Talne obloge
Posted 15 January 2025 - 09:13 PM
Posted 15 January 2025 - 10:29 PM
Saj polakiran parket je dosti podobna rec imho. Jaz od vseh pridem z ledenimi nogami in zdaj ze vem, da dam volnene nogavice.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 January 2025 - 10:34 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 August 2025 - 10:14 AM
Ne morem verjet, da še kdo daje tapison na novo.
Ogromno ljudi. Če nimaš alergije, je meni to super za v spalnico, tam ne maram trdih tal. Tudi v delu dnevne ga imamo, predvsem zaradi Larsa. Zarobljenega, da je kot preproga.
― V. Van Gogh
Posted 04 August 2025 - 10:25 AM
Jaz ne poznam enega, ki bi (še) imel tapison v hiši. Zanimivo res.
Posted 04 August 2025 - 10:35 AM
moj ga ima povsod, razen v kopalnici . Tudi v kuhinji in jedilnici
. Ne razumem čisto, ampak on ne nosi copat in pravi, da mu je full dober občutek.
Tudi to je razlog, da si ne predstavljam skupnega življenja
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 August 2025 - 10:40 AM
Jaz ga ne maram, ampak jaz ne maram niti preprog in zaves. Mi je pa tapison grozen za čiščenje in kar se polije, potem smrdi in se sto let suši - sva ga imela z B. v spalnici, obup. Zdaj imam parket povsod razen kopalnice in kuhinje in mi je zakon, sem skos bosa doma.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 August 2025 - 10:43 AM
Joj jaz sovrazim tapison, konstantni prah in ciscenje flekov. V Ameriki so imeli wall to wall carpet, ki je po vrhu se debela, ni tapison, ampak tepih, da se ti utrga, meni se je.
Posted 04 August 2025 - 10:49 AM
Dobim flashback na ameriske bajte ki so cele v teh tapisonih in potem na vodo, ko to pucajo z globincem.....ki je....vecinoma crna.
Ce bi jaz to dala v otrosko sobo bi ze dvakrat iz njega pucala kozlanje, enkrat pa ribezov sok.
Si niti ne predstavljam.
Jaz vstanem 5.10 in grem od doma 6.10. pojem banano, spijem kavo in caj, nalijem caj 1.2 l za s sabo, pogrejem in spakiram malico, zajtrk pa naredim ze dan prej - overnight oats.
Posted 04 August 2025 - 10:55 AM
Valda je črna, če hodijo v čevljih po bajti. V spalnicah so pri nas najbolj čista tla, tam ne jemo in ne pijemo, pes ne hodi v zgornje nadstropje. Pri O. so po 6,5 letih tla enaka kot so bila. Globinskega si sposojamo od mojih.
Meni je pa po drugi strani nor ta trend z oblazinjenimi posteljami, fuj. Pa zavese tudi sovražim.
― V. Van Gogh
Posted 04 August 2025 - 10:56 AM
Joj jaz sovrazim tapison, konstantni prah in ciscenje flekov. V Ameriki so imeli wall to wall carpet, ki je po vrhu se debela, ni tapison, ampak tepih, da se ti utrga, meni se je.
Jaz si ne predstavljam tapison nikjer. To niti spucat ne mores dobro.
Dobim flashback na ameriske bajte ki so cele v teh tapisonih in potem na vodo, ko to pucajo z globincem.....ki je....vecinoma crna.
Ce bi jaz to dala v otrosko sobo bi ze dvakrat iz njega pucala kozlanje, enkrat pa ribezov sok.
Si niti ne predstavljam.
To, ja! Fuj!
Jaz se zbudim okoli šestih pa vstanem potem proti 6:30, od doma grem pa cca ob 7:45, če pa sem prej zrihtana in se mi da, pa ob 7:15.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 August 2025 - 10:57 AM
Joj res, na bruhanje niti pomislila nisem..
Posted 04 August 2025 - 11:00 AM
Jaz tudi ne, ker nikoli še ni bruhal na tla. Mislim da je po postelji enkrat, ko je bil eno leto star.
Aja, zdaj bo mogoče katero kap - izbrala sva svetlo bež tapison.
― V. Van Gogh
Posted 04 August 2025 - 11:33 AM

Saj jogije imate tudi crne, garantiram. Mi ne vem kako bi brez mokrega globinskega ob alergiji na prsice. Je pa vse crno v parih mesecih (na vodo ciljam).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 August 2025 - 11:35 AM
Ja, meni je ful cosy.
Če mislite, da bova investirala v nov parket v tej bajti, dokler ni najina, se pa motite.
Še za klime sem zdaj rekla, da ne bova do takrat. Me zebe.
― V. Van Gogh
Posted 04 August 2025 - 11:38 AM
Jaz jogi prevleke operem 1x na leto. Se mi je da zajebavat s tem, pac ne razmisljam o tem.
Moram oa kuoti zdej se un sesalec od vitapur da enjrat ze ta ku.cev kavc presesam, pa avto.
Posted 04 August 2025 - 11:58 AM
Meni je pa tapison nekaj najboljsega. Tak hotelski vajb, udoben. Sicer ga nimam, ampak bi imela kaksnega lux. Definitivno 1000x bolj nobl in okusen kot siv laminat
Saj jogije imate tudi crne, garantiram. Mi ne vem kako bi brez mokrega globinskega ob alergiji na prsice. Je pa vse crno v parih mesecih (na vodo ciljam).
Imamo protipršične prevleke za jogije in so kot novi.
Posted 04 August 2025 - 12:09 PM
Posted 04 August 2025 - 12:38 PM
Jaz si tudi ne predstavljam imet tapisona kjerkoli. Pa tudi oblazinjena vzglavja pri posteljah me odbijajo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 August 2025 - 12:42 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users