Jump to content

Photo

Koliko je potrebno, da vam zmeša glavo?

• Please log in to reply
184 replies to this topic

• Guests

Posted 10 February 2010 - 01:17 PM

Rugged look rulz! tongue.gif Tudi malo daljši lasje.
Karakterno mi je všeč, če dobim občutek, da je človek malo poseben, mora bit malo skrivnosten in moram met filing, da je za tistim, kar vidim še veliko več in moram to še spoznat.
Romantika pa v neki zdravi meri.
  • 0

#142 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20022 posts

Posted 10 February 2010 - 02:36 PM

QUOTE(_Planet_ @ 10. 2. 2010 - 0:21) View Post

OK, ce gremo na osnove in v globino - logicno, da mora biti urejen - umit, disec (vonj pri meni na splosno pri vsem igra veliko vlogo), naprej - ne maram nakladacev, tipov, ki leporecijo, ne maram, da je natancnejsi od mene, da komplicira, se obira, da, ko je treba v snegu namontirati verige caka, kdo ga bo resil ipd., ne maram, da se sirokousti.
Vsec mi je, da ima toliko samozavesti, da ne cuti potrebe po nenehnem dokazovanju (s tem mislim predvsem pred moskimi kolegi - ospice dobim, ce zaslisim izjave v stilu "kaj bos ti meni.., gres stavit ipd.), da je suveren, da mi daje obcutek varnosti (= da vem, da bova skupaj ze nasla en izhod in nastale neprijetne situacije).

V posebno kategorijo sodi njegovo obvladanje posla, s katerim se profesionalno ukvarja (sluzba). Makes me proud, makes me admire him.

Vsec mi je, da je iskriv...

Jap! Podpis pod vsako besedo smile.gif . Se pa moj ne odišavlja in mi je čist kul, men on diši sam po sebi smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#143 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27651 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 February 2010 - 03:00 PM

QUOTE(Nincha @ 9. 2. 2010 - 23:41) View Post

Da se ukvarja s kakšnim športom in ima posledično lepo postavo, en bivši je bil bolj bajši in me sploh ni privlačil, čeprav sem bila noro zaljubljena vanj, tko da to ziher odpade še kdaj.

Ni nujno, da je športnik, so mi pa mišičasti tipi (pa ne spet fuul, da je on sam ena sama mišica, ampak tako, v easy) itak lepši kot žgoljavi mlahavci, ki imajo vsega 45kg. cool.gif Čeprav je ful udobno, ko ima čiiiiiisto malo, malo špehija čez, pa ga grabiš, bucbucbuc, haha. laugh.gif

da je vsaj 1x na mesec pri frizerju, in s tem NE mislim striženje razcepljenih konic laugh.gif

OMG, NEEEE. laugh.gif Če sem jaz pri frizerju like 2X na leto?! laugh.gif Ali pa, še hujše, da je v kopalnici več časa kot jaz, no, no, no, no.

UMREM, da mi tip napiše pismo/pesem wub2.gif

Mmm, poezija. Pa ne zdaj neka kičasta osladna, I love you forever and ever and ever, da mi sladkor naraste do neba, ampak neka dobra, kvalitetna poezija. cool.gif

Pa všeč mi je, če da dosti na videz, obleke, da mu ni pač vseeno kakšne stvari nosi in hodi okrog kot en klošar.

Všeč mi je par dni stara bradica, ampak ne preveč, max ene 5 dni, potem je že preveč Bedanc. Sovražiiiim, če nima postriženih nohtov, predvsem na nogah.

NO again. Meni je pa kewl, če je tako bolj klošarski, jaz itak nisem neka urejena (s tem mislim samo to, da ne preživim pol življenja pred ogledalom in se šminkam in se občudujem in šobim, pa oblačim 10001 kombinacijo, pa haljinice, štiklice, šeširići, parfemi, kot bi rekel Čola. Ej, pa ne zdej dobit vtisa, da sem neka umazana, zanemarjena klošarka; poleti itak stalno nosim oblekice, pa se včasih tudi ful zrihtam, ampak mi načeloma bolj paše, ko je vse tako ležerno) laugh.gif . Aja, pa zdej mi ne pali to, da tip smrdi in hodi okoli ves teden v istem puloverju in se ni ostrigel in pobril tri leta, daleč od tega, ampak me ne moti, če ima nek stil z rahlo klošarskim pridihom (tipo ful majc, puloverjev, debel šal, znucane kavbojke, itd.).

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#144 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18702 posts

Posted 10 February 2010 - 03:05 PM

QUOTE(Coco* @ 10. 2. 2010 - 15:00) View Post

OMG, NEEEE. laugh.gif Če sem jaz pri frizerju like 2X na leto?! laugh.gif Ali pa, še hujše, da je v kopalnici več časa kot jaz, no, no, no, no.

Ja, sej, ampak ti maš dolge lase in strižeš špice, pri fantih mi pa ful palijo kratki lasje, sovražim dolge ali daljše, in more it vsaj 1x na mesec k frizerju, da ma eno spodobno lepo kratko čupo. Tut brez las mi je lepo, al pa na minimum no, še posebaj poleti woot.gif

Pa oblekce ševedno ni sad.gif sad.gif nono.gif

• 0

After all this time?

Always.

#145 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28310 posts

Posted 10 February 2010 - 03:14 PM

QUOTE(Coco* @ 10. 2. 2010 - 15:00) View Post

s tem mislim samo to, da ne preživim pol življenja pred ogledalom in se šminkam in se občudujem in šobim, pa oblačim 10001 kombinacijo, pa haljinice, štiklice, šeširići, parfemi, kot bi rekel Čola.

Haha I know exactly what you mean. Tudi jaz ne prenesem, da se tip kot ena p*cka kar naprej vrti okoli ogledala, obcuduje, sobi, napenja misice, sem lepsi s tega profila, onega, tretjega, od spodaj, od zgoraj, od vmes. Enako pri zenskah.

Eno je urejenost, drugo sta samovsecnost in spakovanje. bruh.gif Ne prenesem samovsecnezev. wacko.gif

Mladoletna ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 10 February 2010 - 03:15 PM

^^ Agreed.
  • 0

#147 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 February 2010 - 03:16 PM

Moj se tušira dlje kot jaz, to mi pa res ni jasno zakaj. laugh.gif
  • 0

#148 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15303 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 February 2010 - 03:25 PM

Moj tudi, zaradi tega se tudi jaz, ker se itak skupi tuširava. smile.gif Pač fajn in cosy je bit pod vodo in se penirat z dišečimi stvarcami. biggrin.gif Najbolj paše, ko mi glavo šamponira.. mmm. :=)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#149 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 February 2010 - 03:58 PM

.
  • 0
Viens, reste ici!

#150 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6835 posts

Posted 10 February 2010 - 04:00 PM

QUOTE(_Planet_ @ 10. 2. 2010 - 15:14) View Post

Haha I know exactly what you mean. Tudi jaz ne prenesem, da se tip kot ena p*cka kar naprej vrti okoli ogledala, obcuduje, sobi, napenja misice, sem lepsi s tega profila, onega, tretjega, od spodaj, od zgoraj, od vmes. Enako pri zenskah.

Eno je urejenost, drugo sta samovsecnost in spakovanje. bruh.gif Ne prenesem samovsecnezev. wacko.gif
Mladoletna ;)

Ja, js isto. Da bi se skoz gledal v ogledalo in občudoval to popolno božjo stvaritev...ma daaj, adijo. Mal pa more bit moškega,...ni treba, da je vedno urejen, lahko je neobrit in skuštran, ni problema smile.gif

• 0

#151 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 10 February 2010 - 05:25 PM

QUOTE(Christianne @ 10. 2. 2010 - 16:00) View Post

Ja, js isto. Da bi se skoz gledal v ogledalo in občudoval to popolno božjo stvaritev...ma daaj, adijo. Mal pa more bit moškega,...ni treba, da je vedno urejen, lahko je neobrit in skuštran, ni problema smile.gif

laugh.gif

Se pa čist strinjam z napisanim.
  • 0

#152 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28310 posts

Posted 10 February 2010 - 05:32 PM

^^

Aha. laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#153 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 10 February 2010 - 06:29 PM

QUOTE(Plain Jane @ 10. 2. 2010 - 15:16) View Post

Moj se tušira dlje kot jaz, to mi pa res ni jasno zakaj. laugh.gif

Več kot očitno je, da potrebuje tvojo pomoč. biggrin.gif

QUOTE(Nincha @ 9. 2. 2010 - 23:51) View Post

Mah jst živim v enem svojem romantičnem idiličnem svetu, kjer se ne vara, se drži za roko in občasno še piše pisma, pa sem očitno povsem osamljena laugh.gif Še nisem mela nobenega takšnega, sej mogoče bi mi v real lifu šlo na k*, sam zaenkrat mi je ta romantika ful všeč oops.gif

Poznam enega takega- k temu dodaj ekstra občutljiv, vojak po poklicu, iz NM doma, star cca 25let, tezanima? biggrin.gif
  • 0
IPB Image

#154 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18702 posts

Posted 10 February 2010 - 06:36 PM

Prestar tongue.gif

Pa ne gre mi v račun huh.gif Občutljiv, romantičen, VOJAK?! laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#155 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 February 2010 - 12:28 PM

^^ laugh.gif Podpis.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#156 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 17 February 2010 - 09:56 PM

Malo daljši rjavi lasje nujno, pa temno rjave al pa zelene oči, pa itak more bit športnik oziroma more skrbet za postavo, men so mišice ful ušeč, v zmernosti seveda. Seveda je zlo pomembno tud kaj obleče, sam čist polikani tipi mi pa tud niso ušeč, fujči. LEPA KOŽA! Drugač pa ja, bad boys ... i like, zato pa vedno najebem. biggrin.gif
Tip more bit samozavesten pa met ful karakterja in osebnosti, ker poznam miljon tipov, ki so res hudi za pogledat, drugače so pa kot osebe čist prazni. ohmy.gif Tko da ja, itak da mi more bit neki posebnega že od začetka, pa tud jst ne maram romantike, sam mi je všeč če vsake tok časa naredi neki tazga, zarad česar se počutm k center njegovga sveta. laugh.gif Drugač znam bit pa vseeno too dreamy, kaj pa vem, must be Taylor Swift's fault. laugh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#157 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26235 posts

Posted 17 February 2010 - 10:14 PM

No šalo na stran...ugotavljam, da starejša ko sem, več je potrebno, da mi zmeša glavo.
Opažam, da mi sedejo visoki (180cm in več), temni (vendar ni pogoj) in IN TE LI GEN TNI (to ima pa NAJVEČJO težo). Lepota je minljiva. Pamet ne sleep.gif
  • 0

#158 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14352 posts

Posted 17 February 2010 - 10:19 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 17. 2. 2010 - 22:14) View Post

No šalo na stran...ugotavljam, da starejša ko sem, več je potrebno, da mi zmeša glavo.

aha smile.gif

Ugotavljam da vedno bolj padam na temne, svetli se mi zdijo taki nepravi moški, pojma nimam od kje sem to pobrala huh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#159 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 February 2010 - 10:26 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 17. 2. 2010 - 22:14) View Post
Lepota je minljiva. Pamet ne sleep.gif

Tudi pamet, tudi pamet. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#160 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87269 posts

Posted 17 February 2010 - 10:33 PM

TASH, lahko ti bivšega predstavim! woot.gif twisted.gif laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users