Mozolji
Posted 13 March 2006 - 12:48 PM
Posted 13 March 2006 - 02:32 PM
kaj pa poleg kreme še obstaja?

I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 13 March 2006 - 02:45 PM
Posted 14 March 2006 - 09:04 AM
Lp
Posted 14 March 2006 - 09:15 AM
Sestava
100 g dermalne raztopine proti mozoljem vsebuje 1 g salicilne kisline (Acidum salicylicum),
0,4 g kafre (Camphora racemica) in 6 g kamilične tinkture (Matricariae tinctura).
Pomožne snovi so propilenglikol, prečiščena voda in etanol.
Oprema
Plastenka s 100 g dermalne raztopine
Kako zdravilo deluje
Salicilna kislina in propilenglikol delujeta na koži protibakterijsko in protiglivično,
skupaj z etanolom pa še antiseptično.
Etanolna raztopina kafre s svojim blago dražečim delovanjem pomaga odstranjevati odvečno maščobo in druge nečistoče s kože.
Kamilična tinktura deluje protivnetno.
Za kaj se zdravilo uporablja
Tekočino proti mozoljem uporabljamo za nego nečiste, mozoljave kože.
KAJ MORATE VEDETI PREDEN UPORABITE ZDRAVILO
Kdaj ne smete uporabljati zdravila
Tekočine proti mozoljem ne smete uporabljati, če ste preobčutljivi za sestavine.
Previdnostni ukrepi in opozorila
Prepogosta uporaba (večkrat dnevno) lahko povzroči zaradi vsebnosti etanola in salicilne kisline vzdraženost in čezmerno izsušitev kože.
Tekočine ne uporabljajte za čiščenje kože okoli oči!
KAKO UPORABLJATI ZDRAVILO
Odmerjanje in način uporabe
Prizadete dele kože enkrat dnevno očistite s kosmom vate, ki ste ga omočili s tekočino proti mozoljem.
MOŽNI NEŽELENI UČINKI
Kot vsa zdravila ima lahko tudi Tekočina proti mozoljem neželene učinke, ki pa so ob pravilni uporabi običajno blagi. Če se pojavi preobčutljivostna reakcija, prenehajte z uporabo.
Če opazite katerikoli neželeni učinek, tudi če ni omenjen v tem navodilu, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta.
SHRANJEVANJE IN ROK UPORABNOSTI
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.
Rok uporabnosti
Zdravila ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na ovojnini.
Način izdajanje zdravila
Zdravilo se izdaja brez recepta v lekarnah.
No pa sem malo prehitela! Upam, da bo dovolj podatkov! Lp
Posted 14 March 2006 - 12:21 PM
Posted 14 March 2006 - 05:08 PM

Posted 14 March 2006 - 05:15 PM
Posted 14 March 2006 - 05:42 PM

Posted 15 March 2006 - 12:05 PM
Posted 15 March 2006 - 01:31 PM
Verja testerček ti kr porabi, cele pakunge pa ne kupi! Jaz sem najprej uporabljala testerček ne .. in mi je blo veš tisto - WAU! končno nekaj kar pomaga. Sem šla naslednji dan v lekarno in kupla celo pakungo! Na začetku mi je pomagalo - seveda. ČEz kaka dva tedna pa itak ni blo več učinka. Pa še sestava je slaba - sami alkohol.
Vprašaj DiLeMo ona je tut to mela

Posted 15 March 2006 - 01:53 PM
Verja testerček ti kr porabi, cele pakunge pa ne kupi! Jaz sem najprej uporabljala testerček ne .. in mi je blo veš tisto - WAU! končno nekaj kar pomaga. Sem šla naslednji dan v lekarno in kupla celo pakungo! Na začetku mi je pomagalo - seveda. ČEz kaka dva tedna pa itak ni blo več učinka. Pa še sestava je slaba - sami alkohol.

U hvala za info. Kok pa je krema?
Posted 15 March 2006 - 01:55 PM

U hvala za info. Kok pa je krema?
3500SIT nekaj takega.

Posted 15 March 2006 - 01:58 PM
Posted 15 March 2006 - 02:02 PM
Posted 15 March 2006 - 02:19 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 March 2006 - 02:30 PM

Posted 15 March 2006 - 02:44 PM
Zdele sm šla pogledat in sm ugotovila, da sm jst to učas uporablala...to je taka mala stvar a ne? No men je kr pomagal. Mozolj se mi je v dveh dneh posušu pa tut rdečice ni blo več. Sam mislm da to ni ista stvar kt je Anaa rekla. K to tut, če ma velik alkohola ni nč hudga k daš itaq direkt na mozolj, da se ti posuši. Ima pa tut kr neki salicilne kisline kar je dobr prot mozoljem. Je pa še kr drago glede na ostale podobne izdelke.
slika od vichy:

Drugač se pa spomnm, da sm mela tut aktivno kremo od Green line in mi je tut zlo pomagla! Sm jo glih zadnjič vidla v DM in tut ta vsebuje salicilno kislino. Stane pa nekaj pod 1000 SIT. Zdi se mi, da je enako dobro kot tista Vichy.
Če rabiš kakšno tako kremo proti mozoljem, potem ti bolj svetujem tole od Green Line, ker je cenejša in enako učinkovita.
slika od Green line:

Posted 15 March 2006 - 02:49 PM
Posted 15 March 2006 - 02:49 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users