Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#141 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2005 - 12:49 PM

QUOTE(TASH)
PUNCE NE DELITE TEGA K VM BO POL ŽAL KAKO PA ZGLEDA DA MA ENA LEPA ŽENSKA UHAN V NOSU NO!!! HALO
rolleyes.gif
Vsake oči imajo svojega malarja. A so piercingi morda samo za huligane?
  • 0

#142 Ninchy

Ninchy

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 18 March 2005 - 07:16 PM

Se strinjam z Nikito007 vsake oči imajo svojega malarja in zakaj pa ne piercing, če je meni všeč in zakaj bi se na druge ozirala. Sej, ko te mine, si ga pa lahko še vedno daš ven in je stvar rešena. wink.gif
  • 0

#143 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2005 - 09:02 PM

Še vedno je prisotno stereotipno prepričanje, da je ves drug nakit, ki ni v ušesu, za huligane in pač ni eleganten, ipd. In zategnjena družba še vedno tega ne odobrava. Saj dobro vidim, kako me kakšen zategnjen in zagrenjen ata gleda kje... ali pa mamca... Meni pa gre blazno na smeh in se ob tem imenitno zabavam.
  • 0

#144 Ninchy

Ninchy

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 19 March 2005 - 01:34 PM

Joj jst svoji babici sploh še nism povedala da imam uhan v jeziki, ker je ne bi rada prizadela, le za uhan v popku pa ve, je čist normalno sprejela, kar za jezik ne morem trdit, da bi. Še staršem sem jezik samo 1x pokazala, mami sem menda popolnoma razočarala, sam zdej se je že navadla. parkrat mi je užgala pridigo, zdej je pa tiho. rolleyes.gif Itak mi ne more nič. Ne razumem zakaj nas imajo nekateri za ne vem kako slabe ljudi, samo zato, ker imamo nakit na posebnem mestu. twisted.gif
  • 0

#145 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 20 March 2005 - 01:48 PM

ej pupa pomoje da je uhanček v popku lep tudi pri "zaobljenih" ženskah al kako že ti praviš, ker večina si da uhanček zarad sebe ne pa zarad drugih. jz tud nism lih pr ta suhih in mam uhanček v popku pa se mi zdi čist lepo. ga ne razkazujem, mislim pa da je butasto da bi pol na morju take ženske mogle met enodelne kopalke sam zato da tak folk k si ti ne bi mel pripomb glede tega. če ti kej ni všeč pa stran glej. evil.gif
  • 0
lp, Martina

#146 Ninchy

Ninchy

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 20 March 2005 - 02:02 PM

Se strinjam z Sunflower večinoma folka si da piercing zaradi sebe in ne zaradi drugih. laugh.gif Tud sama imam piercing v popku in ga poleti niti ne kažem celemu svetu, čeprav niti ne vem zakaj ga ne. Trebuh mam kr raven, sam pač tko mi sede oops.gif men itak manjka samozavest oops.gif Mogoče se bom to lepo opogumla in si kupla sam čist kratke majčke wink.gif wink.gif wink.gif In res je zakaj bi se skrivali pred drugimi, če ti ni kaj všeč, se pa obrni stran mad.gif wink.gif
  • 0

#147 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 March 2005 - 02:46 PM

Mene doma sploh niso hoteli gledat, foter me je kao ignoriral. biggrin.gif Čez čas ga je pa že začelo zanimati, kako in kaj in me je začel spraševati. Ta stari pač niso navajeni... treba jih navadit na takšne stvari. Jaz sem jih že kar zdresirala - leta in leta mukotrpnih momentov. biggrin.gif

Je pa res, da si folk rad daje piercinge (in tatuje) zaradi trenutne modne muhe, pa da ga drugi gledajo in se čudijo, ipd. To mi je totalno mimo, ampak je res tako - da večina pač dela stvari zaradi drugih, da bi bili opaženi in ne zaradi sebe. Jaz sem si ga dala pod ustnico, ker mi je to že od nekdaj ful všeč. In se probam čimmanj ozirat na okolico/družbo. Če moram jaz brez vprašanj prenašati raznorazne klovne in debilnosti, bodo pa še ostali mene. S tem se sploh ne obremenjujem.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#148 Ninchy

Ninchy

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 20 March 2005 - 04:59 PM

S tastarimi so itak vedno problemi, sam sej se jih da zdresirat. biggrin.gif Sčasoma obupajo, ker itak vedo da ne bodo nič dosegli s silo in ignoranco.
Nekateri si res želijo samo pozornosti in se zato prebadajo in tetovirajo... rolleyes.gif sam pr men je pa ravno obratno. Ne, da se sramujem svojega pircinga v jeziku, sam se včasih vprašam, kaj si pa folk zdej misle o meni in ne vem, mal mi je nerodno... oops.gif . Ampak sej zdej nism nič bolj drugačna kot sem bila. cry.gif Jst sm ista samo z nakitom več wink.gif
  • 0

#149 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 23 March 2005 - 05:06 PM

evo pa sm si se jst dala uhanck v nos biggrin.gif
zj me pa zanima, ce mi lahko kaksna, ki ima izkusnje z uhanckom v nosku razlozi, kako se to neguje. Tista, ki mi je delala, mi je rekla da naj 2x na dam cistim s slano vodo. Mi lahko katera se kaj priporoci ker res ne bi rada, da bi se mi gnojilo ali kaj podobnega.
p.s. ali mogoce veste, a li moram zmesati hladno vodo in sol, ali moram vodo segreti da se sol raztopi al kuko?ma katera izkusnje s tem?
vseh nasvetom bom vesela!
lp smile.gif
  • 0

#150 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts

Posted 23 March 2005 - 07:48 PM

Lahko zmešaš mrzlo vodo in sol. Lahko pa tudi kupiš že šripravljeno raztopino v lekarni (fiziološka raztopina) in je ful poceni. Drgač se pa uhančka v naslednjih dneh čim manj dotikaj in prčkaj pa bo vse kul. Če pa bi se slučajno kej začel gnojit si pa v lekarni kup bepanten plus (okoli 1000sit).lp laugh.gif
  • 0
lp, Martina

#151 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 March 2005 - 10:11 PM

Jaz poznam ene par punc/tipov, kateri si piercing čistijo samo z alkoholom (ali pa jodom) in to je to. Tudi sama si ga (sicer ga nimam v nosu, ampak pod ustnico) čistim samo z alkoholom. Baje bi to naj bilo dovolj in meni je - še nikoli nisem imela nobenih problemov z piercingom.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#152 Ninchy

Ninchy

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 24 March 2005 - 06:04 PM

No tud jst sm ena izmed mnogih, k si je je piercing čistla samo z alkokohol. smile.gif Jst ga mam v popku in na začetku sem si ga čistla z alkoholom, k ga dobiš v lekarni. Piercing v jeziku, pa si splakujem z vodo zmešano s soljo in 1x na teden si ga očistim z sezamovim oljem. wink.gif
  • 0

#153 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts

Posted 24 March 2005 - 07:53 PM

Z alkoholom ni pametno čistit,ker če pride direktno na rano lahko povzroči vnetje kar v najslabšem primeru pusti brazgotino.
  • 0
lp, Martina

#154 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 March 2005 - 09:47 PM

No ja, zdaj kakšne ful delikatne rane najbrž res ni pametno spirat z alkoholom, ker je bržkone preagresiven.
Ampak je pa pametno s tem čistit zadevo nasploh, kajti razkužuje (tudi kakšno majhno ranico kje drugje se razkuži z alkoholom) in tudi 'piercingator' mi je priporočal takšno čiščenje, takisto dermatolog. Tako da bo očitno nekaj na tem. Načeloma bo to kar držalo, ampak so pa seveda izjeme (kot pač vsepovsod), ki so preobčutljive in rabijo drugačno obliko čiščenja.
Kar se pa brazgotine tiče - z ali brez spiranja z alkoholom bo čist mičkena memorialna brazgotinca ostala... to je jasno, kot beli dan.
  • 0

#155 copatk

copatk

sramežljivec

• Člani
  • 11 posts
  • Interests:use razn šole

Posted 01 April 2005 - 11:51 AM

helu.....!!! no jz sm si prejšn pondelk dala pirs u brado,sam sm loh šele zdj pršla do neta kr mi je mt težila zrd uhana...pa sej ni blo hudo...sam neki je bla ful razučarana...bla bla.....no šla sm pa u exita pa so mi res ful ful lpo nrdil...zdj mam tak lep čist črn uhančk(tut palčko) pa sm ful hepi.... biggrin.gif tralala hopsasa......ups... oops.gif he he....
no sori k vm nism prec puvedala......ful lpo se mejte...
  • 0
with lowe,copatk

#156 Ninchy

Ninchy

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 03 April 2005 - 08:02 PM

Hej Copatk, a ti je končno uspelo. Prav vesela sem zate. Eh zaradi matke se pa ne sekiraj, sej jo bo minilo, tako kot je mojo. Čeprav ravno zadnjič mi je spet neki zasikala, da ji je vedno slabo, ko pomisli na moj uhan v jeziku. evil.gif Pa sm ji samo lepo rekla, naj ne misle na to, pa ji ne bo slabo. wink.gif
Aja povej še to, te je kaj bolelo? biggrin.gif In kdo ti ga ja naredu? ermm.gif:
  • 0

#157 copatk

copatk

sramežljivec

• Člani
  • 11 posts
  • Interests:use razn šole

Posted 16 April 2005 - 07:53 PM

mene je bulel sam eno uro za tistm k mi je naredu...naredu mi je pa un k ni gazda,ampak un k je tut tam polg se ene zenske....ne vem koko jim je ime....... oops.gif no ja......
  • 0
with lowe,copatk

#158 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2005 - 03:51 PM

copatk, kam si pa šla po piercing?
Ma mene je bolelo ornk še ene 4 dni... sploh ust nisem mogla premikat. Pa mlečnih stvari nisem smela jest kakih 14 dni, ker bi mleko naj vsebovalo neke sestavine, katere bi upočasnjevale celjenje. Tako je John povedal.
  • 0

#159 NaStY GiRl

NaStY GiRl

sramežljivec

• Člani
  • 87 posts
  • Interests:VSE POMALEM

Posted 19 April 2005 - 01:42 PM

ej kolk pa stane če si daš pirsing u popk?
a ga je treba vsak dan čist pa razkužvt ?
kaj pa če ga daš vn za kkšn tedn a se ti lukna zaraste?

jest bi ga ful mela sam je problem fotr.pa sorodniki. za njih je žeče si mal namazan z maskaro tabu.
:angel13:
  • 0

#160 NaStY GiRl

NaStY GiRl

sramežljivec

• Člani
  • 87 posts
  • Interests:VSE POMALEM

Posted 28 April 2005 - 08:19 PM

DEJTE PLIS ODGOVORT NA ZGORNJE VPRAŠANJE laugh.gif laugh.gif oops.gif :notworthy: :notworthy:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users