Jump to content

Photo

Fair & Lovely - Fairness Cream

• Please log in to reply
323 replies to this topic

• Guests

Posted 29 March 2007 - 04:30 PM

Azijske zeli my ass. Pojdi iskat na internet, kaj pomenijo tisti indijski izrazi. Prva stvar je aloe vera, ki je ze v vsakem drugem proizvodiu pri nas.. pol naj tega tut ne bi uporabljali? Mater so mi butaste take stvari... isto ko eni govorijo, ja pr nas je treba jest tisto, kar pri nas raste, vredu, sam ce ma limona tolk pa tolk vitamina ce, in ce ne raste pri nas, ga ma kljub temu se vseeno tolk in tolk, in na cloveka ziher ne bo delovala slabo, pa ceprav zivi v sibiriji, kjer mogoce kdo se slisal ni za limono..
Se vedno sem prepricana, da je boljse dajat na obraz te "azijske" zeli kot pa kemijo.. sicer pa kakor hocete..
  • 0

#142 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 March 2007 - 04:48 PM

No no, izabela... biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#143 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 March 2007 - 04:57 PM

Ja, sej sem nehala z uporabo. Zdej si sama delam zvarke in to uporabljam. Sploh ne upam nič več dat na kožo. Dons sem si naredila poparek iz kamilic in trobentic - po nasvetu babice. In si s tem čistim, vlažim obraz. biggrin.gif

Jst imam trenutno preveč v razsulo kožo, da bi še eksperimnetirala.

Ja sej ni pomembno samo kaj je v kremi ampak tudi, kako vse sestavine delujejo med seboj. Sploh pa ne veste točno, kaj vse vsebuje krema.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#144 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 March 2007 - 05:01 PM

Če smo že tko pikolovski - ne vemo kaj je v katerikoli kremi. Če piše, še ne pomeni da je res. In kot je Izabela že enkrat napisala, da krema dobi oznako "ajurvedska" mora imet določene stvari pošlihtane (naravne sestavine morjo bit). Katere so to piše na embalaži.

No ja, bo lahko pa katera druga probala, če ji ustreza. smile.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#145 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 March 2007 - 05:11 PM

Ja sej nisem rekla, da za vse ostale kreme pa se točno ve, kaj dajejo notri (sej zato pa delam zdej sama zvarke biggrin.gif ). In tud nič nisem rekla proti sestavinam te kreme in oznake "ajurverdska" - samo to, da pač ne vem sestavin in da sem prebrala, da pač nam najoblj ustrezajo kreme, ki so tuki delane in tud nisem rekla, da zagovarjam to stvar. Samo povedala sem. Zdej pa tisti, ki ustreza, naj jo uporablja. Meni, ki pač ne, je ne bom. Ne vem, kaj ste se tolk zapičle zej v to.
  • 0

Jordan Belfort

#146 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 March 2007 - 05:13 PM

Sej se v vsako stvar zapičmo tuki - zato pa debatiramo, ne?
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#147 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 March 2007 - 05:16 PM

Ja sej prav, samo ste me že kar napadle in pikolovile v stvari, ki jih nisem trdila. biggrin.gif Ok ni panike. Jst grem raj študirat fizko - jutr mam ustni zagovor! thumbup.gif wacko.gif
  • 0

Jordan Belfort

• Guests

Posted 29 March 2007 - 06:53 PM

Tut sama sm razmisljala o tem, da bi si zacela sama delat kake zvarke.. samo mi malo manjka teoreticnega znanja.. Kaksen tonik in pa kaka stvar za umivanje obraza bi bla vec kot dobrodosla.. Bomo vidli.
  • 0

#149 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 March 2007 - 07:01 PM

js sm bla zdej bolna, in si nism dajala sploh nič na faco in je mljon bolš kokr prej z vsemi živimi kremami. bl pr mer pustiš, bolš je.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#150 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 29 March 2007 - 07:05 PM

jaz pa mislim da manj študiraš kaj, zakaj, kako, zakaj ne , bolše je, manj se sekiraš kaj se dogaja s faco lažje je biggrin.gif
ene tu gor so čist tumač prebremenjene s svojim izledom, kožo, živlenjem itd smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 29 March 2007 - 07:34 PM

Men se je pa ze parkrat zgodilo, ko sem sla cez vikend domov, da sem vse skup v Ljubljani pozabla, kar je pomenlo, umivanje obraza z vodo, nic kreme, nic tonika, brez vsega, skratka. S tem da je bla moja koza vsakic, ko sem sla pol v nedeljo nazaj, v tk grdem stanju, da je rabla vsaj kak tedenm da je prisla nazaj v svoje prejsnje stanje. Verjamem da mamo vsak drugacno kozo, sam ce je precej nepopolna, kot moja, rabi redno nego, po moznosti s cim manj menjanja proizvodov.
Je pa res da poleti rabi ful manj, ker se sama dost masti, takrat bi se pa res lahko umivala samo z vodo in bi blo to to. Ampak to so se vedno kratkocasni rezultati, dolgorocno pa sonce in sol nardita ful skode, ceprav se sprva ne vidi.
  • 0

#152 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 March 2007 - 08:42 PM

Izabela, pri meni je enako. Takoj se mi poslabša.

Miss*69: dobr zrihtaj!! thumbup.gif
  • 0
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#153 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 29 March 2007 - 08:49 PM

Ja, to tut men najeda...mi matka skos pametuje da naj sam pustim svojo kožo na miru p se bo kuj v red spravla...češ, poglej mene, kakšno kožo mam, p nič ne pacam gor. Samo to ni to. Če bi blo temu tko, pol ne bi blo različnih tipov kože in svašta. No, jazst ji nikakor ne morm dotajčat tega.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#154 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 March 2007 - 08:54 PM

QUOTE(nihrida @ 29. 3. 2007 - 19:42) View Post

Miss*69: dobr zrihtaj!! thumbup.gif

Hvala! cool.gif Ja morm narest, res! Drgač se lahk samo še pokopljem! cry.gif laugh.gif
  • 0

Jordan Belfort

#155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 March 2007 - 09:02 PM

No, zaenkrat jaz ne morem nič slabega reči o kremi, sicer je še premalo časa minilo, da bi lahko podala neke tehtne ugotovitve. Ampak tlko pa, da lahko rečem, da mi zaenkrat paše na kožo. Sicer blaznih nepravilnosti nimam, da bi lahko dajala ugotovitve, klko iz tega vidika pomaga (sicer je tudi trapasto pričakovati, da bo krema (pa to katerakoli krema pravzaprav) v tak zanemarljivo kratkem cajtu odpravila vse nečistoče... ipak za tako preobrazbo in čiščenje treba več časa, a ne). Mene je presenetilo to, da je res popolnoma nemastna, se vpije instantno... tak da mam filing, da si je skos nanesem premalo. Ta filing na koži mi je načeloma všeč, ker ne prenesem namreč filinga, da je krema dlje cajta na kožo, nevpita. Koža je nekam res zelo gladka. Vonj mi je zaenkrat še skos precej všeč. Kaj več umnih ugotovitev pa še sledi. :-)

QUOTE(Miss*69 @ 29. 3. 2007 - 17:57) View Post
poparek iz kamilic in trobentic - po nasvetu babice.

Moja mama si je nekoč delala poparek, sicer samo iz kamilic, zaradi suhe in občutljive kože in so bli rezultati katastrofalni - še bolj suha koža, neko reakcijo je dobla - vsa rdeča je bla v fris. No, ne rečem, da bo tak pri tebi :-), velja pa opozoriti. ;p
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#156 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 March 2007 - 10:22 PM

QUOTE(Jenna @ 29. 3. 2007 - 20:02) View Post

Moja mama si je nekoč delala poparek, sicer samo iz kamilic, zaradi suhe in občutljive kože in so bli rezultati katastrofalni - še bolj suha koža, neko reakcijo je dobla - vsa rdeča je bla v fris. No, ne rečem, da bo tak pri tebi :-), velja pa opozoriti. ;p

No moji prvi vtisi pa so ravno nasprotni. Danes si že cel dan vsake tolk časa vlažim obraz s tem poparkom in imam kožo osupljivo. Čisto nič izsušeno, gladko in sijočo, še zjutraj sem si stiskala ene bunkice in je blo vse rdeče, je zdaj full pomirjeno in 3x manjše na pogled (ponavadi je potem še 3x bolj katastrofalno vse). Pa še vse pore so se mi zoožale. Zenkrat sem zeloooo presenečena. Imam tudi zelo izsušeno kožo na rokah in sem si še roke z namočeno vatko namazala in je tudi po rokah koža full manj izsušena. blink.gif

Pa sorry za OT.
  • 0

Jordan Belfort

#157 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 March 2007 - 01:15 PM

Ten kože se je izboljšal, nič več ni razdraženosti in posledičnih flekov. Sicer pa prej uporabim še tonik, ker bi drugače zaradi matiranosti izgledala kot zemlja v puščavi. Zaenkrat ok, ne pričakujem čudežev...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#158 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 31 March 2007 - 05:51 PM

kolkrat na dan uporabljate to kremo?Jaz jo enkrat na dan, vzporedno pa se capam mal s Cosmerbo.Upam da ni nič narobe če ne uporabljam sam ene kreme.
  • 0

#159 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 31 March 2007 - 07:05 PM

Jz jo uporablam 2x na dan. Zjutraj pa zvečer. Uporabljam pa jo komaj ene 3 dni tko d ne morem še nič rečt,ne...mi je pa super pod pudrom,ker jz mam bolj mastno kožo in pol se ne začnem tok hitr svetit. smile.gif
  • 0

#160 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 31 March 2007 - 08:43 PM

Dvakrat na dan jo uporabljam, brez tonika. A je to kej slabo?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users