Laki za nohte
Posted 21 January 2007 - 12:08 PM
Posted 06 September 2007 - 06:58 PM
Ravnokar sem prebrala v temi kjer so slike naših ljubljenčkov, ko je ena spraševala za lak Very Vernis. A se te lake sploh še dobi? Ker jaz gledam v Mullerju že nekaj časa in čas nazaj so imeli samo še par odtenkov, zdaj pa nič več, in vmes niso nič naročili. Sem pa nekaj slišala da tej Very Vernis so šli iz prodaje in da jih bodo zamenjali So Laque in tanovi 1Second. A katera ve če je to res?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 September 2007 - 07:42 PM
Tile odtenki so yummy.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 September 2007 - 07:51 PM

Posted 06 September 2007 - 08:13 PM
Jaz mam najboljše izkušnje z Revlonovim Top Speed , pa od ArtDeco nadlak tudi ni slab.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 September 2007 - 08:52 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 September 2007 - 08:18 AM

Temno rdeče.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 September 2007 - 08:36 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 September 2007 - 09:21 PM

Je tvoj tudi taki ali so meli star lak na polici?!

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 September 2007 - 07:51 AM

Jaz ga imam že kar nekaj časa, je moj najljubši lak trenutno, maže se ga še vedno lepo, čeprav gre že proti koncu. Z Revlonovim ga ne bi znala primerjati, ker nisem še imela nobenega. Bomo počakali, da se še kakšna uporabnica oglasi in pokomentira. Moje izkušnje z njim so dobre in sem si nameravala še kakšen odtenek kupiti, ker ga imam na nohtih tudi po cel teden, pa se mi ne okruši (in pomivam, perem, itd. - ne sedim na kavču ves dan).

Posted 10 September 2007 - 09:21 AM
Po moje je star

Zelo težko namažem tanko plast. Čopič, ko da ob straneh ne bi bil dovolj namoče, a je. Mi pušča taki smotan finiš. dokler ne flocnem gor eno konkretno količino barve.
Uh, sem jezna. Niti ni tak poceni, da bi mi blo vseeno.
TAk super paše k oni Maxfactor vijola šminki...

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 11 September 2007 - 01:06 PM
Zgleda, da sem res kupla star lak. Rada bi ga malo razredčila, da bi bil lepše mazljiv. Me pa zanima, koliko kaj tako redčenje (včasih sem za to uporabljala kar odstranjevalec laka, baje pa obstajajo prav posebni izdelki za to), vpliva potem na obstojnost laka.
Ne bi rada kupla nekaj, kar bom pol skupaj v lakom vred vrgla v koš.
Hvala!
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 11 September 2007 - 02:30 PM
Posted 16 September 2007 - 08:55 AM
Posted 16 September 2007 - 05:57 PM

to pa je videt točno tko kot sem pričakovala

Posted 12 December 2007 - 03:56 PM

Kok je lep....

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 December 2007 - 05:07 PM
to pa je videt točno tko kot sem pričakovala

Ne ne, nima nobenih bleščic, zgolj lepo se sveti.
Super modra barva.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users