edit: v bistvu ne najdem tega gumbka :S
Nov forum ...
Posted 24 September 2006 - 02:24 PM
edit: v bistvu ne najdem tega gumbka :S
Posted 24 September 2006 - 03:25 PM
Lej, ko se prijaviš je na desni strani pr prijavi pod možnostmi prijavi me kot nevidni uporabnik al neki tazga in tam daš klukco. Saj si to mislna an?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 September 2006 - 05:01 PM
Posted 24 September 2006 - 05:07 PM
Sem malo brala tole temo in res no... grozljivka. Nekateri se trudijo, da bi forum bil čimboljši, imel čimveč funkcij, bil bolj prijazen uporabniku, je precej boljši od večine forumov, kar se mene tiče... nekatere pa pizdulirajo, ker se očitno niso sposobne al pa se jim ne da malo pobrskat za novimi rečmi. Saj ob takih stvareh pa res izgubiš voljo do česarkoli.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 September 2006 - 06:21 PM
Posted 24 September 2006 - 06:28 PM
Ja ne, kako vprašanje
Posted 24 September 2006 - 06:53 PM
Posted 24 September 2006 - 06:55 PM
Emmmmm................kaj v osebno sliko bi naj dal svojo sliko noter?
Ja ne, kako vprašanje
to tut men ni jasn pa bi rada zvedla
ma kdo kako idejo???
Posted 24 September 2006 - 06:59 PM
to tut men ni jasn pa bi rada zvedla
ma kdo kako idejo???
Zelo enostavno ... poskusi pač
Vaša osebna slika
V tem delu lahko določite sliko, ki se prikaže v vašem profilu ostalim članom foruma.
Slike ne smejo biti večje od 200 kB.
Slike ne smejo biti večje od 240 krat 240 slikovnih pik.
lp
Damjan
Posted 24 September 2006 - 07:01 PM
Posted 24 September 2006 - 09:19 PM
kakšne so pa stopnje na forumu? meni so ful posrečene
Vidim, da ste tle gor sami nehvaležneži, ki niste opazili, da je zdej na forumu nova superkul lestvica kar se tiče količine postov ... prej so bile neke zvezde in podobne zadeve, pa tudi zdej je manj teh stopenj, je Sajk malo poenostavil, jaz pa sem si izmislila nazive. Zdej je takole:
0-99 - sramežljivec
100-499 - čvekalo
500-999 - gobezdalo
1000-2499 - pametnjakovič
2500-4999 - odvisnik
5000-....... - izberi si sam
Boljše za vas, da vam je kul.
Posted 24 September 2006 - 09:53 PM
http://www2.lepa-si....hp?showforum=40
Posted 25 September 2006 - 11:05 AM
Takoj ob prijavi vpraša ... pa obkljukaš.
Mene pa ne upraša k se prjavm-sam not me vrže!
Kere so te uporabne funkcije? Še neki!!!! Zakaj ne morm citirat?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 September 2006 - 11:18 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 25 September 2006 - 11:34 AM
Mene pa ne upraša k se prjavm-sam not me vrže!
Se te je očitno že zapomnil ... klikni "Odjava", potem pa na prijavni strani, kjer vpišeš uporabniško ime in geslo, imaš na desni možnost da se te zapomne, to očitno že imaš obkljukano. Pod njo je pa možnost da te prijavi skrito, to pa še moraš obkljukat.
Kere so te uporabne funkcije? Še neki!!!! Zakaj ne morm citirat?
Tole tvojo objavo sem dobil samodejno not, ko sem na tvojem postu kliknil "Odgovori". Če želiš citirati več objav, pri vsakni klikni "+ Citiraj" ikonico. Ko jo klikneš, se ti nariše rdeča "- Citiraj" s klikom na katero citat tiste objave zbrišeš. Ko nabereš vse objave v oni temi, na dnu teme usekaš "Dodaj odgovor" - in ti citira vse označene objave.
Posted 25 September 2006 - 01:17 PM
Imam vprasanje in sicer bi lahko dali neki gumbek,ki lahko vrne stran od zacetka.Npr berem neki temo cist na koncu in moram vse do vrha zdrsat,da lahko kliknem npr."Preglej nove objave".Saj nisem lena sam ponavadi obstaja nekaj takega pri drugih forumih.
Imam vprasanje in sicer bi lahko dali neki gumbek,ki lahko vrne stran od zacetka.Npr berem neki temo cist na koncu in moram vse do vrha zdrsat,da lahko kliknem npr."Preglej nove objave".Saj nisem lena sam ponavadi obstaja nekaj takega pri drugih forumih.
Posted 25 September 2006 - 01:18 PM
Je gumbek, ki sliši na ime VRH pod vsakim postom.
lp
Damjan
Posted 25 September 2006 - 04:20 PM
(avatar) ???
Posted 25 September 2006 - 04:23 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users