Jump to content

Photo

Dobri vici...

• Please log in to reply
2691 replies to this topic

#141 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 14 May 2005 - 04:10 PM

[b]Zanimivi napotki za uporabo:

- na Myerjevem sušilcu za lase - Ne uporabljati med spanjem! (prekleto, jaz pa si vedno urejam pričesko ravno med spanjem),
- na vrečki čipsa - Lahko postaneš zmagovalec! Nakup ni potreben! Navodila za sodelovanje se nahajajo v vrečki! (idealno za tatvino),
- na milu Palmolive - Navodila: uporabljaj kot običajno milo (in to bi bilo kako???),
- na nekaterih zamrznjenih jedeh - Nasvet za serviranje: odmrzni (ampak to je le »nasvet«),
- na Nanna tiramisuju (natisnjeno za dnu embalaže) - Ne obračaj! (ups, malo prepozno!),
- na Marks in Spencerjevem krušnem pudingu - Po segrevanju bo jed vroča!! (vi pa ste mislili...),
- na škatli K-Mart likalnika - Ne likajte oblek na telesu! (a si ne bi tako prihranil kar nekaj časa?),
- na Bootovem zdravilu proti otroškem kašlju - Po zaužitju zdravila ne vozite avta ali upravljajte težkih strojev! (res bi lahko zmanjšali odstotek delovnih nesreč, če bi nam uspelo spraviti vse petletnike s teh težkih strojev),
- na Nytolevem uspavalnem sredstvu - Previdno! Lahko povzroči zaspanost (aja? In jaz ga jemljem zakaj?),
- na večini lučk za novoletne jelke - Samo za zunanjo ali notranjo uporabo! (a je še kaka druga?),
- na Nobbyjevih oreščkih - Pozor! Vsebuje oreščke! (to pa je nekaj novega!),
- na zavojčku oreščkov letalske družbe American Airlines - Navodila: Odpri zavojček, pojej oreščke . (tretji korak je verjetno: >Leti z Delto!<),
- na nekem japonskem multipraktiku - Ni za drugo uporabo (Kaj!!! Prav rad bi vedel, za kaj bi ga lahko še uporabil!),
- (v tem primeru ne krivim proizvajalca, ampak starše) na otroški Supermen opravi - Nošenje tega kostuma vam ne omogoča letenja,
- na švedski motorni žagi - Ne poskušajte zaustaviti verige z rokami ali genitalijami (a se to kje pogosto dogaja?).
  • 0
IPB Image

#142 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 May 2005 - 04:33 PM

tale navodila, ipd ... so res lahko mal smešna in absurdna, sam maš pač takšne in drugačne ljudi .... bolje neumno opozorilo kot poškodba? verjetno kaj takega. biggrin.gif
  • 0

#143 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 May 2005 - 04:43 PM

No ja, enih par niti ni tako butastih in so zakonsko potrebna. Npr. tista z oreščki. Na vsaki vrečki s hrano mora pisati, ali vsebuje tudi sledi oreščkov (zaradi alergij).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#144 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 17 May 2005 - 12:45 PM

Rdecelaska pride k zdravniku in potarna, da jo boli celo telo... kamorkoli se pac dotakne.

Zdravnik nejeverno: 'Nemogoce! Pokazite!'

Rdecelaska s prstom pritisne ob vrat in zakrici. Pritisne s prstom v prsi in zakrici. Pritisne s prstom na koleni in zakrici. Prav tako na trebuh, glezenj in hrbet. Ob vsem zakrici. Kamorkoli se dotakne, jo zaboli in zakrici.

Zdravnik vprasa: 'Vi pa niste naravna rdecelaska, a ne?'

Pacientka: 'V bistvu ne. V bistvu sem blondinka!'

Zdravnik: 'Se mi je zdelo.Vas prst je zlomljen.'

vir: SrFeRo
  • 0

#145 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2005 - 04:32 PM

Damjan, tega pa sem jaz objavila ene 3 poste pred tabo... v angleščini. twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#146 Damjan

Damjan

gobezdalo

• Root Admin
  • PipPip
  • 679 posts

Posted 17 May 2005 - 05:24 PM

QUOTE(Nikita007)
Damjan, tega pa sem jaz objavila ene 3 poste pred tabo... v angleščini.  :twisted:

jep, prevajalka je rekla da ti tokrat ne bo računala wink.gif

(zdel se mi je smešen in sem ga prilepil, hehe, bom drugič bolje pogledal)

lp
Damjan
  • 0

#147 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 May 2005 - 06:07 PM

danes zjutraj sem ugotovila, da si lahko maskaro pocam po trepalnicah z zaprtimi usti. pa se mi je do pred kratkim to zdelo nemogoče. sam: vse se da, če se hoče. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 17 May 2005 - 06:25 PM

[quote=Špela]danes zjutraj sem ugotovila, da si lahko maskaro pocam po trepalnicah z zaprtimi usti. pa se mi je do pred kratkim to zdelo nemogoče. sam: vse se da, če se hoče. biggrin.gif

Špela, jaz pa ne vem, kako se maskara nanaša z odprtimi usti. blink.gif biggrin.gif Bom provala enkrat ...
  • 0

#149 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2005 - 07:12 PM

QUOTE(Damjan)
QUOTE(Nikita007)
Damjan, tega pa sem jaz objavila ene 3 poste pred tabo... v angleščini.  :twisted:
jep, prevajalka je rekla da ti tokrat ne bo računala wink.gif

Imaš prav. Prevajalka je rekla, da bo vam računala. twisted.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#150 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 May 2005 - 07:15 PM

[quote=Špela]danes zjutraj sem ugotovila, da si lahko maskaro pocam po trepalnicah z zaprtimi usti. pa se mi je do pred kratkim to zdelo nemogoče. sam: vse se da, če se hoče. biggrin.gif Pri meni je mazanje trepalnic z zaprtimi usti resnično misija nemogoče... sploh pokam take frise zraven, da je veselje. Je rekel fant, da me je enkrat opazoval in sem res sposobna neverjetnih grimas. :clown:
  • 0

#151 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2005 - 12:07 AM

STVARI, KI SE JIH NAUCIMO IZ AMERISKIH FILMOV

1. Velika in luksuzna stanovanja v New Yorku si lahko privoscijo skoraj vsi, ne glede na to ali so zaposleni ali ne.

2. Vsaj eden od identicnih dvojckov je rojen zloben.

3. Ce morate izkljuciti bombo, ne skrbite, katero zicko morate prerezati. Vedno boste izbrali pravo.

4. Vecina domacih racunalnikov je dovolj mocna, da prekosi napadalne vesoljske skupine.

5. Ni vazno, ce si vpleten v pretep z mnozico orjakov, ki obvladajo borilne vescine. Tvoji sovrazniki bodo mirno cakali, da bos pretepel vsakega posebej.

6. Ko zvecer, preden gres v posteljo, ugasnes luci, je v tvoji sobi se vedno vse dobro vidno, le malo modrikasto.

7. Ce je zenska blond in lepa, je mozno, da postane nuklearni fizik pri 22-ih letih.

8. Posteni in delavni policaji vedno umrejo v strelskem obracunu tri dni pred upokojitvijo.

9. Raje kot da bi trosili metke, se sovrazniki vedno raje odlocijo za komplicirano masinerijo z vzigalniki, skripci, smrtonosnimi plini, laserji in ljudozerskimi morskimi psi, ki omogocijo ujetnikom najmanj 20 minut da pobegnejo.

10. Vse postelje imajo posebno oblikovane rjuhe v crki L. Zenskam segajo do podpazduhe, moske, ki lezijo poleg, pa pokrijejo do pasu.

11. Vse nakupovalne vrecke vsebujejo vsaj eno francosko struco.

12. Za vsakogar je lahko pristati letalo, samo ce je v kontrolnem stolpu
nekdo, ki ti bo dajal navodila.

13. Po enkratnem nanosu se make-up ne bo nikdar odstranil - niti takrat ne, ko se greste potapljat.

14. Skoraj zagotovo boste preziveli katerokoli bitko, razen ce niste naredili te napake, da ste pokazali sliko svoje drage.

15. Ce si zelite odigrati vlogo ruskega ali nemskega oficirja, vam ni potrebno znati ruscine ali nemscine. Naglas bo zadostoval.

16. Eifflov stolp je viden iz kateregakoli okna v Parizu.

17. Moski bo prenesel vse bolecine v najhujsih bitkah, ko pa mu bo zenska spirala rane, bo cvilil.

18. Ce je vidna velika steklena povrsina, bo prej ali slej nekdo letel skozi.

19. Ce je zenska sama v tesnobni in grozljivi hisi, bo odsla raziskovat v spodnjem perilu, ki veliko razkriva.

20. Word procesor nikoli ne pokaze kurzorja na ekranu, vedno se izpise "Vpisite geslo".

21. Tudi ce se vozite po popolnoma ravni cesti, morate vsake toliko obrniti volan malce na levo ali desno.

22. Vse bombe so opremljene z elektronsko casovno napravo z velikimi rdecimi stevilkami, tako da tocno vemo, kdaj bo eksplodirala.

23. Ce se odlocite, da boste plesali na cesti, bodo vsi okoli vas znali korake.

24. Policijske postaje testirajo svoje zaposlene z osebnostnimi testi, zato da sta v paru vedno dva policaja, ki sta si popolno nasprotje.

25. Tudi kadar so sami, se vsi tuji vojaski oficirji pogovarjajo v anglescini.

26. Detektiv lahko resi problem le takrat, kadar je suspendiran.
  • 0

#152 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 May 2005 - 09:49 AM

Tole sem že pred časom dobila po e-mailu, ampak mi je še vedno za crknat hecno in boleče resnično! biggrin.gif
  • 0

#153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2005 - 01:44 PM

JA. biggrin.gif:D

Se pogovarjata dve dami.
Prva pravi: "Ful sem nesrecna! Moj moz je 100% impotenten!"
Pa pravi druga: " Ti si nesrecna?...Moj moz je 300% impotenten!!!"
"Kako pa je to sploh mogoce?" se zacudi prva.
Pa ji druga odvrne: "Prej je bil 100% impotenten, potem pa je sinoci
padel po stopnicah, si pregriznil jezik in zlomil se sredinski prst na roki!".

Profesor, dan prije testa, upozori sve učenike da svakako dođu na test
jer će opravdanje biti samo liječnička ispričnica ili smrt u obitelji.
Jedan učenik digne ruku i pita:
- A što je u slučaju seksualne iscrpljenosti?
- Onda ćeš morati pisati drugom rukom.

Došla baba sa nožem zabodenim u koljeno kod doktora:
- Zašto ste to uradili? - pita je doktor
- Htjela sam se ubiti.
- Pa kud baš u koljeno, babo?
- Pa meni su rekli, dva prsta ispod sise!
  • 0

#154 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2005 - 01:49 PM

HaHaHaHa ej Nikita za crknat ... kje ti to pobiraš?? Prvi je pa sploh ... sem umirala zraven od smeha ... biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2005 - 02:01 PM

Po mejlih me vsak dan obsipajo s temi stvarmi in jih širokogrudno delim z vami. IPB Image
  • 0

#156 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 May 2005 - 02:02 PM

Ahh Nikita ... bodi zahvaljena. biggrin.gif wink.gif
  • 0

#157 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2005 - 02:03 PM

Fala. IPB Image
  • 0

#158 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 May 2005 - 02:24 PM

"Šla sem v posvetovalnico, kjer ti z računalnikom poiščejo moža" razlaga
Maja Tini. "V računalnik so vstavili moje želje in sicer da iščem moškega
nižje postave s prirojeno eleganco, ki rad nosi večerne obleke in se ukvarja
s potapljanjem." "In koga ti je izbral računalnik?"
"Pingvina."

ahahaha
  • 0

#159 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 22 May 2005 - 03:28 PM

CENIK MAFIJE

Standardne storitve:
Grožnja osebku s pismom:...2000 SIT
Grožnja osebku po zašciteni telefonski liniji:...3000 SIT
Grožnja osebku z dvema pobritima bilderjema v crnem BMW-ju:...20,000 SIT
Grožnja osebku z dvema bilderjema s porezanim obrazom in raskavim (na)glasom v crnem BMW-ju:...25,000 SIT
Grožnja osebku z oboroženimi štirimi pobritimi nizkocelnimi bilderji v crnem mercedezu 600 SEL:...30,000 SIT
Grožnja osebku z rahlim poškodovanjem - Don Vittorio:...100,000 SIT
Pretep osebka - 2 gorili:...30,000 SIT
Pretep osebka - 2 gorili z bolecim hladnim orožjem:...40,000 SIT
Pretep osebka - 4 gorile v polni bojni opremi (nuncake, bekzbol palica,
teleskopska palica, etc.):........100,000 SIT
Pretep osebka - borilne vešcine, kung-fu:...200,000 SIT

Likvidacija 1 osebe - snajper + cleaner:...500,000 SIT
Likvidacija 1 osebe - killer + team + da izgleda kot nesreca, samomor, etc:...900,000 SIT
Likvidacija 1 osebe - rocno, brez snajperja + mucenje:...850,000 SIT
Masovna likvidacija do 5 oseb - team (odvisno od situacije):...2,000,000 SIT
Masaker od 5 do 50 oseb: snajperji + team:…18,000,000 SIT

Raztrešcenje avta:
- brez osebe v avtu:…750,000 SIT
- z osebo v avtu:…850,000 SIT
- z vec osebami v avtu:…1,500,000 SIT

Raztrešcenje objekta:
- hiša na vasici:…2,000,000 SIT
- hiša v vecjem naselju brez poškodovanja sosednjih:…5,000,000 SIT
- hiša v vecjem naselju z morebitnim poškodovanjem sosednjih (ko jih
jebe):… 4,000,000 SIT
- stanovanje v bloku:…3,000,000 SIT
- blok:…40,000,000 SIT

Bombni napad na:
- naselje:…8,000,000,000 SIT
- predel v Ljubljani, Mariboru, Pürgi:…poklicite!

Posebne storitve:
Atentat - snajper + team/odvisno od osebe (Rode, Kucan...):…min. 10,000,000 SIT
Posilstvo:…0 SIT
Strelska podoknica: ...20.000 SIT/min vsaka naslednja minuta: osnova + 50% na
kumulativo, max cas - odvisno od kraja
Nasilno postriženje dolgih las (z nepoškodovanjem subjekta):…30,000 SIT
Odrez moškega uda:…200,000 SIT
Odrez testisov:…220,000 SIT
Odrez uda + testisov:…350,000 SIT
Kirurški odrez:…300% osnovne cene
Odstranitev trupa:…800,000 SIT
Dolgorocno duševno obolenje (paranoja etc.) min. 2 leti tretmana - grozilna
pisma, telefoni, nesrece, obiski neznancev etc:…12,000,000 SIT

Mucenje 1 osebe:
- moderno:…500,000 SIT
- v srednjeveškem stilu:…850,000 SIT + bokal vina
- posebno: 8-urno predavanje Rodeta o poljubni temi:…2,600,000 SIT
- po želji: min. …1,000,000 SIT

Vse cene so v SIT (0% DDV vštet v ceno) in so zgolj informativne.
Pridružujemo si pravico do spremembe cen v katerem koli trenutku do dokoncnega
potrdila narocila storitve.
Kreditnih kartic, èekov in orožja žal ne sprejemamo. Pritožbe nad opravljenimi
storitvami na lastno odgovornost.
Vsako povezavo z nami, ki bi nam jo oèitala policija zaradi namiga naroènika,
bomo odloèno zanikali in policiji seveda pomagali najti "pravega" krivca.
  • 0
IPB Image

#160 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 22 May 2005 - 04:56 PM

uh ta zadeva pa je bla na dnevniku enkrat, so se neki zgražali kdo je to nardu laugh.gif laugh.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users