QUOTE(ora)
QUOTE(xonethousandtearsx)
mah jst tut morm shujšat, pa ne zarad drugih, ampak zarad sebe, ker si nism všeč.

ja enako tud js! sej vem d se zdim drugim čist normalna al pa suha sam si sama seb nism všeč in se ne počutm dobr v svoji koži!!

Se s3njam ... najbolj mi gre na živce da mi eni govorijo kok sm suha pa to, pa ko jim js rečem, da ni res mi rečejo: sej sama veš da si pa to

pa vem da nisem ... pol mi pa doma pa v šoli težijo, da če bom hujšala bom anoreksična, ker sm itak že pa to ... pa preden bi js bla anoreksična bojo že tune letale

(torej nikol)!!
Pa sej to ni anoreksija oziroma bulimija, da zadne čase ful sladkarij pojem pol pa bruham (ker ne bruham prav - prav ampak samo malo pa še samo trikrat sm to nardila)?!? Ker morem to nardit, ker sm že itak predebela pol pa da bi se mi še to poznalo ... uf

Pa moja sošolka je vidla da sm enkrat v šoli, ko smo z eno tekmovale kira bo več bonbonov pojedla

vidla da sm šla bruhat, pa je rekla, da prej nisem nič jedla pa sm bla anoreksična ... zdej pa tud nič ne jem razen sladkarij pa še to zbruham! Pa sploh ni res, ker pojem velik več kot učasih (na primer na začetku leta) ko nisem mogla pojesti 1 in pol toplega sednviča nikakor ... zdej pa pojem tudi 3!! Tak da ...