak je ta naša zadeva na srečo zlo raztegljiva in prilagodljiva. biggrin.gif Je pa res, da sem bila ful sproščena in tudi nisem pričakovala nevem kaj. Prvi sex je vedno malo neroden in hecen, zato si ne nabijajte pričakovanj do oblakov, ker boste razočarane. Dober sex pride šele sčasoma, ko spoznaš svoje telo, kaj ti paše in se brez zadrege odzivaš na vse to.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#156 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 November 2006 - 06:48 PM

Če si z pravo osebo in si tega želiš ziher ne boli. Moraš bit pripravljen in sproščen. Sicer pa so tipi krivi če boli,ker večino mislijo na lasten užitek:prvič se je treba malo prilagoditi in potem je thumbup.gif ,zakaj bi bilo za prvič samo ven pa noter ,da se lepo razporediti..samo malo domišljije rabiš-goli sex je še zdaj beden,razen če si zelo na tesnem z sexom,moraš si vzeti čas-še posebej za prvič in tako ti ostane v lepem spominu,čerav ni nekaj vau.Če bi lahko bi šla nazaj in zamenjala tipa z enim ki bi me živalsko privlačil in ne bi tega naredila zaradi tega ker me je matral filing ampak ker bi si želela sexat,poleg tega bi pa poskrbela da bi bilo zanimivo,kakšne jagode in smetana,počasna predigra z filingom ko bom pripravljena greva do konca če bom mela pa najmanjši pomislek pa se bova pač samo rajcala.Pol gor bi dala kako hudo muziko,za sprostitev in obenem da bi energijo zdignila.... Zame sicer ženska ni ravno pri 13 ali 14 še pripravljena na sex,ker še ni ravno pri letih ko dojema svoje telo kot žensko telo z možnostmi užitka ampak se komaj razvija vanjo.Ko nimaš več vprašanj kako bo,ali bo bolelo ali mi bo žal potem se prepustiš toku.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#157 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 November 2006 - 06:58 PM

No, pri meni je blo precej čudno. Za oba je blo prvič, nisva se ravno dolgo poznala(beri: vedla kaj drugemu paše). Problem je blo ker ni šel not, moja izjava da so pri meni pozabili na elastičnost je poskrbela za smeh, pol sm dala pa prst v usta (v primeru da bi bolel in bi se hotla zadret) in je šlo. Ni blo ravno prijetno, ampak tud nisem pričakovala razodetja.
Drugač pa ene ful boli, so dejansko zelooo ozke, tud po parih mesecih rednega seksa.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#158 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 08 November 2006 - 09:57 PM

Če je tip pravi in si tega res želiš, te pa res ne bo skrbelo še to, ali bo bolelo. Zame je to jasen znak, da ženska tudi slučajno ni pripravljena (pri 14-ih, o bože mili slap.gif ). Ko pa si, nimaš v glavi nič drugega kot to, da komaj čakaš, da se ... khm, združita. Sploh nič drugega ni pomembno.
  • 0

#159 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 10:36 AM

Prvič...pri 18-ih....tedanji fant tudi....on je bil full zaljubljen vame....v moji glavi je pa blo bolj tko....no, saj je že cajt menda...hahahah rolleyes.gif In je blo....lepo in mal bedno...nakoncu sm tipa pustila in to je blo to biggrin.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#160 Amica

Amica

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 14 November 2006 - 12:55 PM

Lepo pozdravljene dame (in gospodje)! Evo, se bom še jst mal pridružla vašmu forumu in pametovanju...

Moj prvič: zgodilo se je pri 17h letih, na kreti (totalno romantishe scena) - maturanc... s tipom, s katerim sva si bla že dalj časa všeč in po parih tequilah je vsa sramežljivost izginila in zdelo se mi je pač najbolj naravna stvar, da greva v njegovo sobo in se poševima - čist tak! bolelo me je bolj malo, krvi tud ni bilo nič, edino tist začetek, ko še ni prebil mojega dragocenega himena in mu korenjak kr ni hotu not ostat, je blo malo smešno... potem pa ni blo panike, še posebej ker je že on vedu kok se stvarem streže... in morem povedat da sem UŽIVALA 100 na uro! yahoo.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users