Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#141 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 January 2008 - 05:32 PM

QUOTE(Kalypso @ 6. 1. 2008 - 15:16) View Post

Mene nekaj zanima. A dobite posebej darila za Miklavža, božička in še za novo leto?

Pri nas je tako, da dobimo za miklavža vedno samo kakšno sladkarijo, za božička pa tista ta prava darila, za novo leto pa ne dobimo nič.

pri nas je tudi tako.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#142 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 January 2008 - 05:32 PM

QUOTE(Kinky @ 6. 1. 2008 - 14:12) View Post

[*]oddejo Dormeo od mame

Yay, welcome to the club babe! Opažam, da ima ful folka te odeje zadnje čase. Pa še tko mehke in udobne in tople so. ^^

Eh, jst za 'Miklavža' (pri nas je to v bistvu Sv.Nikola) nisem nikoli dobila nič, vsaj ne da bi se jst spomnila. Verjetno so bile kake malenkosti. Pri nas imamo ločeno v tri praznike (eno nedeljo kupujejo otroci staršem darila, drugo nedeljo mame otrokom, tretjo (to je recimo danes) pa očetje. Večja darila smo dobili za novo leto (čeprav so jih starši glede na moje in bratove potrebe kupili recimo že konec novembra, ampak sva z bratom preiskala celo hišo in jih tako vedno našla nekje v začetku decembra), tako da skorajda nikoli ni bilo tistega vzdušja odpiranja daril pod drevescem (razen ko smo odpirali darila pri teti). laugh.gif Podobno je tudi za Božič.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#143 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 06:24 PM

QUOTE(Ana @ 6. 1. 2008 - 17:31) View Post
Je kaj namigoval ? twisted.gif

Haha, ja. cry.gif
Šalo na stran - jaz sem mu namigovala, da jih nimam več.
K sreči kar namige vzame na znanje. twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#144 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 06 January 2008 - 06:33 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 1. 2008 - 16:09) View Post

Se strinjam. Jaz sem spomnim, da mi je teta skos za RD kupovala neke Swarovski stvari - uro, pa obeske. Meni to preprosto ni všeč. Saj je najbrž kupila z dobrim namenom (čeprav, malo prej bi se lahko pozanimala ... sovražim ljudi, ki kupujejo darila izrazito glede na svoj okus in se požvižgajo na obdarovanca, ki mora biti itak ponižno zadovoljen z vsem, če ne izpade nehvaležen in nekulturen), ampak jebatga, NI MI VŠEČ. Pol ji je foter končno namignil, naj mi raje da denar. Pol je pa še nekaj užaljena bla. Hja, rajši bi zgleda bla, da bi kupovala naprej po svoje, pa meni ne bi blo všeč ... kot pa da bi si jaz s tistim dnarom kaj kupila, s čemer bi dejansko bla zadovoljna.

Ja, ne bi se mogla bolj strinjat s tem. Prejle sem napisala, da sem od kolegice dobila tisto kičasto zadevo za svečko. Ona je nora na kič, njeno stanovanje je muzej kiča, vsak kotiček zapolni s kakšno prčkarijo, na kateri se nabira prah... Skratka, mogla sem se narest vso veselo, ko sem dobila darilo...ko ljudje sklepajo po sebi.

• 0

#145 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 06:55 PM

Jap, saj to sem že pisala v eni drugi temi - če pa ti ne orgazmiraš darilu, si pa nekulturen. Tisti, ki pa je obdaroval, pa ni nekulturen, ki je 1) kupoval darilo izrazito glede na svoj okus in želje in ni niti malo pomislil na obdarovanca oz. mu je bilo zadovoljstvo obdarovanca na podlagi tega čist sekundarnega pomena; 2) porabil glih 5 sekund, da je nekaj pograbil v InterŠparu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#146 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 January 2008 - 06:57 PM

Joj, jaz se tako najdem v tem vašem pisanju, pa nočem izpasti nehvaležna ali kaj podobnega, ampak....raje dobim čokolado, ker vem, da jo bom pojedla, kot nekaj neuporabnega (kič še posebej ljubim, o ja). Fant mi je že zdavnaj rekel, da je zame izjemno težko kupovati, ker imam pač poseben okus (dober, se razume sleep.gif ), tako da midva sva zmenjena, moji doma me tudi zelo dobro poznajo, mama mi VEDNO kupi nekaj kar ve da rabim, fratello se je po meni vrgel in ima okus, problem je fantova stran. Že 2 leti zapored je od staršev dobil parfum, ki dobesedno smrdi (se ne hecam), pa kavbojke, ki stojijo v omari - mi jih je zelo škoda, ampak....roko na srce, so grozne. Sem že poskušala namigniti, da raje dobim sladkarijo, da mi darila ne pomenijo veliko in imam raje majhno pozornost - pa ne pomaga. down.gif

Ja, Coco* - ta deka je mega! (aja, pa lahko je tudi powštar) w00t2.gif

Mi praznujemo samo dedka mraza, ko je bil dedek še živ smo malo miklavža (ker je bil Nikola biggrin.gif ), božička pa ne šmirgamo, ker vemo, da ni tr00. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#147 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 January 2008 - 07:01 PM

Jaz imam tud tole Dormeo dekco, zakon je. love.gif
  • 0

#148 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 07:15 PM

QUOTE(Kinky @ 6. 1. 2008 - 18:57) View Post
božička pa ne šmirgamo, ker vemo, da ni tr00. wink.gif

Zaljubljam se vate. closedeyes.gif

• 0

#149 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 06 January 2008 - 08:36 PM

Tudi mi se že od nekdaj obdarujemo samo za dedka mraza. Ko sem bila majhna res nisem poznala niti miklavža niti božička. Sploh nisem vedela, da obstajata.

Kaj pomeni tr00?????
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#150 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 January 2008 - 08:38 PM

True! laugh.gif
Pa še deda mraz je lepši za vidt!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#151 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 06 January 2008 - 08:43 PM

A mi lahko razložiš po kaki logiki??? biggrin.gif Res ne vidim fore, da napišeš tr00 namesto true. hmm.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#152 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 January 2008 - 08:48 PM

Ne vem, emoti so troo laugh.gif Bl je oriđinal laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#153 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 06 January 2008 - 08:53 PM

OK hvala. smile.gif

• 0

#154 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 06 January 2008 - 09:14 PM

mi tut dobivamo oz. si dajemo darila sam za dedka mraza. miklavž če že (zelo redko) so kake sladkarije. božič se mi zdi tk nekam sfejkano devat darila, takrat se sam usi lepo skupi zberemo pa se fajn fajn fajn najemo in napokamo smile.gif. pol za dedka mraza pa odpiramo darila smile.gif
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 09:18 PM

QUOTE(Dragica @ 6. 1. 2008 - 20:43) View Post

A mi lahko razložiš po kaki logiki??? biggrin.gif Res ne vidim fore, da napišeš tr00 namesto true. hmm.gif

L4M3Rka. rolleyes.gif

• 0

#156 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 06 January 2008 - 09:21 PM

Kaj??? laugh.gif laugh.gif
  • 0

#157 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 09:26 PM

rolleyes.gif

laugh.gif
  • 0

#158 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4158 posts

Posted 06 January 2008 - 09:51 PM

lol laugh.gif Dragica to so najstniške fore, ki smo jih eni prerastli wink.gif Ne sekiraj se smile.gif

Drugače pa se strinjam z napisanim glede kiča. Sama kupujem uporabna darila za katera sem prepričana, da se bodo porabla. Pri domačih tak ni problem, ker že sred leta zapišem kako stvar na papirk, če mi kdo med vrsticami omeni kaj si želi. Pri prijateljicah pa tud poskušam ugotovit med pogovori, drugače pa jim kupim kako stvar, ki je mene navdušla (kozmetika, kakšen kos oblačila, sladkarija itd).
  • 0

#159 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 06 January 2008 - 10:14 PM

Men gredo tut ta brezvezna darila totalno na k. Jst se vedno potrudim in kupim kaj uporabnega. Za RD velikokrat spečem torto, jo lepo okrasim... Ali pa nepečem raznih piškotkov, jih dam v lepo košarico, pa kako dobro buteljko zraven.
  • 0

#160 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2008 - 10:27 PM

QUOTE(bellini @ 6. 1. 2008 - 21:51) View Post

lol laugh.gif Dragica to so najstniške fore, ki smo jih eni prerastli wink.gif Ne sekiraj se smile.gif

Naše življenje pa v celoti bazira na njih. Tudi mi se ne sekiramo. closedeyes.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users