Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#141 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 20 January 2006 - 11:18 PM

QUOTE(kristy)
ja js mam silikonski pekač in je ful bl uredu kot uni teželezni!!
se čist u izi vn da za pomivat pa skoraj da ni!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jaz mam tut silikonski pekač
men je cool no
je pa res da plehnatih pekačev za muffine še nism uporablala tko da kaj je boljše nebi znala rečt
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#142 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 January 2006 - 10:58 AM

QUOTE(Špela)
QUOTE(Parvinder)
Ja in kakšne papirčke moraš dat not? A kar ene? A take kot so npr. pri rafaelotu? In kje se jih dobi?

[color=indigo]take, ja, se mi zdi, samo, da so večji (da nimaš potem iber mini muffinov biggrin.gif). mislim, da bi se jih moralo dobit v vsaki večji štacuni (špar, ipd ... ) pri gospodinjskih rečeh (folije, vrečke ... )

Ja, je Špela prav povedala. Jaz dostikrat spečem muffine in ti 'škrniclčki' se dobijo v vseh večjih supermarketih (Mercator, Spar, Tuš) pri gospodinjskih pripomočkih.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#143 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 21 January 2006 - 02:01 PM

Kje pa ste kuple silikonske pekače? Ker jaz sem si jih zdaj "ogledovala" v tupperware (vsak posamezni pekač je okoli 6000-9000), Quelle (http://www.quelle.si...?did=&AID=64850), Modaplus (http://www.modaplus....ster=8&wgstart=) in v Neckermanu (http://www.neckerman...ticleid=1361841).
IN res ne vem katere naj kupim, ker se mi zdi, da če pogledaš te od Tupperware in od drugih, so prvi veliko debelejši.... Katere mate ve? Kje ste jih kuple?
  • 0
user posted image

#144 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 January 2006 - 02:30 PM

Ok mene pa nekaj zanima:

Punce za kak dolgo mate ve puder ? Če se pudrate vsak dan ?
  • 0
Viens, reste ici!

#145 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 January 2006 - 02:38 PM

Jaz se ne pudram vsak dan, ker nimam ravno težav s kožo, zato sem večino časa nenapudrana (razen mogoče pikica pudra če je kakšen minimalen mozoljček). Edinokrat ko se res napudram po celem obrazu je kadar grem žurat, kar je pa enkrat na teden (petek ali sobota) in to zato, da se ne svetim ... tko da po navadi imam puder ene pol leta, pa še potem mi ga precej ostane in ga podarim kakšni prijateljici, ker se ga sama naveličam in sprobam potem kakšnega drugega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#146 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 21 January 2006 - 02:55 PM

Jaz se pudram vsaki dan.Mam pa puder 30 ml približno 4 mesece, malo več mogoče. Najboljše je bit šparaven s pudrom (nanest ga čim majn).
  • 0

#147 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 22 January 2006 - 02:31 AM

jaz ga nimam zelo dolgo, sicer nikoli nisem bila pozorna, ampak recimo ena 2 meseca. pudram se vsak dan.
  • 0

#148 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 January 2006 - 09:52 AM

Michelle jaz tudi ga mam za ene dva meseca. Pa si nedelam fasade na obraz. Pač tolko da je. Cccc rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#149 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 22 January 2006 - 05:29 PM

hey!eeeeem,js se kr ne morm ta "chat" odpret...neki od JAVA mi kaze,pol pa kr naenkrat nc.mam samo tiste smileye in nad tistem pa "private" in "public".... rolleyes.gif
  • 0

#150 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 22 January 2006 - 08:12 PM

QUOTE(Metuljcica)
Kje pa ste kuple silikonske pekače? Ker jaz sem si jih zdaj \"ogledovala\" v tupperware (vsak posamezni pekač je okoli 6000-9000), Quelle (http://www.quelle.si...?did=&AID=64850), Modaplus (http://www.modaplus....ster=8&wgstart=) in v Neckermanu (http://www.neckerman...ticleid=1361841).
IN res ne vem katere naj kupim, ker se mi zdi, da če pogledaš te od Tupperware in od drugih, so prvi veliko debelejši.... Katere mate ve? Kje ste jih kuple?

jaz sm jih takrat pr neckermanu naročila
ampak so bli full cenej k so zdej
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#151 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 January 2006 - 02:04 AM

[quote=Špela]

jah, rei je očitno ratalo, bila je ljubezen na prvo zajebavanje. biggrin.gif kristy, res se nehi zarad take malenkosti sekirat. ziher se bosta še kej vidla, svet je majhen. biggrin.gif

[quote=kristy]pol sm zajebala sad.gif
kaj je pa pol naredu?[/quote]

No,k sm mu to rekla,se je obrnu in odpiku.Ker pa je mel moj fant sošolca s katerim je takrat hodila moja prjatlca(na maturancu smo to vse zvohljal)sm pol k sm pogruntala kaj sm mu prbila...rekla tej prjatlci če lah tega sšolca praša za številko in mi jo je prek njega dala,jz sm pa pol tega fanta poklicala in sva se zmenla še isti dan(ko smo prispel v slo) za drink.

Zanima me kje lahko najdm temo,kjer je ena punca pisala o tem,da sta si s sestro kupili aloe vero in,da mata zdj lepšo kožo?
jao... biggrin.gif nikjer ne najdm!!!

p.s.-a ni ta tema kot ustvarjena zame biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#152 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 January 2006 - 11:18 AM

QUOTE(rea)

p.s.-a ni ta tema kot ustvarjena zame biggrin.gif biggrin.gif

jasno, saj si jo ti ustvarila! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#153 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 January 2006 - 12:11 PM

Emm, mene pa zanima zakaj se ponoči slinim po pojštru? IPB Image
  • 0

#154 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 January 2006 - 12:13 PM

LOL ... to sm jst včasih skos delala, cele luže so ble po pouštru. biggrin.gif biggrin.gif Pomoje to delaš zato, ker ne spiš z zaprtimi usti ampak z odprtimi, pa ti slina od strani ven curlja. biggrin.gif To ponavadi počnejo tisti, ki ponoči nezavedno dihajo skozi usta in ne skozi nos ... isto se je dogajalo meni.
  • 0

#155 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 25 January 2006 - 12:28 PM

Isto ej! Prej se nisem nikoli ermm.gif Zaj ko fant spi pri meni, se zjutraj vstanema, pa se za mano vleče prozorna sluz IPB Image Mater je to privlačno IPB Image
  • 0

#156 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 January 2006 - 12:31 PM

Hehehe ... a si mogoče prehlajena? To se rado dogaja pozimi, če imaš mogoče malo zamašen nos al pa kej podobnega, pa potem skozi usta dihaš.
  • 0

#157 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 25 January 2006 - 12:36 PM

Nisem. Popolnoma zdrava sem, brez kakega oteženega dihanja skozi nos. Ko bi bla vsaj prehlajena, bi vedla da bo minlo rolleyes.gif :!: Jeba je, bom pač na mokrem spala IPB Image
  • 0

#158 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 January 2006 - 12:43 PM

Mogoče pa tvoj fantič malce zaudarja in raje dihaš skozi usta, da ga ne vohaš? JOKE! biggrin.gif biggrin.gif

Pa sej ni panike ... kaj če bi si dala eno brisačko na pouštr?
  • 0

#159 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 January 2006 - 12:48 PM

Mene pa zanima kako je s komedogenimi kremami, ki mašijo pore. posledica na koži? Kaj se pa zgodi s porami ko veliko švicaš na aerobiki?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#160 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 January 2006 - 01:11 PM

Komedogene kreme mašijo pore, kar pomeni, da pore ne morejo izločat umazanije, ki se potem nabira v teh zamašenih porah in privede do ogrcev in mozoljev.

Kaj se dogaja s porami med aerobiko? Hja ... izločajo pot, telo se ohlaja.
  • 0

14 user(s) are reading this topic

0 members, 14 guests, 0 anonymous users