Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
481 replies to this topic

#141 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2006 - 10:48 PM

Aahhahahaha, kisli netopirji.
Bi me res zanimalo, od kod pozna ta vonj... nihrida?

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#142 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 December 2006 - 07:34 PM

A men se to smejite? Ma jst sm učen človek, berem knjige in se tko vživim, da mi začnejo vsa čutila delovat, vključno z vohom.

Zdj pa povejte, če ne smrdi res tako!? biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#143 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 03 December 2006 - 08:00 PM

naj povem, da ve ste prov zlate wink.gif

zarad vas in vaših veleumnih govorov sem v malo manj kot enem letu zelo popestrila in obogatila besedni zaklad, zaradi katerega zdaj vse spise pišem 5 thumbup.gif

lubice moje biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#144 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 03 December 2006 - 11:03 PM

Če v naslednjem omeniš kisle netopirje, bo pol 100% 6 biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#145 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 04 December 2006 - 02:51 PM

laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#146 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 11 December 2006 - 10:26 PM

Dilemčk, a je mogoče ona krema že ocenjena?

http://www2.lepa-si....?showtopic=5790
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#147 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 December 2006 - 10:27 PM

Oooooo, res sem za nabunkat po riti, ko nisem ornk pogledala. Se posipam s pepelom in se odpravljam stat v kot vsaj za pol ure.

In hvala za opozorilo! kiss.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#148 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 11 December 2006 - 10:36 PM

Slučajno sem glih imela v spominu, da sem to že vidla nekja u tej temi, whatever!!

Važno, da smo srečni. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#149 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 14 December 2006 - 09:01 PM

Eno vprašanje... a sploh obstaja kaka pena za lase, ki ne bi vsebovala alkohola??! Vsako ki dobim v roke, ji že kar na začetku piše alcohol denat blink.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#150 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2006 - 11:28 PM

QUOTE(inchika @ 14. 12. 2006 - 21:01) View Post
Eno vprašanje... a sploh obstaja kaka pena za lase, ki ne bi vsebovala alkohola??! Vsako ki dobim v roke, ji že kar na začetku piše alcohol denat blink.gif

Ja, pena Root Boost od Tigija, ki je za privzdig las in volumen, ne vsebuje alkohola.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#151 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 14 December 2006 - 11:32 PM

Ja ampak tole se dobi sam v frizerskih, pa verjetno ni glih poceni.
Kaj pa še kaka taka, ki se jo da dobiti v trgovinah, drogerijah ipd.? Tu se pa verjetno konča biggrin.gif
  • 0

#152 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 14 December 2006 - 11:53 PM

Veliko je pen brez alkota-mislim da rumena od loreala za suhe lase ga nima..poglej..
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#153 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 15 December 2006 - 09:43 AM

Ravno lorealovih pen pa nisem pregledala oops.gif Bom pa zdaj biggrin.gif
  • 0

#154 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 15 December 2006 - 03:14 PM

QUOTE(inchika @ 15. 12. 2006 - 9:43) View Post

Ravno lorealovih pen pa nisem pregledala oops.gif Bom pa zdaj biggrin.gif

Pene brez alkohola ima tud Gliss Kur (vsaj v Müllerju) - pa ima še neke proteine not, ki jih ostale pene niso mele (al pa so jih mele manj) in še cenejša je bila od Lorealove (ki tud nima alkohola, mislim, da ona v roza pakungi). Jaz sem sprobala in mi je všeč. Stane okrog 700 - 750 sit, če se ne motim...

Jaz mam tegale:

IPB Image

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2007 - 10:34 PM

bluberry,
če na netu ne najdeš slike od izdelka in ga imaš doma, ga lahko slikaš in pripopaš. Tako delamo nekateri. wink.gif

• 0

#156 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 05 January 2007 - 08:35 AM

Opa tega se pa nisem spomnila,ker nimam pri sebi trenutno že nekaj časa digiča,se bom potrudila.Komot se lahko briše ocena do tačas al pa tud ne.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#157 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2007 - 12:33 PM

Ne, brezveze brisat... nalepi naknadno, upam, da se boš spomnila. =)

• 0

#158 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2007 - 11:13 PM

Invisible,
H'Suan Wen Hua masko dobijo v Lushu komaj proti koncu januarja. wink.gif
  • 0

#159 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 14 January 2007 - 11:59 PM

Bluberry, s katero linijo za lase si bila v tbs bolj zadovoljna- olive ali honey?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#160 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 22 January 2007 - 05:30 PM

Danes sem se (s)potikala po DM-u. Verjetno sem kakih 10 minut buljila v stalažo z balzami in iskala tisto izstopajoče grdo pakungo od Baleinega balzama za rjavolaske. Nisem ga našla. cry.gif

Sem pa videla Princesko v Nami. tongue.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users