Jump to content

Photo

Indeks telesne mase, idealna telesna teža

• Please log in to reply
419 replies to this topic

#141 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87083 posts

Posted 12 May 2006 - 02:07 PM

QUOTE(Bai)
Koliko kg je pa tvoj cilj ermm.gif

Če je to meni namenjeno,lahko samo povem,da tudi če bi mela manj kil,si še zmeraj ne bi bla všeč.Tako da jasno nimam cilja. rolleyes.gif
In ja,nameravam it k psihologinji v kratkem.Samo potem vedno pomislim,da če bi mi pomagala,bi se jaz spet zredila...In bla taka kot 4 leta nazaj,ko sem mela 30 kil več. :sad7:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#142 Bai

Bai

sramežljivec

• Člani
  • 37 posts

Posted 12 May 2006 - 05:36 PM

Ampak, če ti bo psihologinja pomagala in se zrdiš in pozdraviš si boš všeč, čeprav boš imela več kg. Pa sploh se ti ni treba zrediti nazaj za 30 kg, ampak za začetek recimo le za nekaj... Če pa nadaljuješ s tem si pa itak ne boš všeč, četudi boš shujšala na 40 kg, ker tukaj sploh ne gre za tvojo težo, ampak za druge stvari. In tudi sama se najbrž zavedaš da si s tem blazno škoduješ in da tako ne moreš živeti celo živlenje. Poleg tega se veliko takih primerov zelo slabo konča (odpoved kakšnega organa, hude posledice v starejših letih, 10% pa je smrtnih primerov).
Veliko poguma za odhod k psihologinji in hitro okrevanje ti želim.
  • 0

#143 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87083 posts

Posted 12 May 2006 - 06:03 PM

QUOTE(Bai)
Ampak, če ti bo psihologinja pomagala in se zrdiš in pozdraviš si boš všeč, čeprav boš imela več kg. Pa sploh se ti ni treba zrediti nazaj za 30 kg, ampak za začetek recimo le za nekaj... Če pa nadaljuješ s tem si pa itak ne boš všeč, četudi boš shujšala na 40 kg, ker tukaj sploh ne gre za tvojo težo, ampak za druge stvari. In tudi sama se najbrž zavedaš da si s tem blazno škoduješ in da tako ne moreš živeti celo živlenje. Poleg tega se veliko takih primerov zelo slabo konča (odpoved kakšnega organa, hude posledice v starejših letih, 10% pa je smrtnih primerov).
Veliko poguma za odhod k psihologinji in hitro okrevanje ti želim.

Hvala! smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#144 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 12 May 2006 - 06:14 PM

Jao ste vse suhe ... js bi pa rada shujšala pa me je strah da če že itak nimam nič jošk biggrin.gif biggrin.gif sa mi pol sploh rasle ne bojo če bom hujšala ... biggrin.gif
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#145 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 12 May 2006 - 07:30 PM

Uf js bi bla vesela, če bi mal jošk dol spravla(+nekaj kg). biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#146 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 14 May 2006 - 10:47 AM

mah to hujšanje....jz bi kr mogla nekaj kg dol spravt sam pr vsaki dieti se mi sam joški manjšajo.... rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#147 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 14 May 2006 - 11:40 AM

mah jst tut morm shujšat, pa ne zarad drugih, ampak zarad sebe, ker si nism všeč. ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#148 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27573 posts

Posted 14 May 2006 - 12:41 PM

QUOTE(xonethousandtearsx)
mah jst tut morm shujšat, pa ne zarad drugih, ampak zarad sebe, ker si nism všeč. ermm.gif

ja enako tud js! sej vem d se zdim drugim čist normalna al pa suha sam si sama seb nism všeč in se ne počutm dobr v svoji koži!! ermm.gif
  • 0

#149 Zjebana

Zjebana

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts
  • Interests:hm...

Posted 14 May 2006 - 04:01 PM

QUOTE(ora)
QUOTE(xonethousandtearsx)

ja enako tud js! sej vem d se zdim drugim čist normalna al pa suha sam si sama seb nism všeč in se ne počutm dobr v svoji koži!! ermm.gif

Se s3njam ... najbolj mi gre na živce da mi eni govorijo kok sm suha pa to, pa ko jim js rečem, da ni res mi rečejo: sej sama veš da si pa to rolleyes.gif pa vem da nisem ... pol mi pa doma pa v šoli težijo, da če bom hujšala bom anoreksična, ker sm itak že pa to ... pa preden bi js bla anoreksična bojo že tune letale laugh.gif (torej nikol)!!
Pa sej to ni anoreksija oziroma bulimija, da zadne čase ful sladkarij pojem pol pa bruham (ker ne bruham prav - prav ampak samo malo pa še samo trikrat sm to nardila)?!? Ker morem to nardit, ker sm že itak predebela pol pa da bi se mi še to poznalo ... uf sad.gif Pa moja sošolka je vidla da sm enkrat v šoli, ko smo z eno tekmovale kira bo več bonbonov pojedla biggrin.gif vidla da sm šla bruhat, pa je rekla, da prej nisem nič jedla pa sm bla anoreksična ... zdej pa tud nič ne jem razen sladkarij pa še to zbruham! Pa sploh ni res, ker pojem velik več kot učasih (na primer na začetku leta) ko nisem mogla pojesti 1 in pol toplega sednviča nikakor ... zdej pa pojem tudi 3!! Tak da ...
  • 0
Why don't you chust close your eyes and kiss my lips and let it go

#150 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 May 2006 - 06:13 PM

Joj punca sam ne mi bruhat. To je pa nekaj tak ogabnega... Lej, odloči se ali jej tisto kar ti paše in če te skrbijo kilogrami pazi v kakšni količini, ali pa jej več in se pol spravi zmigat.
Z bruhanjem si resno lahko uničiš želodec, tako da imaš kasneje težave s prebavo hrane in hranjenjem nasploh, pa kislini iz želodca ti fino poškoduje zobno sklenino, kar pa spet pride do izraza šele čez čas. Mislim, saj nisi tako neumna, da ne veš kaj je dobro zate?Če te skrbijo kile nekaj stori v tej smeri, zmigaj se in preuredi jedilnik, sladkarije niso nikakršen greh, če jih ješ umerjeno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#151 Zjebana

Zjebana

sramežljivec

• Člani
  • 56 posts
  • Interests:hm...

Posted 14 May 2006 - 07:38 PM

Tnx ... sam sej to moje ni nič resnega oops.gif
  • 0
Why don't you chust close your eyes and kiss my lips and let it go

#152 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 May 2006 - 06:10 AM

Da ne bo potem kar naenkrat postalo hudičevo resno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#153 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30032 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 May 2006 - 07:42 AM

zjebka moja ljuba biggrin.gif, ne se s tem zajebavat. jaz sem imela obdobja, ko nisem ene pametne reči po celi dan vase spravila, ko smo meli pa doma kosilo, sem pa tri vilice spravila vase, ostalo pa mešala po krožniku, da je zgledalo, da sem jedla. in to se je dobesedno jeba nazaj spravit normalno jest. jaz še zdaj nimam (po več letih) normalnega cikla prehranjevanja, ampak je veliko boljše. sem imela srečo, da so me obkrožali partnerji, ki izredno dobro kuhajo in so bli zelo potrpežljivi z mano in sem počasi spet prišla do tega, da sem pojedla kosilo, potem pa postopoma zajtrk, zdej pa znam zmazat že konkretno večerjo. in se uspešno redim, ker bi rada vsaj še 3 kilce dobila. biggrin.gif meni full pomaga, da jem po več (5, 6) malih obrokov na dan, ne pa kao tri velike in 2 malici.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#154 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87083 posts

Posted 16 May 2006 - 05:27 PM

Sporočam,da sem 1. junija naročena pri psihologinji. (Btw-ima katera izkušnje s tem?)
V bistvu komaj čakam,da grem tja,ker se moram zadnje čase prav prisiliti,da vase spravim kaj več kot 400,500 kcal (ja,obsedena tudi s štetjem,ne morem si pomagat rolleyes.gif ).Počutim se pa huje kot kadarkoli.
  • 0

― V. Van Gogh

#155 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 16 May 2006 - 06:04 PM

400-500kcal v kakem časovnem intervalu? blink.gif Menda ne na dan? blink.gif
  • 0

#156 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 16 May 2006 - 06:48 PM

400-500 kcal je po moje krepko pod tvojim metabolizmom.

Mene kot sočloveka že skrbi. Upam, da ti bodo pomagali.
  • 0

#157 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87083 posts

Posted 16 May 2006 - 08:20 PM

QUOTE(sajk)
400-500kcal v kakem časovnem intervalu? blink.gif Menda ne na dan? blink.gif

oops.gif Na dan,ja.Prav prisilim se pojest,tam-600,700 kcal.Več ne morem (še).Že tako se mi zdi,da (kadar sem doma) non-stop nekaj jem. rolleyes.gif ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#158 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30032 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 May 2006 - 09:17 PM

a mi lahko en razloži, kolk je to 500 kcal? pet dek solate? ena hruška? biggrin.gif fala!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#159 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 16 May 2006 - 09:28 PM

[quote=Špela]a mi lahko en razloži, kolk je to 500 kcal? pet dek solate? ena hruška? biggrin.gif fala!

hmm recimo 500 kcal so 3 navadni jogurti,ali pa pol zrezka
  • 0

#160 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27573 posts

Posted 16 May 2006 - 09:29 PM

WTF! sj nč ne ješ! lih dns sm vidla d ma 330ml jogurta neki čez 40 kcal(kar js pojem tko d potešim največjo lakoto) oops.gif

Kaj pa pol prbližn poješ v enem dnevu?

aja košček lahke tortice ma pa od 200-300kcal
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users