Jump to content

Photo

Dopust 2006

• This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#141 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 July 2006 - 05:12 PM

Ja, cenovno fajn prideš skoz. tam okol 7k je povratna, pa še nek popust je baje do avgusta, iz slovenije v države balkana, including hrvaška. Mi2 bi rada šla v poreč. Štartama v celju al pa v lj, nato gre cug v pulo. Midva bi izstopla v Pazinu, in od tod do poreča z busom, mislim da je okol 30, 40 km oddaljeno, in to je minimalna razdalja ki bi jo opravla z busom. A ma kdo vozni red za buse ki furajo iz pazina v poreč? biggrin.gif Ma niič ne najdem. Sej je reku dečko da sm lojz, on bo našu. Boomo vidli, včeri sm se prav namatrala in prešnofala vse možno. No, on je supermaaan, bo že našu in pogruntu.

Madona, zdj morm it najt gorilnik doma. biggrin.gif

Aaaa, pa še tole bi povprašala. Midva grema s šotorom, da zmanjšama stroške na minimum. Zanima me glede hrane, kaj vzet s sabo, kaj bi si lahko tam pripravljala za jest, vsaj kaki zajtrki, ne boma menda jedla 10 dni marmelade ali paštetke na kruhu smile.gif No, to me še res matra, niti nimam kake ideje, še nikol nism šla tkle na morje. Pa v kampu si sicer lahko najameš hladilnik, sam midva si najbrž ne boma. Okej. Ful hvala vsem pomočinidejodajalcem za pomoč in ideje biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#142 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 July 2006 - 06:43 PM

cvetkolinka, priporočam bajne količine čokolešnika/čokolina, ogromno sadja, kak gres/polenta, sicer bosta pa že preživela teh nekaj dni na testeninah in zosih iz vrečke, a ne? wink.gif svetujem, da mata orng zajtrk, čez dan velik sadja, kak kos kruha, velik vode, pa kako večerjico iz testenin/riža, k je simpl narest. paštete pa kr lepo doma pust. biggrin.gif pa fuuuuuuuuuuuull dobr se mejta!!!!!!!!!!!!!!!!! wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#143 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2006 - 07:56 PM

.
Mah, dandanes se pa že komot preživi na simpl jedačah, kot so razne instant župce in testenine (zaj niti ne rabiš več nič poleg, razen pribora in nekaj vroče vode..... ker so že v posodicah). Pa toast, kakšna tuna, pa je.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#144 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 July 2006 - 08:25 PM

hvaalaaa! huh, komi čaaakam! :*
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#145 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2006 - 09:00 PM

.
Uživajta! wink.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#146 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 July 2006 - 11:50 AM

QUOTE(Blondi)
Kalypso, kak dolgo boš tam? Jaz grem od 29. - 5. avgusta. Poročaj kakšno je stanje doli.  :wink:
Poročilo: Lepo vreme, toplo in čisto morje. Zrče so tako zakon biggrin.gif Bilo je super. Mi je ful žal, da je že konec. Uživaj Blondi! Komaj že čakam september, da spet grem nekam, kam me bo pač pot zanesla. biggrin.gif

No pa tudi vse, ki se kam odpravljate uživajte!
  • 0

#147 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 17 July 2006 - 11:59 AM

torej ni kakih meduz?
  • 0

#148 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 July 2006 - 12:03 PM

Jaz sem v vseh 10 dneh vidla samo eno meduzo, pa še to tam, kjer so bili zasidrani čolni in se ni nihče kopal.
  • 0

#149 tejča

tejča

sramežljivec

• Člani
  • 54 posts

Posted 17 July 2006 - 12:26 PM

js pa dons šibam na tabor pol pa pridejo po mene pa gremo na morje......jej biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#150 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 July 2006 - 12:40 PM

huuh asice jaz tud že komaj čakam morje. čez 14 dni grem na slo primorje malo pogledat za par dni, pozdravit kolege itd., avgusta pade kakšen teden hrvaške, tapravo pa šele pride septembra, upam da 14 dni malte al pa grčije, če ne to pa vsaj 7 dni wink.gif jeeeeejjj biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#151 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 17 July 2006 - 01:04 PM

u, srečnica... 8) fajn destinacije maš izbrane. wink.gif

jaz pa letos grem 27. julija za 15 dni na krk (punat), pridem za dva dni domov in grem potem spet za deset dni nazaj (isto v punat).
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#152 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 July 2006 - 01:07 PM

huh ja komaj čakam biggrin.gif da mi le uspe kar mam planirano 8)
  • 0
IPB Image
Then to touch you

#153 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 17 July 2006 - 01:21 PM

midva si pa zdej zmišljujeva nekaj z bohinjem v zvezi, morje pa po vsej verjetnosti prestaviva na september. in še razni krajši izletki.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#154 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2006 - 01:34 PM

[quote=Špela]midva si pa zdej zmišljujeva nekaj z bohinjem v zvezi, morje pa po vsej verjetnosti prestaviva na september. in še razni krajši izletki.
Bohinj je prekrasen, jaz sem bla z bivšim - sicer s šotorom, to nikoli več (ker sem preveč fina glede tega..... si ne morem pomagat), če bi bla v kakšnem hotelu, bi blo pa perfect. Je namreč na drugi strani jezera ful takšnih malih, intimnih kotičkov, kjer si človek lahko da duška. Meni boljše od Bleda, zagotovo.
Sicer pa sva midva z zdajšnjim tudi nekje na takem, kot vidva. Krajši izletki itak rulz, kakšen daljši pa res septembra, ko bodo svakojake obveznosti že za mano.
  • 0

#155 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 July 2006 - 02:07 PM

[quote=Špela]midva si pa zdej zmišljujeva nekaj z bohinjem v zvezi, morje pa po vsej verjetnosti prestaviva na september. in še razni krajši izletki.
Septembra raje Madžarska. Priporočam. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#156 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 17 July 2006 - 03:52 PM

kak gardaland z aqualandom bo padel zdaj, drugače pa nekam na ta pravi dopust septembr4a
  • 0

#157 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 17 July 2006 - 04:01 PM

QUOTE(TiTa)
kak gardaland z aqualandom bo padel zdaj
enako biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#158 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 July 2006 - 04:04 PM

jap točno še gardaland sem pozabila, me je dragi povabil 8) kdaj bova šla pa še ne vem.. tolko planov še nisem mela nobeno poletje, mislim da bo to še prekratko wink.gif
  • 0
IPB Image
Then to touch you

#159 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 17 July 2006 - 04:14 PM

v bohinj smo hodili kakih 6 let zapored vsako poletje za 3 tedne do mojega 14ega leta, ga imam takorekoč v mezincu. v srednji vasi lahko dobiva apartmaje po sila ugodni ceni, z avtom pa itak prideš povsod. tut meni je ljubši kot bled. za morje pa pojma nimam, nisem ljubiteljica, ampak se bom prilagodila. biggrin.gif
  • 0

#160 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2006 - 06:22 PM

.
V Gardaland se splača iti te dni, ko je še do polnoči odprt. Midva bova šla v avgustu.

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users