Obdarovanje
Posted 18 August 2009 - 04:19 PM

Posted 19 August 2009 - 07:26 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 August 2009 - 08:35 AM
Ja, pa lahko ti obdelajo fotografijo, da izpade vintage pa to, res lepe zadeva se dajo narediti, pa kak lep in ne preveč KIČAST okvir, nekaj elegantnega - bomba.

Se strinjajm. Meni so najbolj všeč tisti okvirji, ko v bistvu niso, ker je samo taka plošča s steklom.

Posted 19 August 2009 - 10:01 AM

Gledala sva tud te eno do dvodnevne izlete pa če se to s sliko ne posreči, bo en tak izlet padel.
Posted 19 August 2009 - 10:42 AM

Hočem mu kupit neki reees posebnega, ker je tudi on mene za rd tako presenetil in mi kupil res najboljše darilo ever, js se pa nikakor ne morem spomnit kaj bi mu. Kak parfum itd. mislim da direkt odpade...
edit: uuu mogoče bi pa kak okvir pa najino sliko not, samo to ne bo dost :/// rabim še kaj za zraven, any ideas?
Posted 20 August 2009 - 01:29 PM
Druga šansa pa je, meni osebno ljubša, da kupiš kartonast plakat v neki barvi (mogoče v njegovi najljubši) in daš razvit vajine fotke, jih estetsko polepiš na plakat in zraven napišeš kake krajše komentarje

Posted 21 August 2009 - 09:07 AM

Ena od vaših idej za darila je bla tista s šalčkami, da gor nekaj sam napišeš.. s čim pa to napišeš, kje dobiš takšne barve in kako se imenujejo? Ne poznam kaj dosti teh reči.. Se mi zdi pa super ideja, tko da bom fantu za rojstni dan, ali pa za obletnico med drugim dala eno ogroomno šalčko, na katero bom napisala najboljši fant na svetu pa ogromno zelenih čajev iz čajnice Cha mu bom zravn zavila (ker jih ma ful rad). Sej rojstni dan pa obletnico mava šele proti koncu leta, tko da bo za zimo supr izpalo

Posted 22 August 2009 - 11:56 AM
Posted 24 August 2009 - 02:34 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 August 2009 - 08:31 AM

Posted 15 September 2009 - 06:45 PM
Posted 15 September 2009 - 06:53 PM
Na pamet mi padeta dve stvari:

ALI

Posted 15 September 2009 - 06:55 PM

Zdej je tudi odvisno v kakšen sorodstvenem razmerju si s tem otrokom in pa kolk je star seveda...
Posted 15 September 2009 - 07:04 PM
Pa odvisno koliko je familija verna, ali dajo krstit tamalega zaradi tradicije, ali so res neki ful pobozni.. Pri slednjih bi prisel v upostev Christianin predlog, drugace bi pa jst samo debelo gledala, ce bi kaj takega dobila, hipoteticno gledano seveda.
Dragica, hahaha

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 September 2009 - 07:05 PM

Pa meni so te verske zadeve tako cheap narejene, osladne, načičkane. Sicer pa težko karkoli svetujem, bi morala vedet starost in spol otroka.
Posted 15 September 2009 - 07:08 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 15 September 2009 - 07:12 PM
Agree! Sicer sem pa cisto out, kar se tega tice, ne sledim, ne obiskujem, tezko recem. Za birmo se je vcasih dajalo racunalnike, ure, kolesa...najbrz je to se aktualno. A se niso za krst podarjale kaksne verizice ipd.? Pojma nimam, denar je za ziher.

Posted 15 September 2009 - 07:14 PM

Eh, kolk se je vse razpaslo s temi darili...za vsako stvar neko bajno darilo ali pa vsak ogromno denarja... :/
Posted 15 September 2009 - 07:17 PM
Ok, to so moji predlogi, rahlo neuporabni, ampak iz srca.

Posted 15 September 2009 - 07:21 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users