Jump to content

Photo

Sanjska ženska

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#141 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 April 2005 - 05:01 PM

Mislim, to me pa jezi. mad.gif
Vsi samo ugibajo, kdo je srečni izbranec in iz tega delajo novice... brezveze. Na tak način uničijo pričakovanje v oddaji in sploh na koncu vse privede samo do ogovarjanja.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#142 CEBELCA

CEBELCA

sramežljivec

• Člani
  • 31 posts

Posted 13 April 2005 - 05:11 PM

Po moje itak največ folka gleda zaradi tega, ker so fantje res cool in se tako dobro zabavajo, kot se punce nikoli ne bi in se tudi niso. ermm.gif
Pri zadnji odaji sem bila zelo presenečena in tudi razočarana nad Mišo, ker to kar je naredila, je pa mal too much.
Bedno je, ker se kao vejo favoriti že v naprej (če so res). Pol sploh ni več tok zanimivo gledat. rolleyes.gif
  • 0

#143 Nana28

Nana28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 13 April 2005 - 09:18 PM

jest mislim da je Bostjan zmagu...sva si kar neki casa dopisovala preko neta...sicer noce nic kej prevec govorit imam feeling da jih veze molk z pogodbo ki so jo podpisal...in da je on en izmed glavnih favoritov...ampak tip saj po mailih sodec bi rekla da je full mehkuzen..ni dec saj tko ga jest vidim...pr takmu ti cez neki casa rata dolgcajt...
  • 0
Vsak dan je nekaj posebnega zato uzivajmo zivljenje...

#144 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 April 2005 - 10:03 PM

QUOTE(*Ar|anchY*)
cd bi pogledala v novo bi vidla-sobec po slikah da je boštjan njen koncni izbranec!
na jahti sta se poljubljala, pila sampanjec na pomolu itd.
slike so lep prikaz!

jao, sm še deleč pol od mojega sr(e)čnega izbranca, če je z njimi treba tole delat .... :!: :!: :!: laugh.gif
  • 0

#145 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 16 April 2005 - 08:06 AM

Kmalu bomo videli njenega izbranca. biggrin.gif Sedaj me ze posteno birbec daje..IPB Image
Grega se mi zdi se mal premlad za njo,sam po moje je cist zaljubljen v njo.
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#146 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 April 2005 - 08:25 AM

Meni je bilo žal onega gorenjca, ki je izpadel. no ja, se mi zdi preveč pošten in v redu fant zanjo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#147 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 16 April 2005 - 08:55 AM

QUOTE(sonchika)
Meni je bilo žal onega gorenjca, ki je izpadel. no ja, se mi zdi preveč pošten in v redu fant zanjo.

Ker to? A Jernej? Meni je bilo njega žal. Sam sm pa vesela, da ni več Tomaža, ker mi je bil zelo antipatičen.
  • 0

#148 swetika

swetika

sramežljivec

• Člani
  • 78 posts

Posted 16 April 2005 - 08:57 AM

Tale Boštjan se mi zdi čisto zanjo. Boljšega itak ne zasluži.
  • 0

#149 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 16 April 2005 - 08:59 AM

ufff... boštjan mi je tudi antipatičen oops.gif iskreno povedano sploh ne vem, če ji kateri od teh moških, ki so še ostali ugaja. nobenega si ne predstavljam zdraven nje.
  • 0

#150 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 April 2005 - 10:14 AM

QUOTE(swetika)

se podpišem pod tvoje besede.
  • 0

#151 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 April 2005 - 10:45 AM

Res je. Tudi jaz mislim, da je Boštjan pravi zanjo. Mi je pa zelo všeč Aleš, ampak je predober zanjo. Pa preveč pošten.
  • 0

#152 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2005 - 01:32 AM

A ste opazle, kako je Jernej komaj zadrževal solze, ko je komentiral, da je padel iz oddaje? Mislim, kateri pezdec. Pa mi je deloval najbolj jebivetrsko in zajebantsko...
Se pa strinjam, da Aleš nekako ni za njo...
Pa res je zanimivo, da s vsemi, s katerimi je na samem, lahko vodi normalne in površinske pogovore, ubogega Edija je pa hitlersko masirala z nekimi pianisti. Kera koza, no.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#153 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 17 April 2005 - 01:39 AM

hja...se ga je pač hotla znebit;)
men je itak avša...še smeje se slabše k kaka koza meketa:)

• 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#154 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 April 2005 - 07:31 AM

Njen smeh je pa res ubitačen. smile.gif
IPB Image
  • 0

#155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2005 - 01:26 PM

Ja, kako se je režala tam na snežnih norčijah. Jaz sem kar bruhnila v smeh. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#156 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 17 April 2005 - 02:42 PM

Ej, pa men se zdi ta reality šov čist beden... Ok, sicr maš vsaj kej gledat ob petkih, ampk jst mislm v tem smilu, da se na primer jst ne bi šla nikol na to prjavt! K je čist logika da ne grejo sam zarad sanjske ženske pred tv, ampk zato da bi se drugim pokazal, da bi v družbi vzbujal pozornost..
K prov vsak od teh, k se potegujejo za "sanjsko žensko" bi lahk šeu parkrat kam ven, pa bi zihr najdu kako bolšo!

Ups, se opravičujem k sm tko kritična.. Sam poštenu izražam svoje mnenje.. biggrin.gif
  • 0

#157 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 17 April 2005 - 03:05 PM

Se mi zdi, da je ta Sanjska ženska bolje zastavljena kakor Sanjski moški. Verjetno tudi zato, ker je toliko moških na kupu smile.gif
  • 0

#158 LINKY

LINKY

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts
  • Interests:vse po malem =) moda predvsem =) pa glasba =)

Posted 19 April 2005 - 04:59 PM

sej zdej k je itaq ze konc odaj .....se je pac tut ze zvedl gdo je oz. koga je izzbrala:

IPB Image
  • 0
user posted image

#159 LINKY

LINKY

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts
  • Interests:vse po malem =) moda predvsem =) pa glasba =)

Posted 19 April 2005 - 05:37 PM

pa tuki tut en filmcek iz sanjskega moskega...joj ti rata slabo..sam res biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

http://sanjskimoski....15&media_id=395
  • 0
user posted image

#160 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 19 April 2005 - 07:43 PM

QUOTE(swetika)

A Boštjana je izbrala? Me smo prave vedeževalke...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users