Fair & Lovely - Fairness Cream
Posted 29 March 2007 - 04:30 PM
Se vedno sem prepricana, da je boljse dajat na obraz te "azijske" zeli kot pa kemijo.. sicer pa kakor hocete..
Posted 29 March 2007 - 04:48 PM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 29 March 2007 - 04:57 PM

Jst imam trenutno preveč v razsulo kožo, da bi še eksperimnetirala.
Ja sej ni pomembno samo kaj je v kremi ampak tudi, kako vse sestavine delujejo med seboj. Sploh pa ne veste točno, kaj vse vsebuje krema.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 29 March 2007 - 05:01 PM
No ja, bo lahko pa katera druga probala, če ji ustreza.

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 29 March 2007 - 05:11 PM

Jordan Belfort
Posted 29 March 2007 - 05:13 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 29 March 2007 - 05:16 PM

Jordan Belfort
Posted 29 March 2007 - 06:53 PM
Posted 29 March 2007 - 07:01 PM
Posted 29 March 2007 - 07:05 PM

ene tu gor so čist tumač prebremenjene s svojim izledom, kožo, živlenjem itd

Posted 29 March 2007 - 07:34 PM
Je pa res da poleti rabi ful manj, ker se sama dost masti, takrat bi se pa res lahko umivala samo z vodo in bi blo to to. Ampak to so se vedno kratkocasni rezultati, dolgorocno pa sonce in sol nardita ful skode, ceprav se sprva ne vidi.
Posted 29 March 2007 - 08:42 PM
Miss*69: dobr zrihtaj!!

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 29 March 2007 - 08:49 PM

Posted 29 March 2007 - 09:02 PM
No, zaenkrat jaz ne morem nič slabega reči o kremi, sicer je še premalo časa minilo, da bi lahko podala neke tehtne ugotovitve. Ampak tlko pa, da lahko rečem, da mi zaenkrat paše na kožo. Sicer blaznih nepravilnosti nimam, da bi lahko dajala ugotovitve, klko iz tega vidika pomaga (sicer je tudi trapasto pričakovati, da bo krema (pa to katerakoli krema pravzaprav) v tak zanemarljivo kratkem cajtu odpravila vse nečistoče... ipak za tako preobrazbo in čiščenje treba več časa, a ne). Mene je presenetilo to, da je res popolnoma nemastna, se vpije instantno... tak da mam filing, da si je skos nanesem premalo. Ta filing na koži mi je načeloma všeč, ker ne prenesem namreč filinga, da je krema dlje cajta na kožo, nevpita. Koža je nekam res zelo gladka. Vonj mi je zaenkrat še skos precej všeč. Kaj več umnih ugotovitev pa še sledi. :-)
Moja mama si je nekoč delala poparek, sicer samo iz kamilic, zaradi suhe in občutljive kože in so bli rezultati katastrofalni - še bolj suha koža, neko reakcijo je dobla - vsa rdeča je bla v fris. No, ne rečem, da bo tak pri tebi :-), velja pa opozoriti. ;p
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 March 2007 - 10:22 PM
Moja mama si je nekoč delala poparek, sicer samo iz kamilic, zaradi suhe in občutljive kože in so bli rezultati katastrofalni - še bolj suha koža, neko reakcijo je dobla - vsa rdeča je bla v fris. No, ne rečem, da bo tak pri tebi :-), velja pa opozoriti. ;p
No moji prvi vtisi pa so ravno nasprotni. Danes si že cel dan vsake tolk časa vlažim obraz s tem poparkom in imam kožo osupljivo. Čisto nič izsušeno, gladko in sijočo, še zjutraj sem si stiskala ene bunkice in je blo vse rdeče, je zdaj full pomirjeno in 3x manjše na pogled (ponavadi je potem še 3x bolj katastrofalno vse). Pa še vse pore so se mi zoožale. Zenkrat sem zeloooo presenečena. Imam tudi zelo izsušeno kožo na rokah in sem si še roke z namočeno vatko namazala in je tudi po rokah koža full manj izsušena.

Pa sorry za OT.
Jordan Belfort
Posted 31 March 2007 - 01:15 PM
Posted 31 March 2007 - 05:51 PM
Posted 31 March 2007 - 07:05 PM

Posted 31 March 2007 - 08:43 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users