Jump to content

Photo

Kako bi se opisale s tremi besedami ali vec..

• Please log in to reply
180 replies to this topic

#141 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 27 April 2007 - 10:28 PM

trmasta,
natancna - perfekcionistka,
ce se le da, pomagam (ne maram pa, da mi kdo pod prste gleda pa sitnari),
komunikativna (ni mi problem navezat stikov s komerkoli, kjerkoli, kadarkoli),
hitro se navezem na druga bitja, ceprov ponavad js kratko potegnem na koncu

ce se se cesa spomnim, dopisem.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#142 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 April 2007 - 10:33 PM

js sm tu trmasta, pa natancna (to mam po mojmu horoskopu, devica), pa nesramna in osorna, ampak sem tut fuk dobra dusica, res ono FUL haha, majkemi
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#143 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 28 April 2007 - 08:15 AM

js sm pa strelka - dejansko precej stvari od tukaj drzi - vsaj zame. pa drugac nism glih na take stvari udarjena smile.gif

Povezava z Naravo in talent za številke. Njegov znak je natančnost in želja po raziskovanju. Ležijo mu dela, kjer je potrebno napenjati oči, da vidiš notranjost zgradbe. Ali drugače – vse, kar ostali prezrejo, oni na kakršen koli način že opazijo. In pred njimi se ne da dejansko ničesar skriti.
Ženska, rojena v strelcu, je ženska, ki zna presenečati. Najprej predvsem s svojo odkritostjo - pravijo, da so antitalent za laganje, čeprav pa same to zelo hitro odkrijejo. Njena poštenost vas bo včasih spravljala v paniko, saj bo mejila na naivnost. Vendar bodite brez skrbi, strelke vedo, kaj je naivnost! Preden ji bo prodajalec želel prodati kak artikel, bo moral odgovoriti na veliko vprašanj in niti na misel mu ne bo prišlo, da bi ji zatajil še rok uporabe. Lahko ste zaščitniški do nje, jo poskušate razumeti, toda v nobenem primeru ji ne ukazujte, ker bo dobesedno ponorela.
Rada je svobodna, rada potuje. Ne mara gospodinjstva, a ko opazi, da nihče ne bo ničesar naredil namesto nje, vestno opravi svoje delo. Kljub temu pa zna gospodinjstvo porazdeliti na ostale družinske člane. Brez ugovora in brez izjeme. Neodvisnost jim veliko pomeni. Ima bogat izbor ljudi, ki jih srečuje, vendar jih ima »zložene po predalčkih«.
Je tudi čustvena in ne bo pokazala, da je prizadeta. Njen zaščitni znak je nasmešek, za katerim pa se marsikaj skriva. S sorodstvom hitro opravi.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#144 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 April 2007 - 02:00 PM

Jz sm tud strelka in to kar so opisal je dobesedno kot bi me en opazvou cel tedn in to napisu, prou res, da majo 1x za spremembo 'prou'. Tist z nasmeškom je full res, samo starejša ko sem bolj me zlomijo čustva tu. Hocm rect, da mi je vseen, če se zlomim kar tam, kjer sem in pred komer sem in mi je vedno manj mar.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#145 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 28 April 2007 - 04:05 PM

jp. podpis smile.gif
  • 0

#146 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 April 2007 - 02:31 PM

Fantov seznam:

- črnooka Kleopatra blink.gif lol1.gif
- trmasta
- lena pri učenju
- razgledana
- tehnični tip človeka
- vedno urejena
- hitro popizdi (nagle jeze)
- ima dober okus za glasbo
- romantična
- vsakogar preseneti z darili
- zna žurat (ima grozne mačke)
- zeeelo rada ima naravo in živali

sama dodajam še čut za sočloveka
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#147 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 May 2007 - 09:07 AM

jz sm pa dvojčka pa tud vse značilnosti popolnoma držijo zame smile.gif

trmasta, dokaj nepredvidljiva, razdražljiva, komunikativna, zgovorna .. smile.gif
  • 0

#148 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 06 May 2007 - 10:52 AM

jaz tudi dvojčica cool.gif bi potrdila zgoraj napisano...

pa dodajam še (po fantovih besedah): da se mi razpoloženje ful hitro spreminja iz ene skarjnost v drugo: al se smejim ali jočem..srednje poti ni laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#149 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 May 2007 - 03:32 PM

QUOTE(špelca @ 6. 5. 2007 - 11:52) View Post

pa dodajam še (po fantovih besedah): da se mi razpoloženje ful hitro spreminja iz ene skarjnost v drugo: al se smejim ali jočem..srednje poti ni laugh.gif

ja, to tudi meni pogosto očitajo oops.gif

• 0

#150 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 May 2007 - 07:07 PM

Dons sm od 2 sošolk zvedla, da sem ful prilagodljiva in nekonfliktna oseba. In sm se zamislila. Res je. Zato me pa folk že od nekdaj izkorišča. Nikoli se ne skregam z nikomer, odpuščam, probam stvari rešit.
In ker nekateri vejo, kakšna sem, me izkoriščajo in zatrejo moje taktike. Vejo, da ne hinavim za hrbtom, da ne opravljam... A kljub temu me življenje včasih močno tepe.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#151 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 December 2007 - 08:41 PM

Lahko bi dodala še, da sm iskrena in zelo postena, boli me krivica in tezko zivim s slabo vestjo.
Ful cenim pa mam rada zivalce, rada se smejim, jokam, sem ful radovedna, zato veckrat prasam 'zakaj', 'kako', pa nekak se rada vidim v zgodbah k mi jih kdo opisuje in hocm vse natancno vedt ampak ne zdj da prevec vrtam v smislu da sem prevec nekulturna ampak so to pac vprasanja k se mi zdijo pomembna da si vse naslikam pred oci.
Ana bi rekla da sem prevc natancna in vse opazim. Ampak po drugi strani pa sem full slampasta in nenatancna zato, ker jaz ful hitro zgubim zanimanje in se lotm vec stvari hkrati pa nobene ne nrdim do konca, ful ne vztrajam. Pa zdi se mi da nism prevec ambiciozna.
Fant bere pa je napisu nej te krep skenslam in napisem zelo lepa ampak se bolj tecna, navihana in moja moja tongue.gif
(sj nism zelo lepa ampak vsakemu fantu je njegova punca lepa laugh.gif )
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#152 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 08:53 AM

QUOTE(špelca @ 6. 5. 2007 - 10:52) View Post

jaz tudi dvojčica cool.gif bi potrdila zgoraj napisano...

Poleg tega, da sem pogosto ena tečka, kot bi reku moj, tud tole zgorej velikokrat velja zame.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 22 December 2007 - 09:22 AM

[quote name='rea' date='21. 12. 2007 - 20:41' post='450324']
Lahko bi dodala še, da sm iskrena in zelo postena, boli me krivica in tezko zivim s slabo vestjo.
Ful cenim pa mam rada zivalce, rada se smejim, jokam, sem ful radovedna, zato veckrat prasam 'zakaj', 'kako', pa nekak se rada vidim v zgodbah k mi jih kdo opisuje in hocm vse natancno vedt ampak ne zdj da prevec vrtam v smislu da sem prevec nekulturna ampak so to pac vprasanja k se mi zdijo pomembna da si vse naslikam pred oci.
Ana bi rekla da sem prevc natancna in vse opazim. Ampak po drugi strani pa sem full slampasta in nenatancna zato, ker jaz ful hitro zgubim zanimanje in se lotm vec stvari hkrati pa nobene ne nrdim do konca, ful ne vztrajam. Pa zdi se mi da nism prevec ambiciozna.

O my god!!!! Ko da bi mene opisala.
Jaz tudi vedno hočem vedeti podrobnosti, sem u iber radovedna...npr. če gledam kakšno odajo na tv o določeni temi, bom potem o tej temi ful prebrala itd. Isto je s filmi, če se kakšen dogaja v določenem zgodovinskem obdobju..v glavenm vedno hočem vedet šeeee.
In tudi jaz nisem trmasta in vztrajna, ne dokončam zlahka začeto. trmasta sem samo pri stvareh, ki si jih v glavo vbijem, ampak pogoje je, da me te stvari veselijo. Če izgubim veselje, bom takoj odnehala. Stalno moram imeti eno prisilo, rok, pritisk...drugače nič ne dokončam. Prav tako nisem ambiciozna, in nisem materialistka, čeprav sem bikica po horoskopu. Denar mi zelo malo pomeni in nikoli si nisem želela biti bajno bogata.
Dodala bi pa še, da sem nostalgična, sentimentalna, nisem preveč družabna. Sicer me ljudje poznajo kot v družbi prijetnega človeka, ampak redko iščem družbo ljudi. Raje sem sama. Niti ne zaupam preveč ljudem in nikoli ne govorim o svojih osebnih stvareh. Nimam nobene prijateljice, samo kolegice. Znam biti zelo zajedljiva, osorna in težka, kadar sem slabe volje. V bistvu tega ne znam skriti in vsak občuti mojo slabo voljo.
V glavnem, znam biti zelo prijeten človek, ampak včasih sem prava biatch.

• 0

#154 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 11:10 AM

Ciara, tale zadnji del je pa tko, kot da bi ga jst napisala.
Sicer znam bit družabna, ampak ne ravno ful. Me niti ne vleče, da bi se skos z nekom družla, hodila ven na veliko... Vsake toliko časa pa itak zapaše it malo ven. Mi je pa vseeno boljše bit doma al pa pri fantu.

Sicer pa znam bit včasih tud zlo egoistična, sebična. oops.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#155 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 31 December 2007 - 07:49 PM

Trmasta, lena, malo sramežljiva, prijazna, v družbi precej glasna, trudim se biti optimist.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#156 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 01 January 2008 - 02:11 PM

Jaz bi zase rekla, da sem trmasta zelo, ampak samo pri tistih stvareh, ki si jih vbijem v glavo in zaradi svojega ponosa nočem popustit.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#157 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 24 January 2008 - 10:14 PM

Sem oseba z zelo dobrim spominom. Familija in prijatelji mi zelo veliko pomenijo. Sem prijazna, vljudna, samozavestna in komunikativna. Sem pa tudi pravična in zelo realna oseba. Cilje imam začrtane že od nekdaj in moti me, da pač ne morem sama sebe prihiteti oz. časa.
V primeru, da mi nekdo kaj vsiljuje se spremenim v pošat. Tega res ne prebavljam dobro. Velikrat preslišim kakšna mnenja ljudi, ker me to ne zanima, kaj drugi mislijo oz. če me, mi more ta oseba že nekaj pomenit.

• 0

#158 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 11 March 2008 - 10:12 AM

fantove besede: ''mala i slatka'', kar mi kar godi oops.gif drugače na žalost neodločna, premalo sigurna vase, premalo ambiciozna, občutljiva, vse doživljam preveč sentimentalno, nostalgična, včasih muhasta, , nemalokrat žalostna, naivna, neprizemljena, premalo kritična, odlašam stvari, rada v središču pozornosti tistih, ki jih imam rada. po drugi strani pa razposajena, strastna, sočutna, prilagodljiva, očarljiva, diplomatska, obožujem živali in ples, rada imam različnost, balkanski in latino melos, čevlje, oblekce, dišeče losijone, tortice, vznemirljive a hkrati zelo pozorne moške in preveč težim k harmoniji, če ne nisem srečna (to je v bistvu minus). rada imam občutek varnosti in ljubljenosti in da me fant obožuje in nosi po rokah oops.gif vagica pač wink.gif včasih imam občutek, da sem jaz proti ''ostali svet''. drugače doživljam stvari kot drugi in na žalost imam zato kdaj občutek osamljenosti, ki pa je lahko vse samo v moji buči.
  • 0

#159 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 11 March 2008 - 08:15 PM

samosvoja (zelo)
trmasta
razgledana
pridna
zmedena
neodgovorna
prijazna
vljudna

• 0

#160 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 March 2008 - 10:23 PM

Lepa, pametna in skromna.

whistling.gif

(pa da me ne bo kdo resno jemal)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Bing (1)