prhljaj
Posted 07 May 2009 - 12:35 PM

Posted 07 May 2009 - 09:46 PM
Posted 07 May 2009 - 10:09 PM
Posted 08 May 2009 - 02:23 PM

Posted 05 August 2009 - 09:53 AM
Posted 05 August 2009 - 03:44 PM
Posted 05 August 2009 - 04:03 PM
Posted 14 May 2010 - 10:15 PM

Sem imela že super lasišče, 99% brez prhljaja, pa se mi je v zadnjih mesecih spet pojavil in zdaj se mi zdi, da je zaradi stresa v zadnjih dneh še hujše kot kadarkoli.

Plavica šampon mi ne zaleže več in zdaj iščem nekaj boljšega, učinkovitejšega.
Ima katera kakšen predlog? Najraje bi zavila v lekarno, ampak se bojim, da tisti šamponi niso nič boljši od tistih, ki se dobijo v kakšnem Mercatorju...

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 September 2010 - 12:14 PM

Deluje!

Posted 06 September 2010 - 12:50 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 06 September 2010 - 03:20 PM
Potem sem pa po naključju sprobala Ducray šampon za prhljaj (v lekarni) in mam zdej že tretjega pomoje. Naneseš ga samo na lasišče.
Pomagala mi je pa tudi občasna, enkrat mesečna kura z Rougj Hair intenzivnim tretmajem. Sem še na začetku 1. škatle, res se ne porabi veliko.
Prhljaja imam ful manj kot včasih oz. na trenutke sploh več nič

Posted 06 September 2010 - 03:56 PM
Plavica od Lavere mi vse skupi zjebe, zadevo mam pod kontrolo edino z rugj hair...
Bom vidla kako bo s temle. Naročim.
Čeprav se mi zdi da zdajle se mi je prhljajrazpasel spet ker se je tak vreme zjebalo :S
mam pa jaz prov psoriazo, tko da...
Posted 06 September 2010 - 04:03 PM
http://www2.cudovita...=...st&p=779144
Aja, drugače pa pri naročanju pazi, da ne boš vzela napačnega - ker je kar nekaj različic. Točno tale, kot je na sliki, je baje najboljši.
Pa raje vzemi 250ml, kot 125ml. Ker razlika v ceni ni ne vem kakšna - se bolj splača vzeti večjo flaško.

Posted 06 September 2010 - 04:35 PM
Bom pozorna. Si naročila iz UK? Cena prbl. ?
definitivno naročim TOMORROW

Posted 06 September 2010 - 04:41 PM
Posted 06 September 2010 - 06:37 PM
Whoa...ZAKON.
Bom pozorna. Si naročila iz UK? Cena prbl. ?
definitivno naročim TOMORROW

Najcenejši je tale ponudnik (9 GBP s poštnino):
http://cgi.ebay.co.u...=item23092feb06
Drugače pa:
http://shop.ebay.co....e...tpos=&gbr=1
a pri nas se pa tega nikjer ne dobi?
Mislim, da ne. Oz. jaz nisem nikjer videla.
Posted 04 October 2010 - 06:20 PM
Odkar sem nehala uporabljat Avonovo Planet Spa olivno masko (po vsakem pranju majhna količina) je šlo počasi in zmerno samo še navzdol. Uporabljam pa šampone trde od Lusha The Blonde, Seanic in Karma Komba (menjujem). Za balzam pa sem super hitro porabila Lushev Retread, ki pa mene ni prepričal. Trenutno sploh nobenega.
V to temo pišem pa zato ker imam že leta težave z lasiščem - ni pa to nek običajen prhljaj, ampak se mi lasišče lušči v velikih suhih luskah, ki se pokažejo po praskanju (mene motijo in že iz razvade to počnem).
Na to zelo vplivajo tudi izdelki, ki jih dajem na lase oz lasišče. Se je že zgodilo, da je bilo praktično že ok. Sedaj pa spet kriza!!
Sumim če imam mogoče alergijo na slufate? Ali je to zgolj stres ali izsušenost ali kaj jaz vem...

Nega ki jo načrtujem je pa taka: Lusheva kana, Biopointov Orofluido Beauty Elixir za konice, za šampon in balzam pa ne vem.
Čeprav nekoliko hitreje masteče sem imela še največji učinek (nazadnje) z Loccitainovim šamponom za občutljivo lasišče in Avonovo masko, zdaj pa ne vem ali naj grem nazaj na preverjeno ali naj poskusim TiGi S-Factor Color Savy Sulfate Free Shampoo in balzam? Berem tako mešane odzive, da sem že čisto zgubljena...
Ali je problem tudi v Lushevih trdih šamponih? Še posebno The Blonde je kar agresiven in izsušujoč kolikor se meni zdi.
Na pomoč. Sploh Dilema, če si kje na okoli s svojim mnenjem in nasvetom bom iz srca hvaležna. Drugim pa seveda tudi!

Posted 28 August 2014 - 07:24 PM
Že nekaj časa se mi dela prhljaj in sem se končno sprijaznila, da sam od sebe ne bo izginil.
Danes sem kupila Lavera šampon in izvleček grenivkinih pešk.
Zdaj me pa zanima kako se ta izvleček nanaša na lase .... ali ga vmasiram pred šaponiranjem ali istočasno s šamponom ali potem, ko iz las že sperem sperem šampon in balzam?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users