Jump to content

Photo

WISHLIST

• Please log in to reply
1215 replies to this topic

Poll: Najraje nakupujem: (147 member(s) have cast votes)

1. negovalno kozmetiko (65 votes [44.22%])

Percentage of vote: 44.22%

2. dekorativno kozmetiko (82 votes [55.78%])

Percentage of vote: 55.78%

Vote Guests cannot vote

#141 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 September 2006 - 09:15 PM

PiŠkotki, seveda. oops.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#142 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 02 September 2006 - 09:39 PM

Eno temno viola senčko od Chanel. Zadnjič sm jo poskušala v Milerju, pa si ne morem privoščit tolk dragih senčk ermm.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#143 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2006 - 10:18 PM

.
Tudi jaz iščem eno ful ful temno vijolično senčko, že skoraj črno. Any ideas, kje jo dobit? Pa ne ravno ful drago. biggrin.gif

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#144 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 September 2006 - 11:18 PM

.
Lush - Karma (parfum) IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#145 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85896 posts

Posted 06 September 2006 - 06:38 PM

Ta nov Bvglari-jev parfum. Sem skromna zadnje čase. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#146 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 September 2006 - 06:45 PM

krema Clinique SD mi bo počasi zmanjkala biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#147 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 September 2006 - 06:46 PM

ohohooh bols da ne nastevam ermm.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#148 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 September 2006 - 07:06 PM

QUOTE(rain_girl)
Eno temno viola senčko od Chanel. Zadnjič sm jo poskušala v Milerju, pa si ne morem privoščit tolk dragih senčk ermm.gif

[quote=Jenna].
Tudi jaz iščem eno ful ful temno vijolično senčko, že skoraj črno. Any ideas, kje jo dobit? Pa ne ravno ful drago. biggrin.gif

.

Jaz tudi. Pa sem pogledala že skoraj povsod... No vsaj neke srednjerazredne variante - do "dražjih firm" v Milerju ne stopim, ker me dobesedno razpiči obnašanje prodajalk, kot da sem klošar sorry ker nimam +50 in nisem ovenčana z nakitom in krznom od glave do peta
OT: Jenna, zakaj v postih pišeš bele pike?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#149 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2006 - 07:09 PM

QUOTE(crna)

To sm js že 100 let nazaj opazla, ampak nism sprašvala ker mam filing, da bo nek čudn odgovor in sem bla raj tih. biggrin.gif biggrin.gif

Mogoče gre pač za tak ''personal touch''.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#150 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 September 2006 - 07:12 PM

Nezaznavna moderna umetnost - bela pika na belem platnu. Še malo pa bomo njene poste občudovale v Gugenheimu. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#151 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 06 September 2006 - 07:15 PM

kakšne bele pike? k sem mal slepa? al jih pa moj firefox zbriše?
  • 0

#152 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 September 2006 - 07:17 PM

Če boš citirala njen post, ti bo jasno.
  • 0

#153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2006 - 07:18 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(crna)

To sm js že 100 let nazaj opazla, ampak nism sprašvala ker mam filing, da bo nek čudn odgovor in sem bla raj tih. biggrin.gif biggrin.gif

Mogoče gre pač za tak ''personal touch''.

Haha, to delam zato, ker mi gre na živce, da je sicer v postu vse tako stisnjeno. Čist zgoraj, ko začnem pisat. Pa pol podpis čist blizu, doli pa ful placa. Mi je tak bolj všeč, da je malo prostora, moj post, spet malo prostora in podpis. :=) Žal samo z enterji ne gre.
  • 0

#154 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 06 September 2006 - 07:27 PM

LOL Jenna, da se ti da tongue.gif
  • 0

#155 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2006 - 07:34 PM

.
Ja, sem že čist natrenirana. In seveda treba pazit za lep izgled vsakega mojega posta. :=)

.
  • 0

#156 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29709 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 September 2006 - 08:43 AM

QUOTE(crna)
do \"dražjih firm\" v Milerju ne stopim, ker me dobesedno razpiči obnašanje prodajalk, kot da sem klošar sorry ker nimam +50 in nisem ovenčana z nakitom in krznom od glave do peta

OT: enkrat sem bila v muellerju in je ena mamca kupila kremo, ki ni bla več ko 10k in je prodajalka veselo odpirala predale in jo prašala!, kolko naj ji da testerjev in tista bitch je rekla: 'kolkor mi jih upate dati, kakih 5 najmanj bi bilo fino.' blink.gif rolleyes.gif in ji jih je prodajalka kar v cekar metala. in potem jaz pohlevno prašam, če mi lahko da SD za probat in reče, da NIMAJO PRAV NOBENEGA TESTERJA OD NIČESAR VEČ! mislm, the nerve! rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#157 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 September 2006 - 11:04 AM

Ja, saj rolleyes.gif . Raje hodim past oči v DM, občasno tudi v Limonija.

Da ne bom OT: hlepim po kakšnem dobrem body milku/buttru z eksotičnim vonjem (imam jih pa še nekaj za ponucat, tako da še kar nekaj časa ne bo nič shoppinga)
pa kako dobro hranljivo kremo za stopala si moram omislit
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#158 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 07 September 2006 - 12:32 PM

Hrepenim po ArtDeco senckah.Se nebi branla tud Goshovih..
Pa Tigijev O&H šampon,masko za lase si moram kupit...likalnik za laske si zelim ermm.gif glava me boli!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#159 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2006 - 02:36 PM

QUOTE(Špela)
OT: enkrat sem bila v muellerju in je ena mamca kupila kremo, ki ni bla več ko 10k in je prodajalka veselo odpirala predale in jo prašala!, kolko naj ji da testerjev in tista bitch je rekla: 'kolkor mi jih upate dati, kakih 5 najmanj bi bilo fino.' blink.gif rolleyes.gif in ji jih je prodajalka kar v cekar metala. in potem jaz pohlevno prašam, če mi lahko da SD za probat in reče, da NIMAJO PRAV NOBENEGA TESTERJA OD NIČESAR VEČ! mislm, the nerve! rolleyes.gif

Tu moram še enkrat jaz pohvalit eno prodajalko v Limoniju. Tega res naum nikoli pozabila. Sem iskala kremo SD in se nisem mogla odločit ali bi vzela ono za normalno do suho ali suho do zelo suho. In sem tam postopala in se sprenevedala, potem pa je kar sama od sebe šla prodajalka iskat tester in mi je dala enega, ki mi je zadoščal za zelo dolgo. Nisem mogla verjet in res mi je ostala v spominu. :=)

No, da ne bom totalno OT:
želim si zdaj ta novi balzam od Niveje, ki ga je DiLeMa ocenila :clown:
  • 0

#160 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 07 September 2006 - 02:53 PM

Jaz tudi 8)

No pa notes (al koj..) si moram se kupit ker sem cist zmedena.Fora je pa v tem da jih dobijo oktobra.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users