Jump to content

Photo

Spletne trgovine

• Please log in to reply
618 replies to this topic

#141 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 30 May 2008 - 02:34 PM

Sem že gledala, ja. Brutalno draga dekorativa cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 30 May 2008 - 03:14 PM

Jaz očitno nisem prejela obvestila, da je bila pošiljka od Theshespace poslana. Tako, da sem danes prejela 39 samplov (pozabila sem, da enega nisem naročila, ker ko sem ga dodala na listo, mi je vse ostale zbrisal in ga drugič raje nisem več dodala). Barve so fenomenalne, pošiljka je tudi dokaj hitro prišla (2 tedna).
Ko jih probam, bolj malo bolj podrobno poročala.

Uršolinkica, ja, na žalost je paypal skoraj nujen za kupovanje iz tujine. Ali pa vsaj kreditna kartica.
Aja, za paypal moraš imeti kreditno ali debetno kartico. Navaden račun mislim, da ne bo zadostoval. (sorry, če si to že vedela...potem ignoriraj moje nalaganje heheh)

• 0

#143 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 01 June 2008 - 08:48 PM

Ciara: ja to sicer vem, ker sem se za nekaj zanimala, ampak res hvala za nasvet, ker bolš dvakrat slišano kot pa nikol in pol bi izpadla totalna tepka tongue.gif
ful ti hvala za nasvet, js si grem to uštimat jutr tedn, pol pa samo še plačo počakam in v nabavo thumbup.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#144 sooncek

sooncek

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 127 posts

Posted 29 July 2008 - 10:40 AM

danes sem med brskanjem našla novo spletno trgovino ( no vsaj za mene ermm.gif )

http://www.eliteslovenija.si/estore/
  • 0

#145 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 August 2008 - 04:41 PM

tole trgovino sem tudi jaz odkrila donas pa me mika da bi naročila tooooooolko stvari oops.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#146 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 22 January 2009 - 03:53 PM

Odkrila sem tole trgovino KLIK, kjer med drugim prodajajo tudi Phyto izdelke thumbup.gif
  • 0
We must let go to live on.

#147 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 16 March 2009 - 12:58 PM

Saj ne vem kam točno dat ... oops.gif

A pozna kdo te proizvode - to me mika

http://www.or-ca.si/...r...t&Itemid=53

• 0

#148 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 26 March 2009 - 10:14 AM

Nova ekološka spletna stran

http://www.zin.si/
  • 0
Zakaj uporabljati umetno, če pa je naravno toliko boljše?

#149 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 07 April 2009 - 08:13 PM

Danes sem v city magazinu videla reklamo za novo spletno trgovino:
planetbio.si

• 0

#150 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 07 April 2009 - 08:41 PM

Cene so pa ubupne, 13€ za masažno ploščico! ohmy.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#151 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 April 2009 - 09:41 PM

^^ Nek se vidi raskoš.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#152 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 April 2009 - 11:20 PM

Wau, nekatere cene so res brutalne. Itak pa se mi zdi, da nimajo nič posebej zanimivega, všeč mi je edino maska za obraz iz surove čokolade - ampak spet ne toliko, da bi jo kupila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 April 2009 - 12:05 AM

QUOTE(crna @ 7. 4. 2009 - 22:41) View Post

^^ Nek se vidi raskoš.

Ja, točno to.
Ampak še vedno se bo našlo kup idiotskih bab, ki bodo to naročevale, brez skrbi. Po možnosti z atijevo kartico. biggrin.gif
Ta kao naravna kozmetika se je res razpasla kot gobe po dežju in predstavlja višek kvalitete.
Masažna ploščica za razstrupljanje, bwahahaha.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#154 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 08 April 2009 - 11:39 AM

rolleyes.gif Men se že Suki npr. zdi smrtn greh kupovat. Cene so take, da te srat prime. Itak mi pa naravna kozmetika prav nič ne pomaga. Vse je en larifari sleep.gif Raje kupim en umeten losjon za telo, dišim kot strela, se zastrupljam in sem srečna.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#155 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 19 April 2009 - 05:13 PM

hmm.gif In zakaj naj bi bil Suki neko merilo za dobro naravno kozmetiko... mislim, da je izbira dovolj pestra, tudi kar se tiče cenovnih razredov.
  • 0

#156 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 19 April 2009 - 05:16 PM

Vsa naravna kozmetika je precenjena. Tisto po normalnih, celo prenizkih cenah že, je pa očitno treba uničit.
  • 0

#157 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 19 April 2009 - 05:23 PM

QUOTE(kajci @ 19. 4. 2009 - 18:13) View Post

hmm.gif In zakaj naj bi bil Suki neko merilo za dobro naravno kozmetiko... mislim, da je izbira dovolj pestra, tudi kar se tiče cenovnih razredov.

Če se to nanaša na moj post, lahko še enkrat pogledaš, da sem napisala npr. wink.gif Dala sem jo pač za primer, ker je popularna in se mi zdi, da jo folk kar kupuje, čeprav je draga kot žafran. Da je merilo za dobro naravno kozmetiko pa nekak nisem napisala... hmm.gif
  • 0

Tumblr

#158 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 19 April 2009 - 07:12 PM

Podgana, ni letelo direkt na tvoj post, pač pa na to, da vedno in povsod berem in polušam samo o Sukiju, kadar je govora o naravni kozmetiki. Mogoče imam samo jaz tak vtis. Sama uporabljam več različnih naravnih in organskih kozmetik in sem zelo zadovoljna z njimi (pred tem sem imela pa kar velike probleme s kožo). Vsak pa ima svoje izkušnje.
  • 0

#159 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 14 May 2009 - 07:40 PM

Tukaj se da naročit ZOYA lake. woot.gif http://www.nati.si/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#160 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 15 May 2009 - 02:20 PM

^ kakšna je pa cena? Za ta salon pa vem kje je...
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users