Kako bi se opisale s tremi besedami ali vec..
Posted 27 April 2007 - 10:28 PM
natancna - perfekcionistka,
ce se le da, pomagam (ne maram pa, da mi kdo pod prste gleda pa sitnari),
komunikativna (ni mi problem navezat stikov s komerkoli, kjerkoli, kadarkoli),
hitro se navezem na druga bitja, ceprov ponavad js kratko potegnem na koncu
ce se se cesa spomnim, dopisem.
Posted 27 April 2007 - 10:33 PM
Posted 28 April 2007 - 08:15 AM

Povezava z Naravo in talent za številke. Njegov znak je natančnost in želja po raziskovanju. Ležijo mu dela, kjer je potrebno napenjati oči, da vidiš notranjost zgradbe. Ali drugače – vse, kar ostali prezrejo, oni na kakršen koli način že opazijo. In pred njimi se ne da dejansko ničesar skriti.
Ženska, rojena v strelcu, je ženska, ki zna presenečati. Najprej predvsem s svojo odkritostjo - pravijo, da so antitalent za laganje, čeprav pa same to zelo hitro odkrijejo. Njena poštenost vas bo včasih spravljala v paniko, saj bo mejila na naivnost. Vendar bodite brez skrbi, strelke vedo, kaj je naivnost! Preden ji bo prodajalec želel prodati kak artikel, bo moral odgovoriti na veliko vprašanj in niti na misel mu ne bo prišlo, da bi ji zatajil še rok uporabe. Lahko ste zaščitniški do nje, jo poskušate razumeti, toda v nobenem primeru ji ne ukazujte, ker bo dobesedno ponorela.
Rada je svobodna, rada potuje. Ne mara gospodinjstva, a ko opazi, da nihče ne bo ničesar naredil namesto nje, vestno opravi svoje delo. Kljub temu pa zna gospodinjstvo porazdeliti na ostale družinske člane. Brez ugovora in brez izjeme. Neodvisnost jim veliko pomeni. Ima bogat izbor ljudi, ki jih srečuje, vendar jih ima »zložene po predalčkih«.
Je tudi čustvena in ne bo pokazala, da je prizadeta. Njen zaščitni znak je nasmešek, za katerim pa se marsikaj skriva. S sorodstvom hitro opravi.
Posted 28 April 2007 - 02:00 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 April 2007 - 04:05 PM

Posted 30 April 2007 - 02:31 PM
- črnooka Kleopatra

- trmasta
- lena pri učenju
- razgledana
- tehnični tip človeka
- vedno urejena
- hitro popizdi (nagle jeze)
- ima dober okus za glasbo
- romantična
- vsakogar preseneti z darili
- zna žurat (ima grozne mačke)
- zeeelo rada ima naravo in živali
sama dodajam še čut za sočloveka
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 06 May 2007 - 09:07 AM

trmasta, dokaj nepredvidljiva, razdražljiva, komunikativna, zgovorna ..

Posted 06 May 2007 - 10:52 AM

pa dodajam še (po fantovih besedah): da se mi razpoloženje ful hitro spreminja iz ene skarjnost v drugo: al se smejim ali jočem..srednje poti ni

Posted 09 May 2007 - 07:07 PM
In ker nekateri vejo, kakšna sem, me izkoriščajo in zatrejo moje taktike. Vejo, da ne hinavim za hrbtom, da ne opravljam... A kljub temu me življenje včasih močno tepe.
Posted 21 December 2007 - 08:41 PM
Ful cenim pa mam rada zivalce, rada se smejim, jokam, sem ful radovedna, zato veckrat prasam 'zakaj', 'kako', pa nekak se rada vidim v zgodbah k mi jih kdo opisuje in hocm vse natancno vedt ampak ne zdj da prevec vrtam v smislu da sem prevec nekulturna ampak so to pac vprasanja k se mi zdijo pomembna da si vse naslikam pred oci.
Ana bi rekla da sem prevc natancna in vse opazim. Ampak po drugi strani pa sem full slampasta in nenatancna zato, ker jaz ful hitro zgubim zanimanje in se lotm vec stvari hkrati pa nobene ne nrdim do konca, ful ne vztrajam. Pa zdi se mi da nism prevec ambiciozna.
Fant bere pa je napisu nej te krep skenslam in napisem zelo lepa ampak se bolj tecna, navihana in moja moja

(sj nism zelo lepa ampak vsakemu fantu je njegova punca lepa

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 December 2007 - 08:53 AM
jaz tudi dvojčica

pa dodajam še (po fantovih besedah): da se mi razpoloženje ful hitro spreminja iz ene skarjnost v drugo: al se smejim ali jočem..srednje poti ni

Poleg tega, da sem pogosto ena tečka, kot bi reku moj, tud tole zgorej velikokrat velja zame.
Posted 22 December 2007 - 09:22 AM
Lahko bi dodala še, da sm iskrena in zelo postena, boli me krivica in tezko zivim s slabo vestjo.
Ful cenim pa mam rada zivalce, rada se smejim, jokam, sem ful radovedna, zato veckrat prasam 'zakaj', 'kako', pa nekak se rada vidim v zgodbah k mi jih kdo opisuje in hocm vse natancno vedt ampak ne zdj da prevec vrtam v smislu da sem prevec nekulturna ampak so to pac vprasanja k se mi zdijo pomembna da si vse naslikam pred oci.
Ana bi rekla da sem prevc natancna in vse opazim. Ampak po drugi strani pa sem full slampasta in nenatancna zato, ker jaz ful hitro zgubim zanimanje in se lotm vec stvari hkrati pa nobene ne nrdim do konca, ful ne vztrajam. Pa zdi se mi da nism prevec ambiciozna.
O my god!!!! Ko da bi mene opisala.
Jaz tudi vedno hočem vedeti podrobnosti, sem u iber radovedna...npr. če gledam kakšno odajo na tv o določeni temi, bom potem o tej temi ful prebrala itd. Isto je s filmi, če se kakšen dogaja v določenem zgodovinskem obdobju..v glavenm vedno hočem vedet šeeee.
In tudi jaz nisem trmasta in vztrajna, ne dokončam zlahka začeto. trmasta sem samo pri stvareh, ki si jih v glavo vbijem, ampak pogoje je, da me te stvari veselijo. Če izgubim veselje, bom takoj odnehala. Stalno moram imeti eno prisilo, rok, pritisk...drugače nič ne dokončam. Prav tako nisem ambiciozna, in nisem materialistka, čeprav sem bikica po horoskopu. Denar mi zelo malo pomeni in nikoli si nisem želela biti bajno bogata.
Dodala bi pa še, da sem nostalgična, sentimentalna, nisem preveč družabna. Sicer me ljudje poznajo kot v družbi prijetnega človeka, ampak redko iščem družbo ljudi. Raje sem sama. Niti ne zaupam preveč ljudem in nikoli ne govorim o svojih osebnih stvareh. Nimam nobene prijateljice, samo kolegice. Znam biti zelo zajedljiva, osorna in težka, kadar sem slabe volje. V bistvu tega ne znam skriti in vsak občuti mojo slabo voljo.
V glavnem, znam biti zelo prijeten človek, ampak včasih sem prava biatch.
Posted 22 December 2007 - 11:10 AM
Sicer znam bit družabna, ampak ne ravno ful. Me niti ne vleče, da bi se skos z nekom družla, hodila ven na veliko... Vsake toliko časa pa itak zapaše it malo ven. Mi je pa vseeno boljše bit doma al pa pri fantu.
Sicer pa znam bit včasih tud zlo egoistična, sebična.

Posted 31 December 2007 - 07:49 PM
Posted 01 January 2008 - 02:11 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 January 2008 - 10:14 PM
V primeru, da mi nekdo kaj vsiljuje se spremenim v pošat. Tega res ne prebavljam dobro. Velikrat preslišim kakšna mnenja ljudi, ker me to ne zanima, kaj drugi mislijo oz. če me, mi more ta oseba že nekaj pomenit.
Posted 11 March 2008 - 10:12 AM

Posted 11 March 2008 - 08:15 PM
trmasta
razgledana
pridna
zmedena
neodgovorna
prijazna
vljudna
Posted 11 March 2008 - 10:23 PM

(pa da me ne bo kdo resno jemal)
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)