Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#141 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 April 2008 - 12:13 PM

Garden of Eden pogrešam. hmm.gif
Komad je šus!
Dobro, ne bom malenkostna biggrin.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#142 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 April 2008 - 12:19 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 4. 2008 - 13:12) View Post

Nasploh sem človek, ki ma rad splanirano vnaprej in načeloma ne mara spontanosti in presenečenj. ;-)

Fluffy, jaz sem ista. Bikice, I guess. biggrin.gif

Pri meni je tudi odvisno, če grem na Iron Maiden mi je ravno, se pač pustim presenetit, pa tudi so mi vsi komadi bolj ali manj všeč (razen komad Iron Maiden - ta mi je za kozlat smile.gif), pri drugih bendih se pa tudi sama rada pozanimam. Je pa lepo imet kekšen element presenečenja, ko vžgejo kakšen komad, ki ga RES nisi pričakoval - sem bila na helloween, so na koncu zaigrali: A Tale that wasn't true, sem kmalu z balkona padla zaradi navdušenja. laugh.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#143 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 April 2008 - 12:22 PM

Štekam tudi tebe, stara. closedeyes.gif

Pa Biki smo zakon. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#144 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 06 April 2008 - 10:03 AM

Včeraj bila na koncertu Bijelo Dugme v Tivoliju in z eno besedo lahko kometiram kot w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif worthy1.gif worthy1.gif worthy1.gif

Dvorana nabita do zadnjega kotička, koncert pa je trajal dobre 3 ure.
Gledala sem z enkratne pozicije (tribuna - ravno prav daleč - cela dvorana pod menoj, pogled na oder več kot odličen). Ozvočenje se mi je zdelo najboljše kar jih jaz kdaj koli slišala na koncertih. Množica je požirala pesmi, vsi trije nastopajoči pa so za moje pojme koncert izpeljali več kot odlično (Tifa najbolji glas, Alen največ komunikacije z občinstvom in Bebek - kaj naj rečem, kot Bebek).
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#145 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 April 2008 - 10:27 AM

S težkim srcem sem se včeraj odločila za koncert tribute banda Guns N'Roses in ne Bijelo Dugme, ampak računam na to, da bodo imeli še en koncert, ker naj bi povpraševanje bilo tako zelo veliko. woot.gif

Guns 2 Roses in predskupina Prospect sick.gif , VPK LJUBLJANA, 05.04.2008

Anyway, bila na več kot odličnem koncertu najboljšega tribute banda GNR; člani benda so namreč tudi izredno dobri imitatorji. Koncert za vse nostalgike, vse, ki so že v osnovni šoli prepevali Where do we goooo, where do we gooooo now biggrin.gif , doživljali prve osnovnošolske ljubezni ob November Rain, in tako dalje. Igrali so vse največje uspešnice, vse od Patience, pa do You Could be Mine cool.gif , Civil War, Estranged , November Rain, Sweet Child O'Mine, etc. Odlično!!!

Še slika, vzela sem jo s portala 24ur.

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#146 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 06 April 2008 - 10:40 AM

QUOTE(sade @ 18. 3. 2008 - 19:53) View Post

jaz pa grem 29. 3. na Alicio Keys v Milano w00t2.gif

Kako je bilo? Moja sestrična je bila čisto navdušena.
  • 0

#147 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 April 2008 - 03:31 PM

Bilo je odlišno, vokal, da dol padeš, pela je pa vse pesmi, tudi starejše. Koncert je trajal dve uri, karta 30€. Edino dvorana mi je bla bedna, ker so bli stoli v praterju pa je folk bolj sedel.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#148 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 06 April 2008 - 06:15 PM

Ja mi je sestrična govorila, da so hotle plesat oz vsaj stat, pa so se ljudje začeli jezit, da naj sedejo, ker drugače ne vidijo na oder. Meni je tud malo zgrešeno vse tole za nek tak koncert.
  • 0

#149 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 May 2008 - 07:16 PM

Jaz imam nekaj vprašanj glede koncertov, sploh v Hali Tivoli ker sem se znašla v malce nerodni situaciji. Torej s kolegico sva se odločili da bova šli na koncert mehiške skupine RBD ki bo 5. septembra. Seveda preprosto MORATA iti tudi moji dve sestri stari 9 in 12, ker pač ta s tem obsedeni. No in zato gre zraven tudi mami. Je pa tko, jaz bi pač ful rada šla ono čist ob odru (golden fan ring) ker se mi zdi čist drug filing kot pa da sediš tam na tribunah a ne .. ampak me je pa ful strah za sestrici ker sta pač še majhni pa sem gledala posnetke iz koncerta v Braziliji (tudi RBD) ko so ljudje dobesedno hodili eden po drugem, 3je so tudi umrli.

videa o tem: http://www.genspot.c...amp;blog_id=934

Tak da sm zlo zmedena .. a se lahko pomirim da bo itak mama z njima pa jjima nebo nič ali se naj sprijaznim da bom oder opazovala od daleč? Ker se mami z dejstvom da bi jaz bila sama odspredaj oni pa na tribuni ne more sprijazniti ..

Upam da mi bo katera ki ima kaj izkušenj lahko svetovala, pa upam da čimprej ker se jutri začne predprodaja in sm ziher da bodo v 1 uri golden karte razprodane.
  • 0
Memento mori.

#150 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 May 2008 - 07:29 PM

V prvih vrtsah bit, s emi zdi dokaj nevarno, če nisi dovolj močen, da se upreš množici.
Posebej, če stojiš ob kaki ograji.

Jaz sem nazadnje fasala pretres možganov. V bistvu pridem domov zmeraj s kako modrico, a to apč spada zraven. Čeprav so to metal koncerti, se mi podivjana množica najstnikov, ne zdi ravno zanemarljiva zadeva. Res je, da med njimi najbrž ne ko kakih hrustov.

Načeloma, bi ju z mamo lahko zaščitili, če bi stali za njima in prevzemali morebiten pritisk od zadaj na svoj hrbet.

Verjetno bi bilo najbolje, da gresta z mamo na tribune, ti ap pobašeš še kako kolegico in ostaneš na parterju, kjer boš veliko oblj uživala kot gori.
Aja, si napisala, da mama ni za to.

Mah, saj ne vem, kaj ti rečt. Ne morem prevzet odgovornost in rečt, da bo z njima vse ok, ker bi bilo to preveč domišljavo.

Ej, ne vem. Ne bom se postavljala v vlogo razsodnika.
Ne vem, kako je na najstniških koncertih. Mogoče pretiravam...
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#151 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 May 2008 - 07:49 PM

Maš prau ja, ampak včasih znajo bit vznemirjeni najstniki, ki ne vidijo in ne razmišljajo nič drugega kot pa da pridejo do odra, ker ta skupina je Slovenijo obsedla (govorim o najstnikih) - bolj nevarni kot pa kakšni hrusti ki pa vseeno znajo razmišljati.

Jaz bom probala pač nardit tko kot se tudi meni zdi najboljše pač da so one na tribuni js pa pri odru.

EDIT: sm se pogovarjala z mamo in kot vidim, ona misli da ker je pač rbd in poslušajo samo najstniki se nima nič za zgodit. Verjetno ne ve kako so obsedeni najstniki lahko agresivni .. ampak ji neznam dopovedat. Ona pa zdaj misli da govorim to zato ker nočem da bi bili skupaj .. eh kr neki. rolleyes.gif
  • 0
Memento mori.

#152 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 May 2008 - 08:00 PM

Saj boste vidli. Jima bo stopla za hrbet in bo.
Mene tak fantje velikokrat ščitijo. Včasih pa jaz njih LOL

Uživajte!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#153 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 May 2008 - 12:36 PM

Februarja bo na Dunaju TinaTurner. Fuuul bom šla. w00t2.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#154 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 May 2008 - 12:40 PM

Nutella, si dobla karte? One zlate?

Junija je Bob Dylan v Varaždinu, če te zanima.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#155 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 23 May 2008 - 07:18 PM

Raj ko na Dylana, bi šla na njegovega sina, ki poje v skupini The Wallflowers.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#156 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 May 2008 - 07:38 PM

^^Karte za RBD so že razprodane.

Mene zanima, če bo res spet Bryan Adams pri nas. woot.gif wub.gif Enkrat poleti/jeseni. Samo nič še ne najdem, tud na njegovi strani ne. hmm.gif
  • 0

#157 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 May 2008 - 08:12 PM

QUOTE(Dragica @ 22. 5. 2008 - 13:36) View Post

Februarja bo na Dunaju TinaTurner. Fuuul bom šla. w00t2.gif

ohmy.gif w00t2.gif

To pa ziher grem!!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#158 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 23 May 2008 - 09:23 PM

Jeeeee, gremo!!! Kdaj bojo kej karte začel prodajat?
  • 0

#159 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 May 2008 - 10:49 PM

O zakon. Mama Lasulja zažiga! thumbup.gif

Jaz grem pa na MCja, za en dan.

OPETH w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#160 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 23 May 2008 - 10:55 PM

Kdo ali kaj je MC?

Po moje ni Marajah Keri.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users