ei a ti slučajno veš gdaj bomo (če sploh bomo) mel krst?
vpis v srednjo šolo
Posted 02 December 2006 - 09:03 PM
ei a ti slučajno veš gdaj bomo (če sploh bomo) mel krst?
After all this time?
Always.
Posted 02 December 2006 - 09:43 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 02 December 2006 - 10:10 PM
ne morm verjet ej..
a si ti slučajno učlanjena tut na vijavajo?
After all this time?
Always.
Posted 03 December 2006 - 09:46 PM
Nism na vijivaji
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 03 December 2006 - 10:16 PM
Jaz tud. Mam ravno ob treh ustnega na FF.
in kako ti je šlo?
Enako
Pisala malo pod pozitivno (kako presenetljivo, Latinščine nisem pošmirglala celo poletje, knjigo sem pa vzela v roke dobri dve uri pred izpitom): nek stavek sem prevedla "ko je Perzijski kralj sprejel nuncija (papeškega odposlanca)" namesto "ko je Perzijski kralj sprejel sporočilo"
No bo pa v drugo boljše. Kako je blo pri tebi? Kako se maš na Poljanah?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 December 2006 - 02:09 PM
Posted 04 December 2006 - 07:00 PM
ocene so bl ko ne porazne, zarad mte nakonc pomoje niti odlična nom bla, s tem da nimam nobenga priznanja ... mah
Posted 05 December 2006 - 06:30 PM
After all this time?
Always.
Posted 05 December 2006 - 09:07 PM
Posted 07 December 2006 - 03:39 PM
in kako ti je šlo?
Enako
Pisala malo pod pozitivno (kako presenetljivo, Latinščine nisem pošmirglala celo poletje, knjigo sem pa vzela v roke dobri dve uri pred izpitom): nek stavek sem prevedla "ko je Perzijski kralj sprejel nuncija (papeškega odposlanca)" namesto "ko je Perzijski kralj sprejel sporočilo"
No bo pa v drugo boljše. Kako je blo pri tebi? Kako se maš na Poljanah?
nuntius je sporočilo ane?
js sm 3 pisala, ampak ponavlamo, ker so zanalšč nrdil tretjino. pa še jutr sm prašana joj joj
na Poljanah se mam kulj, edin klas je mau retarderan
ej, kdo te je učiu matematiko?
jz pa počas izgubljam upanje, da bom lahko prlezla na Poljane
ocene so bl ko ne porazne, zarad mte nakonc pomoje niti odlična nom bla, s tem da nimam nobenga priznanja ... mah
ej, ne obupat
Posted 07 December 2006 - 10:52 PM
vuelvo a vos,
Posted 09 December 2006 - 04:08 PM
Ne, bodmo realni, ma svoje pluse in minuse kot vsaka sola...da si odlicn alpa pravdobr se mors dobesedno drktat cele dneve, ker Skofijska je tezka sola, sploh pr takih foksih k jih mamo mi. Slism svasta in svega od drugih gimnazij, pa je res lazje tam, sam jebiga, kar je je.
Je pa tko...najeda to, da ko se pogovarjas s sovrstniki se vsak tok obregne ob to versko usmerjenost gimnazije. Na gimnaziji so tako verniki kot neverniki.
Če se velik ukvarjas z glasbo pol bo to najbrz kar prava odlocitev, drugace pa si rajsi zberi kaj bolj normalnega.
Posted 12 December 2006 - 06:58 PM
Matematiko - Andreja Hočevar, taka presušena ko munija
Zdej je ena nova študentka pršla- neka Segadin, sam bomo kmal novo dobil, nasledn let pa Lucija nazaj pride
Sm misnla da te je mat učila Loris
Posted 12 December 2006 - 11:23 PM
vuelvo a vos,
Posted 06 January 2007 - 03:07 PM
Posted 06 January 2007 - 09:34 PM
vuelvo a vos,
Posted 07 January 2007 - 10:02 AM
ah sej, mislm na informativca bom šla na Škofijsko, Poljane, potem so pa še na "mogoče" ostale gimnazije po ljubljani, pa se bom tam skoraj dokončno odločila
Posted 07 January 2007 - 10:42 AM
kakor vem moraš imeti za poljane skoraj vse točke
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 07 January 2007 - 11:31 AM
Letos se štejejo točke iz zadnjih treh let, torej zaključne ocene pri predmetih in splošni uspeh iz treh let ... letos sem bolj slaba
aja sej se letos še eksterci štejejo, potlej lahko še tm velik pridobim, če dobro pišem
no nevem, se mi zdi, da ene možnosti vseeno mam, pa četudi ni vse 5
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users