Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#141 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 20 March 2007 - 04:23 PM

Ja saj zato pa so reality šovi. Da tisti, ki sodelujejo doživijo svojih 5 minut slave. wink.gif Nekateri so znali izkoristit sodelovanje, npr. v Baru (Gašper sodeluje v oddaji Svet, Sara iz 1. Bara se tudi pojavlja kot voditeljica, Adel iz Sanjske ženske vodi eno oddajo na Tv Paprika...)
  • 0

#142 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 20 March 2007 - 07:44 PM

...in občasno ŠKL
  • 0

#143 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 20 March 2007 - 09:17 PM

OMG nisem vedla, da je Nina Osenar stara samo 23 let (24 jih bo čez dobra 2 meseca). Zgleda ful starejša.
  • 0

#144 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 20 March 2007 - 11:29 PM

QUOTE(veselasmrketa @ 20. 3. 2007 - 16:02)  

o ciganska striptizeta jasmina je pa iz tistih krajev kot jaz,morm povedat da jo poznam in da je to ena navadna kurbirska afna ki svojo rit prodaja kar vse povprek,pa kok je grda ko prašič,sram naj jo bo ker se s takimi zobmi kaže po tv laugh.gif prou smešna je

A zaradi tistega zamaknjenega zobka je grda ko prašič? Đizus, kakšni standardi... down.gif

• 0

#145 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 21 March 2007 - 08:55 AM

A ne vidš, da je veselasmrketa že po defaultu ne mara?
  • 0

#146 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 21 March 2007 - 09:34 AM

ma sej v faco sploh ni tko slaba, ampak škoda ko nima nič v glavi, že tretji al kateri dan je in ona že v kopalkah skače okoli, mislim halo.
drugač pa je ta BB men čist mimo, v baru se je vsaj neki dogajalo pri delu, strežbi, zanimiv folk, tu bojo pa itak skos not. Pa še tak bedni so vsi, kakšne glupane so zbrali, ženske so večina čist mimo, razen ona 38 letna mi deluje kok tok. Tipi pa itak down.gif

Sem se pa odločla da tega sranja ne bom gledala oz tu in tam mal iz radovednosti, ker je totalno bedna oddaja in folk v njej, upam da bo več takih, da ne bojo spet tako mastno služili.
  • 0

#147 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 21 March 2007 - 12:59 PM

Ja, besweety, na to sem tud jaz pomislila, v Baru so morali event pripravit, ljudi privabit, organizacija in to, v BB pa se pogovarjajo, imajo neke glupe naloge ... Nič dogajanja. Pa če bi bil kak lušen, bi še šlo gledat wink.gif .
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#148 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 21 March 2007 - 01:09 PM

Moja zelo dobra kolegica je sexala s tem Mihatom ( ne vem, kej ji je bilo ) in baje ni bilo bog ve kaj biggrin.gif

Tudi meni je zadnič rekel ( jaz ga poznam, ker je od mojih kolegic bratranec ), če grem z njim, pa sem rekla, da ne, hvala! laugh.gif

Ej pa res je Lučka, niti edn fajn ne zgleda, prava beda!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#149 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 21 March 2007 - 02:20 PM

kateri je tale Mihec? smile.gif
  • 0

#150 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 March 2007 - 06:08 PM

QUOTE(Kalypso @ 20. 3. 2007 - 16:23)  

Ja saj zato pa so reality šovi. Da tisti, ki sodelujejo doživijo svojih 5 minut slave. wink.gif Nekateri so znali izkoristit sodelovanje, npr. v Baru (Gašper sodeluje v oddaji Svet, Sara iz 1. Bara se tudi pojavlja kot voditeljica, Adel iz Sanjske ženske vodi eno oddajo na Tv Paprika...)

Obupno ! Nimajo treh čistih o vodenju, niso izobraženi za to in kr vodijo. No saj je logično, da bo delodajalec izbral nekoga, ki bo pritegnil gledanost. Meni gre kurja koža no.
  • 0
Viens, reste ici!

#151 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 21 March 2007 - 07:17 PM

QUOTE(besweety_inside @ 21. 3. 2007 - 9:34)  

drugač pa je ta BB men čist mimo, v baru se je vsaj neki dogajalo pri delu, strežbi, zanimiv folk, tu bojo pa itak skos not. Pa še tak bedni so vsi, kakšne glupane so zbrali, ženske so večina čist mimo, razen ona 38 letna mi deluje kok tok. Tipi pa itak down.gif

se podpišem.
jah valda da bodo pol za kakšno oddajo prvlekl enga k ga pač folk že pozna in je medijsko relativno popularn pa tud če nima pojma. kaka rebeka dremelj bi tud sm pasala
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#152 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 21 March 2007 - 09:09 PM

QUOTE(Dragica @ 21. 3. 2007 - 13:09)  

Moja zelo dobra kolegica je sexala s tem Mihatom ( ne vem, kej ji je bilo ) in baje ni bilo bog ve kaj biggrin.gif

Tudi meni je zadnič rekel ( jaz ga poznam, ker je od mojih kolegic bratranec ), če grem z njim, pa sem rekla, da ne, hvala! laugh.gif

Žigolo Miha te je povabil seksat pa si rekla ne??!!!! Se bojiš njegove ocene? biggrin.gif
Pol je res nekaj na tem, da je zapeljal 200 žensk al kaj?

Miha:
IPB Image

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#153 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 March 2007 - 09:13 PM

Mah, da bi bil neki jaki lepotec, bi mogoče človek še razumel, ma tako laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#154 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 21 March 2007 - 09:14 PM

jah mogoče pa v živo drgač deluje...de ma neko karizmo laugh.gif v kar dvomim sicer, men je tud bl antipatičn kt pa ne
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#155 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 March 2007 - 09:26 PM

Jebačina stari laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#156 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 March 2007 - 07:42 AM

Sej je povedal, da ni on položil 200+ žensk, ampak da ma od 200 žensk njihove telefonske! biggrin.gif
  • 0

#157 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 March 2007 - 08:46 AM

Lahko povem, da nima ne karitme, ne sexapila. Ni ne simpatičn, ne lušn, pa še majhn je, kar je pri meni big no no. Ne morm pomagat, tip mora met čez 190cm, da je men všeč! biggrin.gif

Lučka, če bi se pa že odločla, da bi šla z njim, ziher zdele neb biu u BB, ker ne bi zdržal brez mene laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#158 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 March 2007 - 08:47 AM

Haha ej jst sem ista smile.gif
Enkrat me en tip vpraša kolk sem velika (160) in reče.... O, glih zame! on je bil pa 168.

No go.... Mejhne punce mamo rade velke tipe biggrin.gif
  • 0

#159 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 22 March 2007 - 09:56 AM

Da rabite stolček, da jim lupčeka date? wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Da nebom čist OT. Kaj Veronika ima kake psihične težave al kaj? Včeraj sem le tako škilila na tv, pa nisem vsega ujela.
  • 0

#160 voice

voice

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 22 March 2007 - 10:21 AM

ja hotla se je ubit pr 18-ih zarad enga tipa.jz osebno nje ne prenesm ker se skoz neki izposatvlja
dragc so mi pa ql tina.andrej sevda pa tista striptizeta pol je pa e konc....tisti miha skoz govori kako je posten da je ze prov bedn.pa da alen nhe sm nobenmu povedat kako mu je mihi pomagu...oooo
neki me zanima...
kako bi se dal dobit geslo tko da ne bi ala v trgovino po kartico pa moneta tud ne pride v poatev ker je nimam
a je kaksna stran da ti geslo takoj poslejo pol pa kako poloznico dobis? tongue.gif biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users