Slovenski X Factor
Posted 30 April 2012 - 11:20 PM
sram pokazati svojih čustev. ^.^ Če malo pomislim, bi se ta še najboljše obnesel na naši
glasbeni sceni, ki je itak en sam cirkus.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 May 2012 - 07:34 AM

Pa taki zanemarjen deluje, in 2x se je isto oblekel (za avdicijo in potem za X camp).
O glasu pa sploh ne bi, Miko je že v redu zapel, karkoli drugega pa je imo prenizko za njegov visok glas.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 May 2012 - 07:43 PM

Izvzemam Demetro.
Omg, pa te punce z Bianco na čelu.

Nini itak noben(a) ne seže do gležnjev.
Moram pa povedat, kako ima Damjanovič lepo ženo! Delujeta ful skulirana.

Posted 06 May 2012 - 07:49 PM
ker so ženske v večini krave, tipi pa normalni.
to je dejstvo.
vse te glupače, v skupinah se vidi, kako ne znajo skupi funkcionirat, sploh!
Posted 06 May 2012 - 08:05 PM

Posted 06 May 2012 - 08:17 PM
Ob ogledu te oddaje ugotavljam, zakaj v ženski družbi ne morem funkcionirat.
ker so ženske v večini krave, tipi pa normalni.
to je dejstvo.
vse te glupače, v skupinah se vidi, kako ne znajo skupi funkcionirat, sploh!
Misliš, da je blo pametno tole napisat na (skoraj) izključno ženskem forumu?

(se čist strinjam drugače....ne maram ženske družbe, ženska družba ne mara mene

Posted 06 May 2012 - 08:24 PM

Imam 2 prijateljici, od žensk, to je to.
Posted 06 May 2012 - 08:29 PM

Posted 06 May 2012 - 08:40 PM
Ja, to je tudi edini ženski svet, v katerem se vrtim
Imam 2 prijateljici, od žensk, to je to.
Sm na istem. S tem, da mam mogoče samo 1 napol prijateljico, LOL. Pa par kolegic.
Posted 06 May 2012 - 09:10 PM
Pablo Picasso
Posted 06 May 2012 - 10:06 PM
Posted 07 May 2012 - 02:29 AM
Pri VoxArsaninem nastopu me je bilo sram v njihovem imenu, ker sta bili punci enako katastrofalno oblečeni. Obema je manjkalo minimalno 30cm dolžine. Pa tista temna mi ful grdo poje. Sem zadovoljna da niso naprej, ker so zelo povprečni.
SWAG raje ne bom komentirala, ker mi gre ena bolj na živce kot druga, naj omenim samo da naj si Sara naslednjič obleče dolge hlače, ker je v kratkih katastrofalna.
IN&OUT pa so ful bedni, ker sploh niso povezani, Timu in Toniju se jebe, se mi zdi da bi Tim najraje videl če bi čimprej izpadli, ker se mu res ne da bit tukaj z njimi. Pomojem ne bojo daleč prišli.
Za soliste pod 21 sem kar zadovoljna z izbiro, Demetra je meni najljubša, Ajda se res ful vživi (naj ji nekdo vazelin kupi? in njeni čevlji so dajali vtis zatečenih gležnjev), Alma pa mi je zoprna in zgleda mi da ji bodo tiste bule na obrvi vsak čas v oko padle. Pa kako se je Alma oblekla, shit res. Ona sploh ni debela, normalno postavo ima, v tistih satenastih hlačah (kje sploh dobijo ljudje take stvari ??) pa je zgledala ene 10 kil pretežka, pa fuuul ji je razširilo boke. Pa potem ujemajoča srajčka in čevlji, FAK!!!
Upam da vsi skupaj dobijo nekega dobrega stilista (razen Demetre

Posted 07 May 2012 - 08:40 AM
!!!Jaz imam za povedati samo, da naj se Poptv JEBE s tem voyo.si.

Katera je to bila?Nimam namena gledat, bom pogledala samo na yt, ko bo posnetek ene 'znanke', ki misli, da je najmanj Beyonce.
Moram pa povedat, kako ima Damjanovič lepo ženo! Delujeta ful skulirana.
Jaaa!

Pa Nino sem tudi včeraj ves čas občudovala. Meni je tudi Demetra izredno všeč. Vse na njej, videz, osebnost, nastop, stil.. ful ful FUL mi je lepa!
Haha, Ana, jaz sem tudi včeraj ves čas, ko je kazalo Ajdo, razmišljala, če še ni slišala za labelo.

Posted 07 May 2012 - 09:17 AM
Alma mi je bila grozno oblečena včeraj :S Nič elegantno ni izpadlo, kot je morda mislila. Sicer po mojem mnenju tudi če ne bi šla naprej, preveč mi je zaigrana.
Ajda mi je všeč, predvsem kako interpretira pesem. Mislim, da je glede tega najboljša.
O skupinah pa nimam nekega komentarja, nobena me ni v nulo prepričala. Nobena nima šans za zmago.
Posted 07 May 2012 - 10:13 AM
Upam da vsi skupaj dobijo nekega dobrega stilista (razen Demetre
).
Demetri tudi ne bi škodil kak cm dodatne dolžine na njeni obleki.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 13 May 2012 - 03:04 PM
Jaz sumim da ena izmed skupin.Prvi favorit za izpad je In&Out za mene.
Posted 13 May 2012 - 03:29 PM
ALMA mi gre na živce. Vredu poje in vse, ampak iz neznanega razloga mi je pač odbijajoča.
2BYONE: ta tip mi je ful simpatičen, pojava, ampak na zadnjem nastopu me je razočaral, lahko bi se bolje izkazal - punci pa imata super glas, samo stilisti bi ju lahko malce porihtali.
GAŠPER je moj favorit: ful hud glas ima, jaz bi ga skos poslušala, všeč mi je njegov stil oblačenja, pa tudi nasploh mi je simpatičen.
AJDA je ok, ni mi pa "da dol padeš" + njeno obnašanje mi ni neki všeč, na momente preveč otročje izpade.
SWAG: super ekipa, njihovi vokali se res ujemajo, AMPAK ko pa debato užgejo so mi pa kar neki, skos neki jamrajo in afnaste mi delujejo.
ANA me spominja na Fergie, je pa njen glas zelo specifičen, veliko komadov ji ne pristoji. Če se res že toliko časa trudi za pevsko kariero, ji to čisto privoščim, samo to njeno jokanje je mal odvečno.
MITJA: Kot osebnost deluje zelo zmedeno, preveč vpadljivo, ampak poje mi pa vrhunsko, tudi njegova interpretacija mi je ful všeč.
DEMETRA: Super pevka, super glas, samo ful je zadržana in to mi je moteče.
IN&OUT: Fantje so mi bili kar všeč kot posamezniki, sploh bivši od Keučeve, ampak kot skupina me pa niso prepričali, ful so si čuden komad izbrali, ni jim pasal, lahko bi se veliko bolje izkazali.
In&Out so tudi moji kandidati za današnjo izločitev (razen, če me danes ful presenetijo).
Posted 13 May 2012 - 03:39 PM
MITJA: Kot osebnost deluje zelo zmedeno, preveč vpadljivo, ampak poje mi pa vrhunsko, tudi njegova interpretacija mi je ful všeč.
Dejansko ti poje vrhunsko?

Mi je pa smešno kako ponavljate opazke žirije.

Posted 13 May 2012 - 05:11 PM
tudi jaz mislim, da bo šla danes skupina ven(in&out)
favorita za enkrat še nimam, se pa veselim nocojšnje oddaje v živo

Posted 13 May 2012 - 05:17 PM

Jaz sem v soboto Polesa vida, ful je majhen.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users