Jump to content

Photo

Katera pasma je zame?!

• Please log in to reply
352 replies to this topic

#141 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 May 2007 - 02:05 PM

Piko*biko jaz imam isto težavo. Že kake 2 leti si želim psa. Takrat sta mama & oče govorila: Neee ker še imamo tega. Ko bo ta poginil pa boš lahko mela. In jaz že cela v pričakovanju, potem pa ni bilo nič. Ker je ta pes poginil okoli Božiča sem spet začela sitnarit, da bi mela psa. Ampak zdaj pa je to: Neee, ker se ga preveč navežeš in ti je potem preveč hudo, ko ga več ni. Ali pa: Neee, ker ti boš še mogoče kakih 5 let doma, potem se boš odselila, kje bo pa pes potem ? . Ker v študentskih domovih ne smeš imet živali. Brez veze vem, ampak jaz si tega psa tako želim. Nekaj podobnega je bilo za piercing. Prvo sta bila zelo proti, po kakem letu pregovarjanja sta mi pa pustila. Upam, da bo za psa tudi tak. Pa če ste mi že takrat dale take dobre nasvete, kako jih naj prepričam (in je res uspelo smile.gif ) mi dajte še prosim zdaj. Ker res več nevem kaj naj še rečem ali naredim cry.gif .

Pri nas za psa tak nebi bil problem, ker smo doma v hiši, pa tudi v takem bolj mirem okolju, da bi se lahko po mili volji sprehajal. Piko*biko tudi sama sem že vse splanirala. Vem kje bi spal, kaj bi jedel, cele dneve sem na foromih in berem o teh psih (o negi, prehrani ipd. ), prebrala sem že vse knjige, vse vem na pamet. Vem celo kako ovratnico bi imel in take stvari biggrin.gif . Ampak mojih staršev to nič ne gane cry.gif .

Najraje bi imela kratkodlako čivavo - fantka - svetlo rjave ali pa bele barve. Rodovniški so kr dragi (okoli 1000€ huh.gif ) pa tudi v Sloveniji jih je zelo malo in ga je težko dobit. cry.gif Jaz res nevem kaj bom rolleyes.gif ermm.gif

Piko*biko kako pa bo kužku ime ? smile.gif
  • 0

#142 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 May 2007 - 02:35 PM

pikica laugh.gif

tia, drzim pesti da jih bos prepricala, js sm ze razmisljala da bi kr sama sla kupt psa pa ga prvlekla domou, sej ne bi nc mogl biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#143 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 May 2007 - 02:46 PM

Tak je moj ata naredil, ko smo meli še tistega. Kar kupit ga je šel pa pripeljal domov. Tak kot si rekla: nič niso mogli biggrin.gif
  • 0

#144 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 01 May 2007 - 04:13 PM

QUOTE(piko*biko @ 1. 5. 2007 - 15:35) View Post

pikica laugh.gif

tia, drzim pesti da jih bos prepricala, js sm ze razmisljala da bi kr sama sla kupt psa pa ga prvlekla domou, sej ne bi nc mogl biggrin.gif

Lahko ga vržejo na cesto, dajo v zavetišče, prodajo naprej...vsak sam pozna svoje starše. Eni se bojo sprijaznili in vzljubili psa, tudi skrbeli zanj, eni pa ne.

Pes mora iti zaželjeni s strani vseh.
  • 0
IPB Image

#145 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 01 May 2007 - 07:39 PM

ne, sej je zazeljen, sam da oni se ne vejo biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#146 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 02 May 2007 - 09:21 AM

Joj, pa ne mi spet razmišljat o wannabe čistokrvnih nerodovniških psih, no down.gif
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#147 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 May 2007 - 09:29 AM

zakaj ne
  • 0

#148 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 02 May 2007 - 10:23 AM

Zakaj se ne kupuje nerodovniškega mladiča? KLIK.

Bo dovolj za kakšen mesec? wink.gif

LP
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#149 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 May 2007 - 10:37 AM

hvala biggrin.gif
  • 0

#150 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 May 2007 - 09:06 PM

piko biko, kakšnega psa bi torej ti rada imela ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#151 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 03 May 2007 - 09:23 PM

mejhnga, beuga, crkljivga itd, uglavnem maltezana. rodovniskega thumbup.gif
  • 0

#152 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2007 - 09:26 PM

Kak pa mu bo ime? woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#153 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 03 May 2007 - 09:27 PM

PIKICA w00t2.gif
  • 0

#154 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 May 2007 - 06:15 AM

maltežana torej smile.gif

jz pa čivavo oops.gif

Jutri bom šla verjetno na Gmajnco psička sprehajat .. kako to kaj izgleda, ker še nikoli nisem bila tam ?
  • 0

#155 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 04 May 2007 - 08:16 AM

Men gredo kar lase pokonc, ko sem brala, da bi psa imela na posodo (za tiste, ki ne razumete - na posojo)!!!! GROZA!!!! Pojdi sprehajat sosedovega vsak dan trikrat in se potem odloči, če si sposobna za karkoli.

Če pa si želiš majhnega kužki, ki je več ali manj v stanovanju potem jaz ne vidim problemov. Vse kar je dela z njim je to, da ga češeš, mu daš jest in mu menjaš vodo... Ne vem sicer koliko si stara in koliko si odgovorna, samo zdi se mi, da to nebi smel bit problem. Majhen kuža pa tudi ne rabi toliko sprehoda in tudi to ne sme predstavljat problem (saj je dovolj že 15 minutni sprehod vsaj 3x dnevno).

Ne zameri za prvi odstavek, samo žival ni predmet!

Pa še to, vse, ki ste pred nakupom psa in še niste prepričane kje ga boste kupile OPOZORILO, NE KUPUJTE PSA V CELJU PRI g. MATOŠI!!!!!! Raje dajte malo več denarja in ga kupite kjerkoli drugje!!! Omenjeni gospod prodaja bolane psičke pripeljane iz različnih držav in se zna zgodit, da boste dali veliko več denarja za veterinarja, kot pa za psa pri njemu!

http://24ur.com/nasl...503_3096579.php
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#156 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 04 May 2007 - 10:50 AM

ja, pri njemu smo mi kupil našga psa. Kao pekinezerka brez rodovnika, samo ni. samo je vseen luskana pa prjazna pa nima nobenih zdravstvenih tezav pa mamo jo radi. smile.gif
samo če bi še enkrat kupval (tist je blo 8 let nazaj) bi stoposto kupl kužka kje drugje. takrt nismo vedl.. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#157 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 May 2007 - 01:03 PM

mi lahko nekdo razloži, kaj pomeni imeti psa na posodo ? aja, posodo kot posoja .. ok razumem biggrin.gif
  • 0

#158 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 May 2007 - 01:09 PM

Ma neeeee, to pomeni, da ga postaviš gor na pisker (najboljši je tisti velik ekonom lonec) in ga tam gor pustiš ene 14 dni, da vidiš, kolk je priden. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#159 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 May 2007 - 01:11 PM

sem ene trikrat prebrala ta stavek od Verje in mi sploh resnično ni kapnilo, ker sem zdajle od kosila, pa še malo bolj na lonce mislim biggrin.gif

katera kaj ve, če se v azilu najde tudi kakšen mali kužek, mešan s čivavo oops.gif

dele sem se spomnila, da bom šla danes v knjižnico po knjige o psih thumbup.gif
  • 0

• Guests

Posted 04 May 2007 - 01:56 PM

pr nas v Mb imaš tud rodovniške kužke: bokserje,čivave,labradorce itd.
Jaz tud hodim tja vsak teden enkrat...mi je ful všeč.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users