Savna
Posted 09 December 2008 - 08:34 PM

Posted 09 December 2008 - 08:56 PM

A v termah je gužva v savnah (ker so pač zastonj)?
Posted 09 December 2008 - 09:38 PM
Aja, pa če se boš spomnla, poroči mal k bosta nazaj pršla, kšn je ta nov hotel, pomoje mor bit ful lepo zrihtan, k je lih nov.

Posted 10 December 2008 - 07:49 AM
Mi smo bli tam okrog novga leta in je blo kr nagužvano ja. Se pozna da so sam 3 savne, če bi jih blo več bi se ves folk že nekak razporedil. Aja, sm se spomnla, da je ena savna še zuni, tko kt ena hiška zgleda, tam je tud fajn.
Aja, pa če se boš spomnla, poroči mal k bosta nazaj pršla, kšn je ta nov hotel, pomoje mor bit ful lepo zrihtan, k je lih nov.

Zaradi te zunanje hiške, ki je meni najboljša savna btw, sem jaz verjetno vnetje fasala. Potka do te hiške je včasih bla samo iz ploščic in pozimi je to bilo ledeno mrzlo. Zdaj so sicer dali preko neko plastiko ampak je še po mojem mnenju vedno neprimerna, ker je res hladno. Če želiš koristit to savno predlagam, da si vzameš s sabo kake natikače (čeprav so kao prepovedani v kopališču, sam mislim da za to ne bodo komplicirali)
Posted 10 December 2008 - 11:20 AM
Zaradi te zunanje hiške, ki je meni najboljša savna btw, sem jaz verjetno vnetje fasala. Potka do te hiške je včasih bla samo iz ploščic in pozimi je to bilo ledeno mrzlo. Zdaj so sicer dali preko neko plastiko ampak je še po mojem mnenju vedno neprimerna, ker je res hladno. Če želiš koristit to savno predlagam, da si vzameš s sabo kake natikače (čeprav so kao prepovedani v kopališču, sam mislim da za to ne bodo komplicirali)
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 December 2008 - 05:19 PM

Posted 10 December 2008 - 05:58 PM
Posted 10 May 2009 - 08:24 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 May 2009 - 08:30 PM
Je pa po svoje luštno, ampak je zelo hitro gužva, ker je res bolj majhno. So ležalniki za počivat, pa ena niša, kjer si lahko postrežeš s čajem in sadjem, pa en bazenček. Tako na hitro, po spominu

Posted 10 May 2009 - 08:45 PM
rea!!!!!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 May 2009 - 02:24 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 May 2009 - 01:04 PM
Posted 10 July 2009 - 09:38 AM
Prva je "1001 noč" druga pa "Plaža"
Attached Files
Posted 11 July 2009 - 08:14 PM
Posted 11 July 2009 - 08:17 PM
Ful je lepo in daleč najbol ugodno na teh koncih.
Pri korošcu je tudi lepo samo so ful zasedeni in dražji.
Posted 11 July 2009 - 08:19 PM
Posted 06 January 2010 - 09:05 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 January 2010 - 09:08 PM
Posted 06 January 2010 - 09:16 PM

Nikjer ne najdem cenika, mi lahko poveš kok stane en obisk?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 January 2010 - 09:37 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users