Jump to content

Photo

Prehranska dopolnila - Beljakovinski napitki (proteini)

ploščice vitamini aminokisline ogljikovi hidrati vadba regeneracija proteini sirotka izolat

• Please log in to reply
298 replies to this topic

#141 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 February 2014 - 10:46 PM

Največkrat ga "namažem" ali pomakam na jabolčne krhlje, to mi je top. Včasih dam v smoothie. Redko pa na kruhu, povrh pa recimo banano in cimet.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#142 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 February 2014 - 10:48 PM

OK, bom poskusila to z jabolkami. Hvala. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#143 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 February 2014 - 10:49 PM

^^ zato bi rada dobila kakega bolj tekočega, ampak so vsi kar trdi.

Sicer pa mi je ta od MyProtein v redu, ker je poceni in dosti ga je. Samo s poštnino se ne splača, me pride potem enako kot Meridian.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#144 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 05 February 2014 - 10:50 PM

V satay omakah (preprazis cebulo in drugo poljubno zelenjavo, zalijes s paradiznikovo omako, dodas ingver in cesen v prahu in zlico ali vec (odvisno od tega, za koliko ljudi delas) arasidovega masla. Na koncu vmesas notri se kako ciceriko ali fizol, postrezes z rizem ali polento. 

Drugace si pa dostikrat tudi sendvic naredim (arasidovo maslo, paradiznik, avokado, solata je ena varjanta; mam pa se par bolj cudnih, za katere ne vem, ce bi vsakomur odgovarjale :D npr. arasidovo maslo, kumara, hummus, mushy peas). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#145 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 February 2014 - 10:51 PM

Meni pa v slanih jedeh ful ne gre, enkrat sem jedla pad thai s PB in mi je bilo fuj.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#146 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 05 February 2014 - 11:01 PM

Sarah, na lookfantastic ga naroči. Ni poštnine. To je ista firma (The Hut), ki ima veliko spletnih trgovin in prodaja svoje izdelke: thehut, myprotein, hqhair, lookfantastic... Pa še koda za 10% je takoj na prvi strani :) Naroči v funtih, seveda.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#147 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 05 February 2014 - 11:01 PM

Zanimivo, sicer ne pride slano ven, ker je toliko drugega zraven, sem pa slisala, da imajo nekateri blazen odpor to toplih arasidov v kakrsnikoli obliki :). Meni je ful vsec, veckrat jeva kaj takega (od zelenjave pa npr. por, rdeco papriko, sojine kalcke ipd.), taka bogata omaka pride ven. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#148 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 February 2014 - 11:14 PM

Jaz sem ga kupila od Alnature in mi je precej fuj. Tako da ga bom poskusila pri kakdnih sladicah uporabit.
  • 0
Viens, reste ici!

#149 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 05 February 2014 - 11:42 PM

Ana, meni je bil tudi fuj - ker ni nič soljen. Probaj si ga sama malo dosolit, meni je potem super. Je pa res čisto drugačen od teh navadnih iz Spara npr.

• 0

After all this time?

Always.

#150 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 February 2014 - 08:49 AM

Ta od Alnature je meni super, oba, navaden, in crunchy. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#151 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 February 2014 - 10:45 AM

Doma narejeno arasidovo maslo je neprimerljivega okusa s temi trgovinskimi! Bolj mocna aroma, pa ves, da ni noter dodanih mascob, soli, sladkorjev... Se splaca kupiti kg (ali vec, mi si bomo nabavili 20 kg vreco, pa razdelili na 5 delov, vsak 4 kg, pride okoli 10-15 eur. Ce zeli katera kaksen kg, z veseljem odstopim.) arasidov, blenderja pa tudi ne potrebujes mocnega.

Jaz ga uporabljam tudi v pecivih, biskvitih. Ali pa na krekerje namazanega.

Anouk, hvala za recept za satay, bere se njaaaaaaaammmmmmmm!

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#152 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 06 February 2014 - 02:48 PM

Jaz ful rada jem namazano na toastu z banano.

60662739.jpg

Nekaj receptov z arašidovim maslom, sladko/slano:

Arašidova omaka

Čokoladni piškoti

Veganski puding

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#153 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 06 February 2014 - 03:26 PM

Ta od Alnature je meni super, oba, navaden, in crunchy. :)

Navaden mi je super, crunchy pa ogaben, tako čudno konsistenco mi ima.

Jaz ga jem kar z žlico. :D samega.

NAjboljši mi je od Alnature, navaden, tisti od Meridian mi je tak tak. Pa preveč ga je. :)

• 0

#154 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 February 2014 - 03:47 PM

Sarah, na lookfantastic ga naroči. Ni poštnine.

O ful hvala, niti sanjalo se mi ni, da ima LF tudi prehrambene izdelke. Hvala res :)

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#155 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 06 February 2014 - 04:51 PM

V opozorilo: posamično se še splača naročiti Myprotein izdelke z lookfantastic, ker ni poštnine, če pa naročiš več stvari naenkrat, pa so prav na myprotein strani občutno cenejše (skupaj s poštnino pride ceneje).

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#156 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 06 February 2014 - 07:03 PM

Kje na lookfantastic pa najdem to? Iščem že pol dneva pa ne najdem? :oops:

Edit: sem našla, ko sem vpisala v iskalnik :)

• 0

#157 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 25 March 2014 - 12:54 PM

Kaj so proteini in kako nastanejo (nekaj za Ano :P )

http://vizita.si/cla...ki-napitki.html
  • 0

After all this time?

Always.

#158 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 25 March 2014 - 02:19 PM

Sarah, si že probala svoj Vegan blend? :P

Zmanjkalo mi je mojih sojinih, in bi naslednje naročila ali čokoladni vegan blend, ali pa sojine čokoladne.

• 0

Bill Bullard

#159 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 March 2014 - 02:53 PM

Haha sem, in imaš odgovor na prejšnji strani, ki si ga že enkrat spregledala! :lol:

S to razliko, da mi je vedno bolj ogaben, in mi ga 3/4 vrečke stoji v omari. Pomoje ga bom vrgla stran. Bi ga imela? Če ja, pusti naslov na ZS in dobiš.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#160 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 25 March 2014 - 03:11 PM

Katere pa zdaj piješ? Od The nutrition?