Ja, cenovno fajn prideš skoz. tam okol 7k je povratna, pa še nek popust je baje do avgusta, iz slovenije v države balkana, including hrvaška. Mi2 bi rada šla v poreč. Štartama v celju al pa v lj, nato gre cug v pulo. Midva bi izstopla v Pazinu, in od tod do poreča z busom, mislim da je okol 30, 40 km oddaljeno, in to je minimalna razdalja ki bi jo opravla z busom. A ma kdo vozni red za buse ki furajo iz pazina v poreč?

Ma niič ne najdem. Sej je reku dečko da sm lojz, on bo našu. Boomo vidli, včeri sm se prav namatrala in prešnofala vse možno. No, on je supermaaan, bo že našu in pogruntu.
Madona, zdj morm it najt gorilnik doma.
Aaaa, pa še tole bi povprašala. Midva grema s šotorom, da zmanjšama stroške na minimum. Zanima me glede hrane, kaj vzet s sabo, kaj bi si lahko tam pripravljala za jest, vsaj kaki zajtrki, ne boma menda jedla 10 dni marmelade ali paštetke na kruhu

No, to me še res matra, niti nimam kake ideje, še nikol nism šla tkle na morje. Pa v kampu si sicer lahko najameš hladilnik, sam midva si najbrž ne boma. Okej. Ful hvala vsem pomočinidejodajalcem za pomoč in ideje
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.