Jump to content

Photo

KVAS za lepo kožo

• Please log in to reply
283 replies to this topic

#141 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 August 2006 - 05:31 PM

ne, sam mors ga uzivat na prazen zelodec, pa po tem neki casa tut ni dobr jest... js ponavad pocakam ksno urco premera
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#142 ŠRČK

ŠRČK

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 27 August 2006 - 05:59 PM

ja a ga raztopim u mleku pa a ma to ful zanč okus
  • 0
če gre kdo na sred. tur. šolo u radovlco alpa kerga pozna k gre ke nej me upiše na msnju!

#143 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 27 August 2006 - 06:05 PM

lahko v mleku, vodi, kakavu, kakor je tebi lazje. okus je relativen, pomoje, da ti na zacetku ne bo vsec, ampak se bos navadla... se usi smo se biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#144 ŠRČK

ŠRČK

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 27 August 2006 - 06:12 PM

ja upam da se bom k pomoje kr pomaga k ga kle usi tko hvalte pa tenks
  • 0
če gre kdo na sred. tur. šolo u radovlco alpa kerga pozna k gre ke nej me upiše na msnju!

#145 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 27 August 2006 - 06:26 PM

Kvas resnično pomaga. Lahko ga pač ješ, piješ (kakor ti je ljubše-lažje). Pač za lepoto je treba potrpet ;)

Lahko si pa narediš tudi masko. Zdrobiš košček kvasa (velikosti oreha) in ga zmešaš z mlekom, ali vodo, ali olivnim oljem (kar ti pač bolj paše na tip kože). Masko naneseš na obraz in pustiš, da se posuši.

Fantu od kolegice je maska resnično pomagala - nima nobenih mozoljev več.
  • 0

#146 ŠRČK

ŠRČK

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 27 August 2006 - 06:55 PM

bom probala pa povem pol poročam če kei pomaga smile.gif sej pomoje da pomaga biggrin.gif
  • 0

#147 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 27 August 2006 - 09:43 PM

pa če ga boš pila SI PREJ ZAMAŠ NOS wink.gif wink.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#148 ŠRČK

ŠRČK

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 27 August 2006 - 10:11 PM

ok bom upoštevala tvoj nasvet biggrin.gif
  • 0

#149 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 27 August 2006 - 10:45 PM

Meni je kvas ful pomagal, kr sm mela ful mozolje in mamo to tudi u familji, smo usi taki bl mozoljasti. Pojem ga usak večir preden grem spat, pol tiste kocke zmešano v jogurtu, pa se ga sploh nič ne čuti. sicer nism prow brez enega mozoljčka, ma je pa veliko boljše kot prej. + uporabljam čistilno kremo, tonik(to pa že itak več let)
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#150 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 28 August 2006 - 08:16 AM

hmm...Ker je bilo tako veliko dobrega napisano o kvasu, sem pa zadnjič probala...Samo nisem rabla nobenih dodatkov, da prekrijem vonj-resda ni dišalo, a sem kocko kar samo počasi pohrustala. biggrin.gif Mislila sem, da bo to dejanje stoletja in d bom še bruhala, pa sploh ni blo nič posebnega.Kvas pač le smrdi in se lepi v ustih.Okus pa pač kot vsak okus-sploh ne ogaben. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#151 ŠRČK

ŠRČK

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 28 August 2006 - 08:45 AM

no mogoče pa res ni tko zanč jest ga grem zej kupt biggrin.gif
  • 0

#152 ŠRČK

ŠRČK

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 28 August 2006 - 10:01 AM

fuj jem kvas no sei res ni tko zanč sam dobr pa tut ni...
  • 0

#153 ŠRČK

ŠRČK

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 28 August 2006 - 11:16 AM

1. dan: kupla sm si kvas ga pol kocke za 45g popila u kakavu (k ga nism zmogla pojest) pol sm si ga pa za pol ure dala na obraz. koža je bl mehka sam se mi pa paha k po radenski!
  • 0

#154 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 28 August 2006 - 12:43 PM

-.-
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#155 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 August 2006 - 01:03 PM

kdo je to napisu
  • 0

#156 ŠRČK

ŠRČK

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 28 August 2006 - 01:53 PM

ja a niso ogrci sam po nosu? pol se pa tm ne mazat. a to mislte da če ga piješ povzroča ogrce?
  • 0

#157 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19980 posts

Posted 28 August 2006 - 01:58 PM

ogrci niso sam na nosu wink.gif
  • 0

#158 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 28 August 2006 - 02:01 PM

QUOTE(*pikica*)
kdo je to napisu

Nekaj govora o tem je je bilo na 5.strani.
  • 0

Bill Bullard

#159 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 28 August 2006 - 02:02 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
ogrci niso sam na nosu wink.gif

In jaz sem živ dokaz za to... sad.gif ermm.gif
  • 0

Bill Bullard

#160 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 28 August 2006 - 05:20 PM

jaz sem se po dopustu malce polenila s tem kvasom,in žal ,kljub temu da mi kvas pomaga pri počutju in pravtako lepi koži,malce dvomim rolleyes.gif en dan oz. jutro sem popila pol kvasa in mal prehitro jedla.
si zjutraj pač ne morem pomagat med počitnicami,mi full paše jest...no in bilo mi je slabo po tem kvasu.zdaj me pa res zanima kaka strokovna razlaga oz. razlaga od kirga ki se spozna in bi utemeljil,da ima kvas same dobres stvari wink.gif ker mi je bil ql,in ga obožujem ,sej ne..no mislim da res pomaga ampak mal dvomim...help!!!!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users