Ja res je, čisto odvisno od tvoje kože, nekatere so lahko po več minut v solariju in komot zdržijo, spet druge ne morejo več kot cca. 10 min notri zdržati. Imajo bolj občutljivo kožo.
Moja kolegica je bila čisto rdeča! Ji solarij zgleda ne paše.
Samo ne naredit napake kot sem jo jaz na začetku, in iti v enega srednje močnih solarijev, ker boš kot kuhan rak

Ponavadi to še ful peče, mene na srečo ni.
Je pa res lahko lepa barva in čisto nič nisi oranžen (ko eni pravijo da si v solarij oranžen in ne rjav), če greš lepo postopoma, in upoštevaš navodila. Lahko pa vprašaš tam punce ki delajo, so zelo prijazne in vse lepo razložijo. (vsaj za večino solarijev vem da imajo prijazne zaposlene).
Obstaja tudi krema s katero se namažeš preden greš v solarij, a te solarij še bolj prime potem, in pa tudi krema za po solariju, ali pa krema proti tej oranžni barvi.
Jaz še nikoli nisem uporabila teh krem, pa mi je bilo vedno ok, ko sem bila že enkrat rjava, sem pa hodila samo še 1x na teden za 10 min v srednjega, in to je bilo to. Ter barva je bila super in jaz bolj samozavestna v majčkah, kopalkah, minikah.
Prej sem bila bela kot stena.
Samo pa mislim da je ok, če uporabljaš kremo za po solariju, o tem se bom pozanimala.
Ja pa nikar se ne namaži s kremo za sončenje, ker te solarij nič ne bo prijel oz. zelo malo (odvisno kakšen faktor zaščite je krema).
Če želiš kakšen del prekriti oz. ga ne sončiti uporabi brisačo in jo daj recimo čez glavo na polovici sončenja. Jaz obraz ne sončim toliko, ker dam potem še puder čez in je ravno prav. Še v obraz ponavadi veliko hitreje prime.
Tiste za oči zamaške oz. očalca, pa jaz ne uporabljam, ker vem kako je ena kolegica imela bele kroge okoli oči, tako da mižim, ko pa želim pogledati pa klimo nastaviti na bolj itd, pa uporabim takrat, jih držim v roki, oz. imam nekje zraven sebe.
In vedno spucaj solarij preden greš notri (saj so že v večini, samo nekaterim se ne da čistiti, in kar pustijo. Tako da ja, spucaj

).
Lp