Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#141 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 18 August 2009 - 04:19 PM

Hvala punci za predloga. To s fotografijami mi je všeč, ker je tašča nora na take stvari in bi ji po moje bilo ful všeč. smile.gif
  • 0

#142 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 August 2009 - 07:26 AM

Ja, pa lahko ti obdelajo fotografijo, da izpade vintage pa to, res lepe zadeva se dajo narediti, pa kak lep in ne preveč KIČAST okvir, nekaj elegantnega - bomba. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#143 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 19 August 2009 - 08:35 AM

QUOTE(Kinky @ 19. 8. 2009 - 8:26) View Post

Ja, pa lahko ti obdelajo fotografijo, da izpade vintage pa to, res lepe zadeva se dajo narediti, pa kak lep in ne preveč KIČAST okvir, nekaj elegantnega - bomba. thumbup.gif

Se strinjajm. Meni so najbolj všeč tisti okvirji, ko v bistvu niso, ker je samo taka plošča s steklom.
IPB Image
  • 0

#144 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46033 posts

Posted 19 August 2009 - 10:01 AM

agree. smile.gif Problem je le, ker sem ugotovila, da nimava s fantom nobene take slike, zdaj pa k njima domov pa tud ne morm pa rečt, halo, a mi data eno sliko z vajine poroke, tak da je rahel problem. To sliko ti izdelajo še v istem dnevu, če jim jo prineseš? hmm.gif Verjetno ne...
Gledala sva tud te eno do dvodnevne izlete pa če se to s sliko ne posreči, bo en tak izlet padel.
  • 0

#145 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 August 2009 - 10:42 AM

Kaj kupit 25letniku, ki je zadovoljen in srečen z vsem kar ima in ne potrebuje več? cry.gif
Hočem mu kupit neki reees posebnega, ker je tudi on mene za rd tako presenetil in mi kupil res najboljše darilo ever, js se pa nikakor ne morem spomnit kaj bi mu. Kak parfum itd. mislim da direkt odpade...

edit: uuu mogoče bi pa kak okvir pa najino sliko not, samo to ne bo dost :/// rabim še kaj za zraven, any ideas?
  • 0

#146 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 August 2009 - 01:29 PM

A mata mogoče več skupnih fotk? In se dost družta? Ker pol bi ti predlagala, da narediš sama doma tko cel 'kolaž' fotk-pač npr. enoi večjo na sredini in okoli ostale-to lahko narediš s kakšnim rač. programom in neseš razvit tako sliko-poster, pač v večjem formatu. In pol kupiš tudi tak ogromen okvir ter daš notri.
Druga šansa pa je, meni osebno ljubša, da kupiš kartonast plakat v neki barvi (mogoče v njegovi najljubši) in daš razvit vajine fotke, jih estetsko polepiš na plakat in zraven napišeš kake krajše komentarje smile.gif pa v velik okvir in je super darilo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#147 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 21 August 2009 - 09:07 AM

Če je adrenalinski človek mu daj bon za kkšen adrenalinski park, al pejta pa s prjatli na paintball smile.gif

Ena od vaših idej za darila je bla tista s šalčkami, da gor nekaj sam napišeš.. s čim pa to napišeš, kje dobiš takšne barve in kako se imenujejo? Ne poznam kaj dosti teh reči.. Se mi zdi pa super ideja, tko da bom fantu za rojstni dan, ali pa za obletnico med drugim dala eno ogroomno šalčko, na katero bom napisala najboljši fant na svetu pa ogromno zelenih čajev iz čajnice Cha mu bom zravn zavila (ker jih ma ful rad). Sej rojstni dan pa obletnico mava šele proti koncu leta, tko da bo za zimo supr izpalo smile.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#148 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 August 2009 - 11:56 AM

Pojdi v Antusa in poišči tole: http://www.antus.si/...p?artikel=06-01
  • 0

#149 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 August 2009 - 02:34 AM

sem prebrala, pojdi v ANUSA cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#150 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 August 2009 - 08:31 AM

^^ LOL jah tud tm maš kšne barve ja biggrin.gif
  • 0

#151 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32324 posts

Posted 15 September 2009 - 06:45 PM

Prosim za ideje, kaj kupiti otroku za krst (če nisi boter)?
  • 0

#152 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 15 September 2009 - 06:53 PM

Na pamet mi padeta dve stvari:

IPB Image

ALI

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#153 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 15 September 2009 - 06:55 PM

Hmmm...js bi šla u kakšno katoliško prodajalno, (u našem kraju smo meli Zvonček) kjer prodajajo take bolj verske zadeve, pa bi kupla naprimer kakšno svečko ali kakšen kipec angelčka, ali pa recimo kakšno knjižico o Jezusu... hmm.gif nevem no ermm.gif
Zdej je tudi odvisno v kakšen sorodstvenem razmerju si s tem otrokom in pa kolk je star seveda...
  • 0

#154 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 September 2009 - 07:04 PM

Pri nas so ta vikend meli en krst. Mislim, da je tamali dobil neke cotke (vecjo stevilko za kasneje) pa voscilnico s ful posrecenim posvetilom, mogoce celo kej dinarckov noter, ne vem.

Pa odvisno koliko je familija verna, ali dajo krstit tamalega zaradi tradicije, ali so res neki ful pobozni.. Pri slednjih bi prisel v upostev Christianin predlog, drugace bi pa jst samo debelo gledala, ce bi kaj takega dobila, hipoteticno gledano seveda.

Dragica, hahaha biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#155 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 September 2009 - 07:05 PM

Če je ful mali otrok, ne vem kaj če delat z verskim kipcem, še manj pa s prenosnikom. laugh.gif
Pa meni so te verske zadeve tako cheap narejene, osladne, načičkane. Sicer pa težko karkoli svetujem, bi morala vedet starost in spol otroka.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#156 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 September 2009 - 07:08 PM

Kuverta. cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#157 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27679 posts

Posted 15 September 2009 - 07:12 PM

^^

Agree! Sicer sem pa cisto out, kar se tega tice, ne sledim, ne obiskujem, tezko recem. Za birmo se je vcasih dajalo racunalnike, ure, kolesa...najbrz je to se aktualno. A se niso za krst podarjale kaksne verizice ipd.? Pojma nimam, denar je za ziher. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#158 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 15 September 2009 - 07:14 PM

Ja, jst sem dobila verižico...dali so mi jo nekje u prvem razredu in rekli.."to si pa dobila za krst" biggrin.gif ampak ponavadi to kupi boter ne...
Eh, kolk se je vse razpaslo s temi darili...za vsako stvar neko bajno darilo ali pa vsak ogromno denarja... :/
  • 0

#159 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 September 2009 - 07:17 PM

Home made cookies!

Ok, to so moji predlogi, rahlo neuporabni, ampak iz srca. wink.gif
  • 0

#160 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 September 2009 - 07:21 PM

Js sem misla, da se Dragica heca. biggrin.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users