WISHLIST
Posted 02 September 2006 - 09:15 PM
Posted 02 September 2006 - 09:39 PM
Posted 02 September 2006 - 10:18 PM
Tudi jaz iščem eno ful ful temno vijolično senčko, že skoraj črno. Any ideas, kje jo dobit? Pa ne ravno ful drago.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 September 2006 - 11:18 PM
Lush - Karma (parfum)
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 September 2006 - 06:38 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 September 2006 - 06:45 PM
Posted 06 September 2006 - 06:46 PM
Posted 06 September 2006 - 07:06 PM
[quote=Jenna].
Tudi jaz iščem eno ful ful temno vijolično senčko, že skoraj črno. Any ideas, kje jo dobit? Pa ne ravno ful drago.
.
Jaz tudi. Pa sem pogledala že skoraj povsod... No vsaj neke srednjerazredne variante - do "dražjih firm" v Milerju ne stopim, ker me dobesedno razpiči obnašanje prodajalk, kot da sem klošar sorry ker nimam +50 in nisem ovenčana z nakitom in krznom od glave do peta
OT: Jenna, zakaj v postih pišeš bele pike?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 September 2006 - 07:09 PM
To sm js že 100 let nazaj opazla, ampak nism sprašvala ker mam filing, da bo nek čudn odgovor in sem bla raj tih.
Mogoče gre pač za tak ''personal touch''.
Posted 06 September 2006 - 07:12 PM
vuelvo a vos,
Posted 06 September 2006 - 07:15 PM
Posted 06 September 2006 - 07:17 PM
Posted 06 September 2006 - 07:18 PM
To sm js že 100 let nazaj opazla, ampak nism sprašvala ker mam filing, da bo nek čudn odgovor in sem bla raj tih.
Mogoče gre pač za tak ''personal touch''.
Haha, to delam zato, ker mi gre na živce, da je sicer v postu vse tako stisnjeno. Čist zgoraj, ko začnem pisat. Pa pol podpis čist blizu, doli pa ful placa. Mi je tak bolj všeč, da je malo prostora, moj post, spet malo prostora in podpis. :=) Žal samo z enterji ne gre.
Posted 06 September 2006 - 07:27 PM
Posted 06 September 2006 - 07:34 PM
Ja, sem že čist natrenirana. In seveda treba pazit za lep izgled vsakega mojega posta. :=)
.
Posted 07 September 2006 - 08:43 AM
OT: enkrat sem bila v muellerju in je ena mamca kupila kremo, ki ni bla več ko 10k in je prodajalka veselo odpirala predale in jo prašala!, kolko naj ji da testerjev in tista bitch je rekla: 'kolkor mi jih upate dati, kakih 5 najmanj bi bilo fino.'
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 September 2006 - 11:04 AM
Da ne bom OT: hlepim po kakšnem dobrem body milku/buttru z eksotičnim vonjem (imam jih pa še nekaj za ponucat, tako da še kar nekaj časa ne bo nič shoppinga)
pa kako dobro hranljivo kremo za stopala si moram omislit
vuelvo a vos,
Posted 07 September 2006 - 12:32 PM
Pa Tigijev O&H šampon,masko za lase si moram kupit...likalnik za laske si zelim
Posted 07 September 2006 - 02:36 PM
Tu moram še enkrat jaz pohvalit eno prodajalko v Limoniju. Tega res naum nikoli pozabila. Sem iskala kremo SD in se nisem mogla odločit ali bi vzela ono za normalno do suho ali suho do zelo suho. In sem tam postopala in se sprenevedala, potem pa je kar sama od sebe šla prodajalka iskat tester in mi je dala enega, ki mi je zadoščal za zelo dolgo. Nisem mogla verjet in res mi je ostala v spominu. :=)
No, da ne bom totalno OT:
želim si zdaj ta novi balzam od Niveje, ki ga je DiLeMa ocenila :clown:
Posted 07 September 2006 - 02:53 PM
No pa notes (al koj..) si moram se kupit ker sem cist zmedena.Fora je pa v tem da jih dobijo oktobra.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users