http://www.cudovita....ic=870&page=100 Frida, a te na tej strani od Sarah?

Praznična peka
Posted 23 December 2012 - 12:16 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 December 2012 - 12:17 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 December 2012 - 12:21 PM
Jaaaa, hvala, Te od Sarah sem delala ja
Hvala!!! Kok ste prijazne.
Posted 23 December 2012 - 07:28 PM
Ideja za božično ali novoletno torto:
Čokoladna Guinnessova torta. Ta je s kremo iz bele čokolade (too much) pa še v poljščini je recept. Ta se mi zdi boljši (ali s smetano povrhu).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 December 2012 - 07:30 PM

Posted 23 December 2012 - 07:44 PM
Posted 23 December 2012 - 07:58 PM
Posted 23 December 2012 - 08:35 PM
Aaaaa
Posted 23 December 2012 - 08:45 PM
Evo moje praznične piškote:
Posted 23 December 2012 - 08:46 PM
Pablo Picasso
Posted 23 December 2012 - 08:49 PM
Fuck me sideways
Posted 23 December 2012 - 09:56 PM
Nekam full malo si jih letos spekla.
Ja super, dobra si.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 December 2012 - 10:00 PM
Kako si pridna!!! To si delala od jutra do večera, a ne?
Posted 23 December 2012 - 10:15 PM
Ful dobro, ampak jaz niti slučajno ne bi. Letos sploh še nisem nič spekla, razen potice z mami danes.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 December 2012 - 10:19 PM
Meni se niti slučajno ne bi dalo.
Nasploh se mi čedalje manj da pečt, najraje še tiste reči, kjer dodaš samo kakšno jajce in še kaj, vliješ
v pekač in potisneš v pečico. Raje kuham, peka slaščic me nikoli ni preveč zanimala. Mama pa zelo
rada peče, je že napekla nekaj piškotov, sploh kokosovi poljubčki so fantastični, pa medenjaki. Nič ni
preveč sladko, opažam namreč, da folk odurno preveč sladka razne piškote in nasploh peciva, jaz tega
ne morem jest.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 December 2012 - 11:40 PM
Fuck me sideways
Zakon, res. Razumem zdaj tisto iz Šanka. In se še enkrat podpišem. In zahvaljujem vsem na svetu, da nisem kje blizu tebe doma.
After all this time?
Always.
Posted 24 December 2012 - 09:47 AM
Pekla sem med vikendi, od začetka decembra, sem si naredila plan. Sem jih pa včeraj že veliko razdelila med prijateljice in sorodnike.
Posted 24 December 2012 - 04:07 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 December 2012 - 04:21 PM
Woohoo Meni se Guinnessova peče.
Posted 24 December 2012 - 04:31 PM
Zelo dobro zgleda, prav z veseljem bi jo en kos.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users