Napoved prireditev
Posted 25 September 2008 - 01:25 AM
29.9. ob 21.00 v hali tivoli
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 September 2008 - 08:55 PM
26.09.2008
Kranj, SLO - Izbruhov kulturni Bazen

Posted 08 October 2008 - 12:34 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 October 2008 - 01:39 PM
http://www2.cudovita...h...14388&st=20 ((moj) zadnji post

Posted 08 October 2008 - 05:14 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 20 October 2008 - 10:15 AM

Posted 24 October 2008 - 04:28 PM
vabi k obisku simpozija oz. sklopa predavanj na temo:
RAZISKOVANJE KULTUR STARE AMERIKE.
Predavanja bodo potekala po priloženem programu ob 18h v prostorih Oddelka za arheologijo na Zavetiški 5 v Ljubljani (Predavalnica 5!).
Po predavanjih sledijo vprašanja, diskusije in manjša pogostitev.
Lepo vabljeni!
SIMPOZIJ »RAZISKOVANJE KULTUR STARE AMERIKE«
- Program -
5. november / dr.Ivan Šprajc / Arheološko rekognosciranje v osrednjem delu polotoka Jukatana.
12.november / Uršula Lipovec Čebron / Prezrti Janez Ivan Benigar. Analiza Benigarjevega antropološkega dela med Mapuči v Argentini.
19. november / Saša Čaval / O Arheoastronomiji.
26. november / dr. Tomaž Nabergoj /Marko Anton Kappus (1657-1717), misijonar na severozahodu Mehike.
3. december / skupna predavanja študentev:
Nina Vošnjak / Religija in žrtvovanje v Mezoameriki.
Nejc Dolinar / Prihod Hernanda Cortesa v neznano dezelo ter propad azteškega imperija.
Gregor Meglič / Astronomija in pomembnost koledarja v predkolumbovskih kulturah.
10. december / dr. Zmago Šmitek / Simbolizem v Aziji in njen vpliv na ameriški prostor.
17. december / dr. Mojca Marija Terčelj / Obredni zdravilci jugovzhodne Mehike - kontinuiteta predkolumbovske mezoameriške kozmologije in prakse.
- Po vsakem izmed predavanj bo skupna diskusija in pogovor ob skromni pogostitvi. -
Študentsko arheološko društvo Vas vljudno vabi k obisku predavanj!
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 November 2008 - 06:10 PM

Posted 03 November 2008 - 01:04 PM
(letos s programom tudi v Mariboru)
Ne bojte se filmov!
Od srede, 12., do nedelje, 23. novembra 2008, bosta Ljubljana in Maribor 12 dni v znamenju najvidnejših dosežkov svetovnih kinematografij. Ljubljanski mednarodni filmski festival - LIFFe tako že tradicionalno devetnajsto jesen svojemu zvestemu občinstvu ponuja najbolj sveže filme z vseh koncev sveta, nagrajence najvidnejših festivalov , samosvoje avtorske poetike bo poudaril s posvetili posameznim režiserjem, obenem pa osvetlil nekatere najbolj razburljive nacionalne produkcije.
Filme smo tudi letos razdelili v 9 kategorij, potegovali pa se bodo za štiri festivalske nagrade: vodomca, ki ga podeljuje družba Mobitel, bo prejel najboljši mladi režiser iz kategorije Perspektiv. Darovalka Tobačna Ljubljana bo nagrado občinstva zmaj podelila filmu, ki še nima distributerja za Slovenijo. Mednarodna žirija svetovnega združenja filmskih kritikov in novinarjev bo podelila nagrado FIPRESCI, letošnja novost pa je tudi nagrada za najboljši kratki film, ki jo podeljuje Apple VAD Slovenija.
Filmoljubi si bodo lahko projekcije ogledali na šestih lokacijah: v Linhartovi ter Kosovelovi dvorani Cankarjevega doma, Kinu Komuna, Kinoklubu Vič, Kinodvoru in v Dvorani 5 mariborskega Koloseja, vstopnice pa bodo letos v predprodaji že od 21. oktobra.
K festivalu pa seveda sodi tudi bogat spremljevalni program s številnimi gosti iz sveta sedme umetnosti, Jesensko filmsko šolo, scenaristično delavnico, predstavitev filmske produkcije Katalonije pa bo obogatila tudi razstava filmskih plakatov.
Ne bojte se torej filmov, pridite na LIFFe!
http://www.liffe.si/filmski-festival/
Posted 28 November 2008 - 06:19 PM

http://www.waldorf.si/
Na šoli imamo bazar. Bo kar zanimivo, se bo kar veliko dogajalo, lepo za pogledat...priporočam.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 09 December 2008 - 07:03 PM
Published: December 4, 2008
Iron Maiden have added a concert at the Belgrade Arena on Tuesday 10th February on their way to Dubai on Ed Force One. Says manager Rod Smallwood, "We weren't able to get to Serbia in '08 so thought we should call in on our way East. When we last played a couple of years ago it was an incredible show with fans coming in on buses from all over the Balkans and we very much look forward to returning"
Tickets go on sale to the public on 11th December and we have made arrangements for a special pre-sale for fan club members on the 10th December. We also hope to run a 'FIRST TO THE BARRIER' draw for the show.
Note: It is unlikely that any other concerts will be added prior to Belgrade, making it the final European show of the 'Somewhere Back in Time Tour'.
Posted 24 December 2008 - 09:24 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 December 2008 - 09:50 AM
Vstopnice so na eventim.si in vstopnice.com.
Posted 23 February 2009 - 03:36 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 February 2009 - 06:39 PM
Posted 23 February 2009 - 08:19 PM
in še ene par drugih skupin

Petek,13.3.2009
V telovadnici v Cerknici
Prične se ob:21:00
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 23 February 2009 - 11:02 PM
Pa v Beogradu dan kasneje

vuelvo a vos,
Posted 08 March 2009 - 07:12 PM

BTW tega pa ne smete zamudit (Eroll, Špela, Frčica

CD RAZSTAVA - MEHIKA PRED KOLUMBOM

in pa:
CD - FESTIVAL VIVA MEHIKA

vuelvo a vos,
Posted 09 March 2009 - 09:53 AM
Posted 09 March 2009 - 12:58 PM
Pa baje v Zagrebu tud sam ne vem kerga maja!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users