Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

#141 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 06 November 2006 - 07:07 PM

Meni je rekel da mi tud plača depilacijo thumbup.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#142 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 06 November 2006 - 07:17 PM

Depiliranja in podobno je najbolš opravit zgodaj zjutraj (najbrž ker še "možgani spijo"..) in to kak teden po menstruaciji. defenitivno pa ne en teden pred. Takrat si najbolj občutljiva pa jasno med menstruacijo.
  • 0
IPB Image

#143 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 06 November 2006 - 07:28 PM

Boli že, samo nič takega da se ne bi dalo vzdržat.Pa hitro je konec.Imaš potem tolko časa mir, da se splača, da ne omenjam navdušenja doma.Meni ni blo treba tangic dol dat, sem jih samo odmaknila, čeprav je vseeno, ker se itak vse vidi.Pa to ni kaj takega, kozmetičarka ki opravlja brazilsko je tega navajena, tk da nič sramu.
  • 0

#144 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 07 November 2006 - 02:26 PM

Hval za odgovore punce!
Drugače sem iz Obale, a ve katera keri kozmetični salon dela brazilsko tu dol pri meni??
Pa obstaja kaka kremca al gel da pomiri kožo po tretmaju?

thanks.
  • 0

#145 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 November 2006 - 03:04 PM

Za obalo ne vem. Po tretmaju uporablji otroški puder, pa umivi se samo z vodo. To počni dokler maš pikce.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#146 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts
  • Interests:svasta!

Posted 07 November 2006 - 07:20 PM

No, ce se mal vrnemo k temi.

Meni je vsec urejenost (beri pobritost), tako pri zenski kot pri tipih.
Sam se dokaj redno brijem po jajckih in okolici, medtem ko si zgoraj pustim okol 0,5cm dolge. Ce bi se povsod spodaj pobril, bi bila to estetska katastrofa. Predstavljajte si srednje kosmata prsa in trebuh po sredini...potem pa golica spodaj...moja punca zbezi v momentu in je ne najdem vec! biggrin.gif

Britje je meni tako estetsko, kot higienicno pocetje. Higienicno sploh, ce se bolj ukvarjas s sportom! Pol se ti pa svic zacne nabiraz po dlakah in vse skupej zasmrdi...bljackfuj!
Tko, ce imate tipe, ki smrdijo ko zasvicajo, nej se mal pobrijejo...rezultati so presenetljivi!!! thumbup.gif
  • 0
Vse se da, samo hoct je treba!

#147 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 07 November 2006 - 07:32 PM

Ja, ne moreš verjet kolko tipov še vedno misli, da je za njih naravno še vedno najboljš! Kot da je fajn dlake po ustih vlačit. Zato pohvala za tebe in upam da bo vedno več takih biggrin.gif !
  • 0

#148 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2006 - 07:36 PM

Čeprav se mi zdi, da je vseeno čedalje več tipov, ki niso več prepričanja, da je urejenost spodaj samo primerno za ženske. In da se jih čedalje več poslužuje urejanja tam spodaj. Če ne prej, pa takrat, ko dobijo punco. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#149 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 07 November 2006 - 07:41 PM

QUOTE(Jenna @ 7. 11. 2006 - 19:36) View Post

Čeprav se mi zdi, da je vseeno čedalje več tipov, ki niso več prepričanja, da je urejenost spodaj samo primerno za ženske. In da se jih čedalje več poslužuje urejanja tam spodaj. Če ne prej, pa takrat, ko dobijo punco. twisted.gif

Ze ce na splosno pogledas, je vedno vec tipov, ki dajo veliko na videz, postavo, urejenost...taksno in drugacno! Vedno vec je tudi uporabe moske kozmetike.
Vzpodbudno...ampak se vedno dalec od zeljenega.
  • 0

#150 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 07 November 2006 - 07:53 PM

Moj je bil ful zaraščen ko sem ga v roke dobila biggrin.gif , pa se je dal hitro prepričat da ne rabi goščave med nogami. Pravi argumenti delajo čudeže evil.gif .Imam pa kar nekaj frendov, ki se jim zdijo njihove dlake sveta stvar, jaz jim pravim da imajo hipijske lase
  • 0

#151 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2006 - 08:05 PM

QUOTE(BRIANA @ 7. 11. 2006 - 19:53) View Post
Imam pa kar nekaj frendov, ki se jim zdijo njihove dlake sveta stvar, jaz jim pravim da imajo hipijske lase

Jaz sem jih tudi mela, pa so pol bejbe dobili in so se tudi hitro dali prepričati. Ko so postavljeni pred dejstvo ali se boš pobril za bj in ostale reči ali pa enostavno ne boš tega deležen... se hitro spravijo brit. =) Se mi zdi, da jim tudi malo nerodno rata. Pa nasploh se takrat začnejo bolj negovat (ne govorim zaj o nekih pretiravanjih, ampak kak losionček tu pa tam ali pa vsaj ustrezna krema, ipd.), kot bi/so se sicer.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#152 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 07 November 2006 - 08:12 PM

QUOTE(BRIANA @ 7. 11. 2006 - 19:53) View Post

Moj je bil ful zaraščen ko sem ga v roke dobila biggrin.gif , pa se je dal hitro prepričat da ne rabi goščave med nogami. Pravi argumenti delajo čudeže evil.gif .Imam pa kar nekaj frendov, ki se jim zdijo njihove dlake sveta stvar, jaz jim pravim da imajo hipijske lase

Dlake sveta stvar...hahaha...kaksen katastrofalen izgovor...kot da gojijo nek sveti grmicek...ne me basat!!! biggrin.gif

Sej je prov da punce nal zbrcajo nemarne tipcke in jih spravjo mal v red!!!

Jest se sicer ze kar nekej let brijem in podobno, ampak mi moja najboljpridna punca se dodatno pomaga pri vsem in mi svetuje kaj pa kako...tako da...pri meni stvari kar stimajo!
  • 0

#153 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 11:18 AM

Res je, da marsikateri predstavnik moške populacije, še vedno diha z duhom kamene dobe, ko so bile dlake esencialnega pomena za preživetje...goliči so umrli krute smrti podhladitve.. cold.gif ..no današnji 'kosmatinci' so se po izročilu...bolj si kosmat, dlje časa boš živel, poistovetili s predniki...in gojijo svete dlake.... Maaaaaa, kaj vam pa je!!!! Ogabno!!! Seveda so vsega krive tudi primitivne izjave kot: Lej ga PEDRA k si jajca brije...ta je pa čisti metrič ....in podobno.... rpg.gif

Osebno se mi zdijo, dlake, ki gledajo izpod pazduhe že od pubertete dalje,...vse tanke in nežne....naravnost OGABNE!!! yucky.gif Zarašenost je dandanes zame le še stvar slabega okusa in pokazatelj moškega, s katerim ne bi hotela izmenjevati telesne tekočine...milo rečeno.... offtopic.gif
Da pa ne bom udrihala samo po Jetijih, naj povem, da so mi golice prav tako nagravžne twisted.gif Na črtico....delfina...golico...naj se brijejo...depilirajo...pulijo...voskajo...ali strgajo...LE ŽENSKE!!!
Pri ženskah pa kosmatulje v meni vzbujajo le asociacijo okusa in vonj po kislem....dugega si ne žaslužijo rtfm.gif
Me pa izredno preseneča, koliko žensk se dejansko ne 'pedena'....stvar si dnevno z veliko zgroženostjo ogledujem na fitnesu.... NO COMentO!!!! lart.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#154 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 11:56 AM

Meni pa obrit tip ni všeč, samo pristrižen. Čudno mi zgleda.
  • 0

#155 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 09 November 2006 - 12:04 PM

QUOTE(_Sončica_ @ 9. 11. 2006 - 11:18) View Post

... Seveda so vsega krive tudi primitivne izjave kot: Lej ga PEDRA k si jajca brije...ta je pa čisti metrič ....in podobno.... rpg.gif

Se totalno strinjam...in vse to izhaja direktno iz glav tistih tipov, ki mislijo, da s tem ko so kosmati, presvicani, z mastnimi lasmi, neobriti ipd. , da so edino "pravi" moski. Old school, yeah...NOT!!! down.gif Tako misljenje so pomoje podeduje s starsi...po fotru k je "ta prav dec"! hmm.gif
Vsak po svoje, tisto kar mu pase!
Izjave takega kova so pa cisti znak nezrelosti, sploh pa konzervativnosti, netolerance in splosnega nesprejemanja drugacnosti.
  • 0

#156 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 09 November 2006 - 12:10 PM

Jaz ne vem zakaj bi bilo moško britje tam dol kaj takega. Veliko bolj higienično je, če imam pobrito ali pa ful skrajšano (recimo 6-7 mm). S strojčko, ki sem ga tle že omenil gre hitro in učinkovito. Uporabim tudi za pod pazduhami. Odlično porabljenih 1.200 sit.

Kaj si drugi misliljo pa me itak boli. Kosmatost sama po sebe še ne naredi dedca!

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#157 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 01:05 PM

QUOTE(frcica @ 9. 11. 2006 - 11:56) View Post

Meni pa obrit tip ni všeč, samo pristrižen. Čudno mi zgleda.

A so ti po obrazu tud bolj všeč pristrižene dlake kot obrite??? twisted.gif
Očitno nisi dosledno prebrala twisted.gif ...kje obrit in kje pristrižen....noben ni govoril, da ne sme bit nikjer nobene dlake.....

Pille+Hsul....tako se govori!!!
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#158 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 November 2006 - 04:51 PM

Meni tudi ni všeč, če je tip pobrit po genitalijah. me sploh ne motijo dlake. saj se redno umiva in ni nobenega higienskega problema. biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#159 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 05:16 PM

Glede na to, Sončica, da je tema "spodnja frizura" vem o čem sem, pisala twisted.gif
Pa mnenje se tud lahko podaja, al moram mislit isto kot ti?
  • 0

#160 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2006 - 05:30 PM

QUOTE(Hsul @ 9. 11. 2006 - 12:10) View Post
Kosmatost sama po sebe še ne naredi dedca!

Se strinjam!
Kar me je spomnilo na tale rek: Če bi sodili po kosmatosti, bi bila ovca večji mačo od slona.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users