Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#141 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 26 February 2006 - 12:42 PM

Joj, ne kej groznga... nekje smo lezel al nekej taga... pa kr eni mrtvi so bli in jokala sem ful ful ful.... sad.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#142 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 February 2006 - 12:50 PM

QUOTE(xsoncekx)
da je moja nekdanja simpatija, davno izgubljena in ze dolgo neslisana, poklicala in da je blo tko, kot 2 leti pa se mal nazaj.

sem se zdaj zmedena. ermm.gif ermm.gif:

to sm tut js neki cajta nazaj sanjala, ampak pol ni blo nc od tega (v smislu, da sanje neki pomenjo, in da je to je povezan z realnostjo) rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#143 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 26 February 2006 - 12:53 PM

sm ugotovila, da sem par dni nazaj tud nekej o njem sanjala :S najbl smotan je, k pol ne ves vec, do kje je res, pa od kje naprej je sam v glavi. in pol je use skupej se bl cudn.

(une 2 leti nazaj mi je fajn dost dogajal, sam ni blo nc iz vsega ... takrat so ble pa lustne sanje z njim ... uh, me je kr stresl ... comming back to reality...)
  • 0

#144 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 February 2006 - 12:59 PM

joj ne me spominjat smile.gif sva na istem smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#145 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 26 February 2006 - 01:23 PM

sm hotla preverit, ce se obstaja ... pa se ne javi na telefon. msn pa itak ... ne trza. po eni strani me mal panika grabi, k slisim, da zvoni, v smislu 'nej se ne javi, kaj nej sploh recem', po drugi strani pa ... je bil zelo fajn clovek, in mi ga je zal ... samo zgleda da nimam kej dost za pomagat tle, se mi pa zazdi vsake tok casa, kot da eno poglavje se ni zakljuceno, pa kako bi bilo, ce bi bilo. ermm.gif

tako da me po eni strani ne cudi, da mam cudne sanje, ceprov si jih ne znam razlagat. ermm.gif
  • 0

#146 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 February 2006 - 05:23 PM

sej mogoce pa se bols da se ni javu wink.gif zdej je ze itak tok casa pretekl, da je brezveze pogrevat stvari ermm.gif mho wink.gif no, usaj pr men je tko smile.gif niti na misel mi ne pride, da bi ga sla klicat pa spet use na novo zacenjat rolleyes.gif mam prevec ponosa smile.gif
  • 0

#147 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 27 February 2006 - 11:56 AM

ne vem točen, ampak vm, da ni blo nč pametnga!
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#148 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 27 February 2006 - 03:20 PM

mora me je tlacila ...

mamo u soli u telovadnci tko en stojal za uno mrezo od odbojke postavit pa so gor stebri ...

no, in u glavnem, to je blo v mojih sanjah odskocna deska za cez ful visoko kozo, cez katero bi mogla skocit, in potem se cez mrezo za odbojko.

mislim, da ni dvakrat za ugibat, da mi telovadba ni blizu. rolleyes.gif

cudno, da nisem se ksnih stoj delala.
  • 0

#149 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 February 2006 - 04:00 PM

Sanjala sem o moji valeti, kak nisem mela nič pripravljeno in sem mela obute krneke črne čevlje z 30cm peto pravi bulerji so bli .. mela sem neko grdo obleko črno rdečo - vglavnem grozna mora. ermm.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#150 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 February 2006 - 06:03 PM

eh, ne spomnim se. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#151 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 March 2006 - 11:35 PM

bil popoldanski spanec: da sm znala smučat, pa nič me ni bilo strah IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#152 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 01 March 2006 - 11:42 PM

Jst se pa spet ne spomnem, damn. laugh.gif
  • 0

#153 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 March 2006 - 09:49 AM

da sem šla po res dolgem času k frizerju (kar je res, nism bla pri frizerju že od septembra) s prijateljico. enih 30 stolov je blo postavljenih ob eno steno z ogladali, midve sva še sedeli ob nasprotni steni, ker sva čakali frizerko in pol pride en tip in reče: 'izvolita, gospodični' in nama nič jasno. jaz začnem bluzit, kje da je najina frizerka pa to in oni reče, da je že zdavnaj tam nehala delat. biggrin.gif in potem sva se full časa menla, kako naj me ostriže ...

druge sanje so ble pa bolj ko ne čutne narave. neko lupčkanje z enim prijateljem, ki mi je zelo drag. (verjetno posledice najinega včerajšnjega telefonskega pogovora, kjer je blo kar dosti namigovanj ... )

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#154 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 02 March 2006 - 11:27 AM

Da sem bla pri bivši sošolki in smo tam jedl tople sendviče, pa njen nov tip je biu tam.... pol so pa kr eni neznani ljudje pršl in so si kr sami šli pečit sendviče... me babe smo pa tam sam gledle, kwa delajo zdej tuki. biggrin.gif Krneki res wink.gif
  • 0

#155 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 02 March 2006 - 05:27 PM

premalo spala, da bi bilo casa za tiste pol minute sanj.
  • 0

#156 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 02 March 2006 - 05:39 PM

zju3 sm tist prov pomisla kaj sm sanjala, pse spomnla cist vsega....
zdj nwm nic....
je pa vcasih tk da sm pod takim vplivom sanj, d me kr cel dan neki nosi, sploh nwm kaj mi je...kr v podzavesti se mi zdi d jih mam... ermm.gif
  • 0

#157 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 03 March 2006 - 07:00 PM

zjutraj sem se vedela, zdaj pa samo se par stvari.

sm bla pa baje na poti v london, z vlakom, ampak blo je pa kot coln. pa ful je blo lepo, morje pa obala pa to. sm prov pomisla, da morva it s fantom enkrat tja ;)

drugac pa ne vem, mislim da je blo tud par mor umes danes ermm.gif
  • 0

#158 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 03 March 2006 - 09:12 PM

da je bil en prjatu v bolnci kr nekje sred enih pašnikov in, da smo šli k njemu in, da sm šla jst zadnja k njemu... pa da sva jokala... sad.gif
  • 0

#159 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 03 March 2006 - 10:41 PM

ne vem tocno(se ne spomnem) ampak vem da nekaj neprijetnega sad.gif ermm.gif ermm.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#160 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 March 2006 - 11:42 PM

Bla sm na neki ladji, pa sm mogla pridet v restavracijo, kamor naj bi se člo s čolnom. Pol sm pa čoln zamudila pa sm hotla it z avtobusom, pa mi je avtobus povozu liziko. Pol mi je pa en srčkan tip dal novo liziko in me je peljal v restavracijo in jst sm se celo pot sekirala ker se mi je zdelo da je tehtnica po horoskopu.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users