Obrvi
Posted 16 October 2009 - 10:01 PM
Jaz pa bi samo dodala, da je odvisno, kakšen podton obrvi imaš (v primerjavi z lasmi). Jaz ko sem bila platinasto blond, si nisem nič svetlila obrvi, ker so take zanimive barve - ni toplejša rjava, ampak potegnejo na sivkasto, pač ful hladen odtenek. Če bi imela tople, čokoladaste obrvi, bi pa verjetno res izgledalo obupno v kombinaciji s platinastimi lasmi.
Posted 16 October 2009 - 10:13 PM
Saj si jih ne bom (mi pa frizerka nekaj teži, a je ne poslušam glede tega), kje se mi pa da še s tem ukvarjat. Pa nekaj cajta sem imela temnejše in če gledam slike za nazaj, si prav nič nisem s temnejšimi všeč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 October 2009 - 10:48 PM

Posted 26 October 2009 - 11:48 PM

(utrujene učke. malo pijane pa zaspane, ampak ni fora v tem)
A so ble prej res tako debele, da jih je blo treba populit v dva tanka, grda črva al kaj?

Pablo Picasso
Posted 26 October 2009 - 11:57 PM
Posted 27 October 2009 - 12:00 AM
Pablo Picasso
Posted 27 October 2009 - 12:02 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 October 2009 - 12:03 AM
Posted 27 October 2009 - 12:11 AM

damn, nič se ne vidi.
Skratka, obupno je, v vsakem primeru. Oči izgledajo žgoljavo čudne, nos pa nekako deluje ogromen.

In populila mi je vse tiste majcene svetle dlačice med očesoma, ki se praktično ne vidijo (halo, kaj je šla tisto sploh tikat, kot da sem faking Fredi Miler) in zdej me je strah, da mi bojo zaradi puljenja zrasle večje in močnejše.

Pablo Picasso
Posted 27 October 2009 - 12:26 AM

Posted 27 October 2009 - 12:29 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 October 2009 - 12:46 AM
No, kolikor se vidi, lahko rečem, da so mi obrvi na prvi sliki všeč, imam rada malo debelejše. Itak že na splošno ne maram izrazito tanko populjenih obrvi, se mi zdi, da pritečejo zgolj stari kurbi, nikakor pa ne mladi punci. Itak so pa pretanko oskubljene obrvi hvala bogu že nekaj časa out. Kaj pa si naredila zdej z njimi? Ful preveč populila?
Podpis! Opazam, da so na splosno "profesionalne urejevalke obrvi" nagnjene k pretiranemu puljenju - vcasih gledam kaksno preobrazbo na TV in se vsaki so prevec populili obrvi. Obraz je deloval zabuhel.

Posted 28 October 2009 - 02:05 PM
Saj si jih ne bom (mi pa frizerka nekaj teži, a je ne poslušam glede tega), kje se mi pa da še s tem ukvarjat. Pa nekaj cajta sem imela temnejše in če gledam slike za nazaj, si prav nič nisem s temnejšimi všeč.
eh, res je BZ barvat, če si že tako zadovoljen s svojimi obrvmi. Frizerke se nimajo v to kaj vtikat, okej, če bi bilo res potrebno pa da stranka tega ne opazi

meni je taka barva obrvi, kot jo ima FTSE ali pa Dilema, ful lepa, takšna nevtralna in paše k vsem barvam las, zato bi si tudi jaz tako štrihnila obrvi (moje so prav nagnusno oranžne, naravno)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 October 2011 - 08:23 PM

Te so mi lepe!

Posted 11 December 2011 - 10:51 PM

Posted 01 February 2012 - 01:45 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 February 2012 - 10:35 PM
Jaz imam od Anastasie komplet Brows in bloom, v katerem sta dve senci za obrvi (uporabljam temnejšo),
HL in vosek (za fiksiranje), pa čopič. Uporabljam temnejšo senco in čist malo, zgolj toliko, da jih nekoliko
bolj poudarim in izpade vse zelo naravno. Imela sem pa tudi od Diorja svičnik Powder Brow Pencil, tudi
ta je zelo vredu. Ni pa ne prva ne druga stvar poceni, a samo s tema imam izkušnje.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 February 2012 - 11:34 PM
Posted 01 February 2012 - 11:38 PM
Jaz sem ga zadela v eni nagradni igri, sem pa zdaj malo pobrskala na spletu in sem ga tule našla: KLIK
Na tej strani je kar nekaj izdelkov za obrvi, ne vem pa, kako je zanesljiva, v bistvu prvič slišim za njo.
Priporočam, da še sama malo pobrskaš po spletu, ima Anastasia kar nekaj izdelkov za obrvi, pa upam, da
se še katera oglasi, ki ima izkušnje z drugimi izdelki.
Posted 01 February 2012 - 11:48 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users