Ljubezen na daljavo ?
Posted 11 November 2006 - 03:15 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 November 2006 - 03:38 PM
Posted 11 November 2006 - 03:41 PM
Lej punca tkole je....če misliš, da si zabavna in smešna samo ti, ker imas pač 10.000 postov, drugi pa se ne smemo oglašat, ker smo tu še premalo časa in sploh nismo smešni, če se mal pohecamo, al pa napišemo kaj kar je izven konetksta,btw tudi tvoja prijateljica Jenna je queen of pikrosti in sakazma,pa ji tega forumaši ne očitajo prepogosto, oz. če mi DOVOLIŠ podati svoje mnenje: Mi je njen piker smisel za humor fantastičen!...potem prav....gladko ostanita sami tu z Jenno in si izmenjujta mnenji in kimajta druga drugi....mene boli patka.....
Seveda me ne poznaš, ampak sklepaš iz mojih postov(kako kontradiktorno),....SEVEDA...tudi drugi mi pišejo take bedarije, kot so, da nimam smisla za humor...
In to, da v poste vnašam osebno jezo in gnev....hahahahaha....to lahko rečeš samo ti, ker te ima tvoja frendica, če jo citiram za...MY BITCH!!!! In vsak dan znova zvišano udrihaš po članih foruma, ker si pač nadčlovek....
Z Jenno sem se včeraj prav zabavala in nasmejala do solz njenim komentarjem!!!!!

P.s.: Mami, mami...itd.... To je bil JOKE dilema, če ga ti ne razumeš....me čisto nič ne boli!

Uh , kako zelo nisem presenečena nad temle tvojim odgovorom. Ne vem sploh od kje ti podatek, da mislim, da sem smešna samo jaz in od kje je duhovitost nekega osebka premo sorazmerna s številom postov?

Poznam kar nekaj članov osebno, se z njimi krasno razumem, nasploh se mi zdi tale forum skupek izredno posrečenih in simpatičnih forumašev, s katerimi zelo rada debatiram o praktično vsem, nikomur nisem ničesar prepovedala ali odredila, si nikakor ne jemljem te pravice in sploh ne vem, zakaj si to omenila. Mi pa gre na živce, da se na forum včlanijo taki pikri in cinični osebki, kot si ti in potem nad ostalimi forumaši stresajo svojo jezo in težijo. Če nisi sposobna biti vključena v neko normalno, prijazno in odprto debato in nikakor ne razumeš, da gre tle za NEOSEBNE debate, potem sploh ne začenjaj, ker boš naredila več škode, kot pa koristi. In ne vem, zakaj imaš zdej kar naenkrat ti toliko enih problemov z mano, ko pa sodelujem na forumu že blizu dve leti in sem brez problema sodelovala v (upam trdit) skoraj vseh debatah.
In tisto, kar sem napisala, ni nič kontradiktorno, vsak forumaš sklepa iz postov, ker na podlagi njih tudi komunicira z drugimi forumaši ... se ti to ne zdi logično? Sem že prej povedala, da jaz ne sodim tebe kot osebo, ampak tvoj alterego, ki ga izpostavljaš na forumu - tebe osebno itak ne poznam. In kar se tiče tvojega zadnjega stavka ... ni moj namen, da bi moji posti kogarkoli boleli.
Posted 11 November 2006 - 04:02 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 November 2006 - 04:04 PM

Posted 11 November 2006 - 04:15 PM

In s tem stavkom: Sploh ne vem, kako pride do tega, da nekdo v neko debato vnese toliko neke osebne jeze in gneva za prazen nič.

Lahko rečem, da sm izredno pozitivna oseba, ki nobenemu ne želi nič žalega, sploh pa ne tebi ali ostalim forumašem....Ne vem, zakaj si se odločila, da moram imeti kake probleme, ČE SE PAČ MALO POHECAM? Saj se je Jenna odzvala šalam, a ne?

Dilema, tudi, če se ne strinjava povsem v vseh pogledih....se pa res ni treba tkole besedno fajtat! Se ti ne zdi???

Itak pa smo zašli s teme....
P.s.: Cinična pa sm....vedno in povsod...prizmaaaaaaaaam

Dragica....te čist štekam saj si sestrca od Dileme
Sade....no commento!
WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 11 November 2006 - 04:19 PM

In ja, Dragica je moja sestra ... ahh, we love each other so much.

Upam, da se bo zdej dalo it nazaj na temo.
Posted 11 November 2006 - 04:28 PM
Sončica, sej si mela že prej izpade s Sade, še preden sem jaz sploh pridrobencljala (

In ja, Dragica je moja sestra ... ahh, we love each other so much.

Izpade s Sade??? A vidiš, ti nekaj obsojaš na podlagi drugih postov.... S Sade se pač nisva strinjali, prav tako pa se niso mnogi drugi...ne vem kaj je to takega.... Zakaj bi to ti mogla ponovno oznanjat?
To, da sva na drugih bregovih je res....pa jaz tukaj ne vidim nobenih problemov.....

Očitno se ne da s tabo zakopat bojne sekire.... Jaz ne zamerim nič, ker te ne poznam in so mi zamere neumne!

Pa še nekaj.....če se midve sporečeva....bo udarila po meni še Dragica in Sade...kar je bilo vidno zgoraj.....
To mi je pa mal mim......

Torej jaz sm za spravo!!!!
Posted 11 November 2006 - 04:32 PM
Izpade s Sade??? A vidiš, ti nekaj obsojaš na podlagi drugih postov.... S Sade se pač nisva strinjali, prav tako pa se niso mnogi drugi...ne vem kaj je to takega.... Zakaj bi to ti mogla ponovno oznanjat?
To, da sva na drugih bregovih je res....pa jaz tukaj ne vidim nobenih problemov.....

Očitno se ne da s tabo zakopat bojne sekire.... Jaz ne zamerim nič, ker te ne poznam in so mi zamere neumne!

Pa še nekaj.....če se midve sporečeva....bo udarila po meni še Dragica in Sade...kar je bilo vidno zgoraj.....
To mi je pa mal mim......

Torej jaz sm za spravo!!!!
Tle ne gre za potegnit z nekom, sej Sade ni nič potegnila z mano, samo pač s tabo se ni strinjala - tle je razlika. In z mano se da zakopat boljo sekiro, jaz je še odkopala dobro nisem in je tudi ne maram, sploh pa ne za take mini nesporazumčke. Torej, naj živi sloga.
Posted 11 November 2006 - 04:34 PM
Tle ne gre za potegnit z nekom, sej Sade ni nič potegnila z mano, samo pač s tabo se ni strinjala - tle je razlika. In z mano se da zakopat boljo sekiro, jaz je še odkopala dobro nisem in je tudi ne maram, sploh pa ne za take mini nesporazumčke. Torej, naj živi sloga.
Great!

P.s.: Plus dam pa teb Dilema k štekaš!

Posted 11 November 2006 - 04:39 PM

Posted 11 November 2006 - 04:55 PM
Jaz ne delim enakega mnenja...ampak to ze ves!
[/ quote]
V bistvu ga. In če bi dobro prebral moj post, bi to tudi vedel.

[quote name='Pille' date='10. 11. 2006 - 9:48' post='265373']
Smiselno na forumu je to, da si najprej temeljito preberes poste in potem komentiras! Ne pa, da na hitro preletis post, potem pa butnes prvo prijavo, ki ti pade na misel!
[/quote]
Kakšna ironija.

Posted 12 November 2006 - 08:40 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 November 2006 - 11:15 AM
p.s.: resno mislim!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 November 2006 - 09:53 AM

Meni pa to, da nekdo pusti vse drugo in leti za nekom v tujino, bolj kot kakšna velika ljubezen zgleda kot želja po kontroli tistega drugega, ki gre, kot neko nezaupanje v partnerja in v zvezo nasploh. Splohče govorimo o tako kratki dobi kot je 6 mesecev. Sicer se res bolj romantično sliši, če reče, da gre iz ljubezni, ampak po mojem gre zaradi lastne 'varnosti' - da vidi, da partner v tujini res ne počne nič 'neprimernega'.
Se NE strinjam!
Jaz te točno razumem kaj hočeš povedat, ampak mislim, da so eno neke skupne želje in kompromisi, drugo pa so stvari, ki jih moraš narediti zase in za svojo rast. Kar 6-mesečni študij v tujini zame vsekakor je. In ko že toliko govorimo o pravi ljubezni - mislim, da bi to morala bit mala malca za t.i. resnično ljubezen. Kot pravi Pillet je zelo težko nekoga izpustiti iz rok za toliko časa, kar pa je zelo slab izgovor, da tega ne bi tudi v resnici storil. Jaz namreč resnično verjamem, da se s tem ogromno naučiš.
Vecinoma NE strinjam!
...
Sama resno razmišljam o 6 mesečnem študiju v Španiji in niti slučajno ne bi hotela, da gre moj fant zraven. Skupaj sva 4 leta (ker je to očitno merilo) in ga imam rada (preden se kdo spomni, da pol pa to verjetno že ni ljubezen). Ker skozi nekatere izkušnje pač moreš sam, brez da držiš koga za krilo in ta se mi zdi ena izmed njih. Hkrati pa mislim, da je to tudi dobra preizkušnja za zvezo. lahko je namreč imet nekoga 24/7 na očeh in na veliko govorit, kako mu zaupaš.
Vecinoma Ne strinjam, oziroma nebi ravnal enako!
Cesa potem ne razumes!?!?!!?!
Na cigavi strani zdaj stoji "ironija"?

Posted 13 November 2006 - 09:56 AM
Posted 13 November 2006 - 10:03 AM
Tole ni anketa ampak kao diskusija.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 13 November 2006 - 10:15 AM
Pille, daj no! Če se že ne strinjaš napiši argumente. Ne moreš samo pisat SE STRINJAM / SE NE STRINJAM.
Tole ni anketa ampak kao diskusija.

Posted 13 November 2006 - 10:20 AM
Vidva pa tud naslednic preberta komu je namenjeno in zakaj, preden zacneta udrihat...OK!?
Peace out!

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users