Jump to content

Photo

S čim si češete lase?

• Please log in to reply
349 replies to this topic

#141 Dčva

Dčva

sramežljivec

• Člani
  • 28 posts

Posted 26 September 2008 - 02:56 PM

QUOTE(Ana @ 21. 9. 2008 - 17:13) View Post

Ja

Ejj fulll lepe lase imaš...pa ti Plain Jane tut...kk vama pa uspeva da mata tk lepe?? laugh.gif
  • 0
..*..тιιαχ..*..

#142 *Angel in the night.

*Angel in the night.

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 06 October 2008 - 10:14 PM

zdi se mi, da so najboljši glavniki z dolgimi ščetinami in ne preveč gostimi, saj se lasje tako manj cufajo in izpadajo. krtač pa ne maram, ker mi pulijo lase in boli ob česanju. mad.gif mad.gif mad.gif
  • 0

#143 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 October 2008 - 06:12 PM

Danes sem si en Müllerjev glavnik za skodrane lase kupila. Ima po ene 5 špic v dveh vrstah v majhnem zamiku postavljene. smile.gif
Sem ga že sprobala in je kar fajn.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#144 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 19 October 2008 - 06:17 PM

Danes sem si lase umivala in ker si jih umivam nad banjo z glavo navzdol, jih imam počesane v nasprotno smer, kot pa so spuščeni v normalni drži. In zmeraj do zdej sem si jih potem, ko sem dala glavo gor, normalno fajn počesala, nardila prečko itd., pa so prišli od kar gostih zobcev precej neenakomerno polizani/bujni. S tem smešnim glavnikom jih pa tko fajn malo počešem ravno toliko, da pridejo v pravo smer navzdol obrnjeni, ampak mi jih ne stlači tik ob glavo. Je super smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#145 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 19 October 2008 - 07:15 PM

Jaz sem lase že od skos navajena česat z glavniki in ne krtačami. Imam pa plastične in enega lesenega, pol pa pač uporabim tistega ki mi pride pod roke.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 17 January 2009 - 12:09 AM

Kje se kupi lesen glavnik z bolj razmaknjenimi zobmi? Zdaj ga že nekaj časa iščem, pa nikjer ni videt nobenega.
  • 0

#147 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 20 January 2009 - 12:33 AM

Samo leseni glavnik z velikimi zobci.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

• Guests

Posted 24 January 2009 - 05:51 PM

QUOTE(PurePoison @ 17. 1. 2009 - 0:09) View Post

Kje se kupi lesen glavnik z bolj razmaknjenimi zobmi? Zdaj ga že nekaj časa iščem, pa nikjer ni videt nobenega.

Anyone? sad.gif
  • 0

#149 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 January 2009 - 08:06 PM

Jaz sem jih vidla pred cajtom v The body shopu, pa zadnjič v Intersparu, ko sem na hitro letela skozi. Pomoje ga sicer dobiš v vsaki drogeriji.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

• Guests

Posted 24 January 2009 - 10:41 PM

Sem iskala v dm-u, Mullerju, Tuš drogeriji... pa nisem imela sreče. Kje pa je The Body Shop?
  • 0

#151 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 January 2009 - 10:51 PM

Pri nas ga ni, je pa v Avstriji nam najbližje. Jaz sem ga najdla na Dunaju.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 24 January 2009 - 10:54 PM

Aha, se mi je zdelo, da ga ni pri nas, ja. No, čez mejo pa zaenkrat po glavnik res ne bom hodila. smile.gif Ful se mi trapasto zdi, ker sem bila prepričana, da bi se jih res moralo povsod dobit, zdaj pa že ene tri tedne iščem, pa nikjer nič. Weird.
  • 0

#153 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 20 February 2009 - 08:00 PM

Trenutno se češem z neko TAKO krtačo, na mojem wish listu pa je TOLE ali pa TOLE tongue.gif

(a tele kratče kaj manj al bolj poškodujejo lase kot una navadna - 1.slika?)

• 0

#154 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 February 2009 - 10:44 PM

To Elite krtačo, ki jo imaš ti na wishlisti, sem jaz kupila Dragici (ima največjo, XL). Je enkratna, ščetine so naravne, zelo mehke in fajn goste.

Prej si je lase fenala s krtačo, po obliki podobno tej, ampak je bila manjša, z veliko slabšimi ščetinami + poleg teh ščetin je imela zraven posejane še neke železne palčke, kot bi žeblji štrleli ven iz krtače. Ko sem jaz to vidla, me je skor kap trofla. blink.gif blink.gif Zaradi tega so se ji tudi FUL cepili in lomili lasje, odkar pa ima to novo, se ji prav nič več ne cepijo/lomijo.

Jaz pa imam že nekaj časa Elite Professional glavnik s srednje gostimi zobci in je tudi edini, ki ga uporabljam. Ful je fajn za uporabljat, je iz plastike, ampak take zanimive - ne znam razložit, nekam zanimivo nežna, žametna površina je, ni tak čipersko trdo 'plastik fantastik', pa zobci so na koncu lepo zaobljeni. Sem dala zanj borih 3.5€, ampak je fantastičen, ne morem ga prehvalit, pa lasje se nič ne elektrijo po njem.

IPB Image

Če bi si česala tudi suhe lase (si jih namreč nikoli ne - češem se samo takrat, ko imam na laseh regenerator/masko), bi zagotovo kupila tole krtačo:

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#155 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 20 February 2009 - 11:12 PM

Hvala za nasvet in odgovore wink.gif ! (a res? jaz si pa glih mokrih las ne češem - kr ko mam balzam al pa masko gor sam s prsti maslo "prečešem" pa se mi zdi ok...)
  • 0

#156 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 February 2009 - 11:51 PM

.
  • 0

#157 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 23 February 2009 - 12:46 PM

QUOTE(crna @ 24. 1. 2009 - 22:51) View Post

Pri nas ga ni, je pa v Avstriji nam najbližje. Jaz sem ga najdla na Dunaju.

Pa v City Arkade v Celovcu je smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#158 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 24 February 2009 - 02:08 PM

Jaz sem pa najbolj zadovoljna z leseno krtačo - ko se fenam, si lase češem s to krtačo, da se zravnajo in mi joh ni treba likati potem, pa še taki svileni postanejo. smile.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#159 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 February 2009 - 06:19 PM

Ful ne maram ščetin, imam občutek kot da se mi lasje vanje še najbolj zapletajo. Leseni glavniki so zame pretrdi, tako da mi je še najbolj pri srcu plastika. Imam pa glavnik "za trajno" kot temu reče mamai, ker je ful redek, in pa plosko pravokotno krtačo. Občasno si za urejanje preče ali čopa od mami sposodim bolj gosto zobat plastičen glavnik.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#160 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 August 2009 - 11:25 AM

A mogoče katera ve če imajo v sanolaborju kakšne krtače iz naravnih ščetin tk nekje do 15€?

Drugače imam v mislih tudi tole od Elite je iz naravnih ščetin, majhna, oblazinjena.Moti me edino to da je poštnina dost velika.
IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users