Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#141 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 01 January 2007 - 12:38 AM

Srečno 2007!
  • 0
Salvia officinalis

#142 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 January 2007 - 11:01 AM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#143 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 01 January 2007 - 11:35 AM

Jaz sem bila doma, večino časa preležala v potelji vmes pa na wc bruhat ali driskat... Staknila nek virus, kaj naj rečem, pri prijatlci. sad.gif Bli so pa načrti da bi ble pri taisti, bolani, prijatlci in joooj kk fajn bi blo. pa žal... sad.gif
  • 0
IPB Image

#144 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 01 January 2007 - 12:12 PM

Men se tud zdi da je depresivno,zunaj kot da je poletje,brez snega je čist bedno!
  • 0

#145 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 01 January 2007 - 12:31 PM

pr men je bla pa sprememba plana pa smo šli u Lublano silvestrovat na prosto...ognemet je biu mucho lep...skratka hudo...ša še enkrat Srečno 2oo7!!!!!!
  • 0

#146 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 January 2007 - 12:40 PM

Bili smo pri sorodnikih,kjer je bila novoletna vecerja rolleyes.gif (kot obicajno),bilo je zelo dolgocasno-in ker je bila teta zelo sitna in nesramna,je bilo novo leto bolj kot ne smotano in sploh nisem imela obcutka da je novo leto rolleyes.gif mad.gif .Ampak nimam kaj-vazno da je 2007 in samo se 5 mesecev do uresnicitve moje zelje biggrin.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#147 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 01 January 2007 - 01:52 PM

Jaz sem pa šla na une 2 žurke in na obeh je blo prav zakon! Tud home ognjemet okrog je blo lepo gledat, tako da to novo leto je blo kar kul, vsaj nism bla spet doma kot zmeraj. smile.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#148 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 01 January 2007 - 02:30 PM

pr men je blo bz - vsak let je bl. več se mi pa ne da pisat. pa še zbolela sm -čist (pa ne od alkohola smile.gif )
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#149 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 January 2007 - 03:07 PM

Midva sva bila doma. Včeraj fant sploh ni zlezel iz pižame. In je bilo Ql. Sva si naštimala filme na računalniku in gledala.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#150 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 01 January 2007 - 03:45 PM

mah jst tud nism bla lih najbolšga zdravja in sm bla doma...tko al tko nism mela nekih velkih planov k so ble frendice večinoma s tipi. pa še tečna sm bla torej nism bla lih najbolša družba oops.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#151 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 January 2007 - 11:28 PM

js sm šla spat ob 11h in me je fant zbudil okoli polonči, da sva si rekla 'srečno', potem je pa legel poleg in sva zaspala. sredi noči sem še šla spat v spalnico, ker mam preozko pojstlo in sem spala do 9h zjutraj. zato pa danes praznujeva s šampanjcem. in je prav fletno. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#152 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 02 January 2007 - 07:22 PM

Kokr sem bila pred samim praznovanjem novega leta tečna, mrzovoljna in sploh za nikamor, je bilo na koncu prav lepo. Najprej smo bili pri nama s fantom doma, potem pa šli v mesto, kjer smo srečali še nekaj kolegov, našli smo si prostor, kamor niso metali petard in kjer ni bilo gužve. Prišla sem pa ob 5h zjutraj domov.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#153 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 January 2007 - 09:28 PM

Bila sm v Parizu, silvestroval smo na Elizejskih poljanah, sicer je blo ful lepo, sam za moj okus preveč folka in še nikakšnega ognjemeta niti odštevanja in zato je vsak folk po svoje šampanjce odpiral (torej po svoji uri). Tud eni črnci so se stepli, sicer je blo ogromnooo policije, ampak kar mal grozno, bognedaj da si se v kšnega črnca zabil, te je napizdil k vraga. Tko da me je s te strani Pariz malce razočaral, po drugi strani je blo pa lepo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#154 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 02 January 2007 - 09:38 PM

Midva sva se imela cel vikend tok lepo, da sm bla včeri prou mal depresivna, ka sm morala nazaj domov in ker je konec vsega lepega... sad.gif
Bla sva v enmu apartmajčku in na silvestrovo sva popoldne šla mal ven hodit, ker je blo ful lepo vreme,
pol sva se stiskala in vinčka pila, oops.gif ,
se na hitr odločila, da greva pogledat, če je v eni kitajski restavraciji kej frej in je blo,
tko da sva imela res srečo, ker sva ful dobro jedla in spet pila, hehe...
Ko sva prišla nazaj, sva pa spet skor zlezla en v druzga in uživala ob šampanjcu in tako počakala do kakšnih 2 zjutraj, se mi zdi.
Skratka, eno lepših silvestrovih v zadnjem desetletju, res. thumbup.gif
  • 0

#155 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 03 January 2007 - 02:16 PM

Z fantom in z enim parckom smo sli do Ankarana in tam praznovali.Lepo je bilo smile.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#156 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 January 2007 - 03:30 PM

midva s fantom sma bla pri moji žlahti. sem se ga kar pošteno nacedila in norela ko zmešana wacko.gif . so si verjetno mislili, da sem malo... pa saj vseeno. glavno, da je konec.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#157 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 04 January 2007 - 07:07 PM

delala sem od treh zjutraj pa do pol šestih zjutraj... pol smo šli s sodelavci v en lokal ki je bil začuda še celo odprt... po parih pijačah sm bla že totalno na glavo ker sm delala 14,5ur skor nč jedla, nč spala... pol pa sm šla še do sodelavca kjer sm bla par urc... in je blo fajn biggrin.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#158 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 04 January 2007 - 08:08 PM

Bila sem v Bratislavi s prijateljicami in se mela noro dobro smile.gif Najboljše praznovanje novega leta ever!
  • 0

#159 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 November 2008 - 08:17 PM

zoept bi obudila to temo..saj bo kmalu novo letu tukaj?..in kje mislite biti letos? mi smo razmišljali da bi šli v hribe ampak je že vse zasedeno cry.gif (vem d smo se pozno spomnili), pa vseeno če ima katera kak predlog kje je lepo ali pa če ve kje je v hribih še prosto se priporočam:)
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#160 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 03 November 2008 - 08:22 PM

novo leto? Saj se je komaj jesen začela biggrin.gif Midva bova verjetno kar doma - prvo novo leto v novem stanovanju... smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users