Moji starši so takšni, da se se ne vtikajo; še clo težko jih je povprašat o kkšnem mnenju, ker pravijo da je čas, ko si bom počasi začela ustvarjati svoje življenje in hočejo da si ga ustvarim po svojih merilih, ne njihovih, tko da se nočjo v nič vtikat. In so suuupeer kar se tega tiče. Pravijo tudi, da imamo hišo dovolj veliko, da bi živele not tri familije; ampk ne bomo. Ker pač tko jst, kot fant, kot moji starši, smo mnenja, da mora živeti nova generacija po svoje, ker čeprav se sedaj ne vtikata, nikoli ne veš kaj prinese starost.. Enostavno, nočejo nama dihati za ovratnik.
Torej bistvo tukaj je, da sta si ravno zaradi tega kupila eno parcelco in že gradita svojo hišo, da se bosta odselila... Jaz se malo šalim in pravim da ju je prijela kriza srednjih let; ker me je ta odločitev kr mal šokirala. Moj brat je u bistvu že odseljen, torej bova v tej veliki hiši ostala samo še jaz in starejši brat. Ta bo tudi v kratkem pričel z gradnjo hiše, finance mu to že omogočajo, sedaj čaka le še to, da njegova punca doštudira.
Torej; ostanem samo še jaz. In prazna hiša. To je torej varjanta, kam bi se lahko po študiju naselila s fantom (dokler ne nabereva dovolj financ za gradnjo hiše; to pa zna trajat leta in leta).
Potem pa so tu še dve varjanti: njegovi starši se nameravajo tudi selit (ne vem kaj je popadlo najine starše:D), in stanovanje prepustit nama, če bova želela. Ampk mislim, da o tej selitvi bolj govorita kot kaj drugega, ker je njegova mama precej navezana na svoj dom.
Tko da, bolj se oklepam varjanti, da bi živela pri meni v hiši, ker v roku dveh, treh let tu ne bo nikogar več. Ampk tu se pojavi težava: živimo namreč na vasi, fantu pa to fuul ni všeč. On živi v mestu in se temu ne bi nikdar odpovedal, življenje v vasi bi blo zanj mučenje. In bi rajši najel stanovanje, kot pa da bi živel tu, čeprav bi bilo zastonj..

Kar se tega tiče pride pri nama kar do nesporazumov, tko da ne vem povsem, kako bova to uredila...
Sej mogoče je še mal zgodaj da o tem govoriva; ampk, po drugi strani pa se tri leta obrnejo v hipu...