Jump to content

Photo

urejanje obrvi

• Please log in to reply
281 replies to this topic

#141 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3352 posts

Posted 12 September 2006 - 08:21 PM

jst bi ti tut toplo priporočala da se oglasiš pri kakšni kozmetičarki ko ti dlačice spet malo zrastejo, saj so cene dokaj nizke pa še lepo obliko imaš po kateri se lahk ravnaš še naprej
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#142 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 15 September 2006 - 09:13 PM

mene (moje obrvi) pa je en dan kr moj tip uzel u roke....in neverjetno!! puljenje obrvi mu gre ful dobro od rok in vsak k me vprasa, kdu mi je nredu tko lepe obrvi, se kr zacudi, k povem, da moj tip laugh.gif
  • 0

#143 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 September 2006 - 09:17 PM

QUOTE(riddle)
mene (moje obrvi) pa je en dan kr moj tip uzel u roke....in neverjetno!! puljenje obrvi mu gre ful dobro od rok in vsak k me vprasa, kdu mi je nredu tko lepe obrvi, se kr zacudi, k povem, da moj tip  :lol:

nimaš edina tok kul tipa, js ga mam tut! wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 15 September 2006 - 10:23 PM

Js si jih pa pulim zgoraj in spodaj, ker se mi zdi, da jih mam drugac do pol cela smile.gif
Problem je v tem, da mam ful svetle obrvi in ko si jih nardim v eno normalno linijo se od blizu vidi sicer cist normalno, od dalec pa tk, ko da sploh nebi mela obrvi. Mater ne vem ce se ne bom mogla tut js spravit nekak popipat.
  • 0

• Guests

Posted 15 November 2006 - 01:40 PM

Jaz sem se včeraj obiskala kozmetičarko, da bi mi ona ˝profesionalno˝ oblikovala obrvi. Iz tega je prišla ena vlka katastrofa. Oblika se mi zdi nikakva, če dobro pogledate vidite, da so dlačice še vsepovsod. Ej kak sn razkurjena starwars.gif nono.gif rpg.gif spank.gif
No in zdaj sem se odločla, da jih bom sama malo uredila pa me zanima, če imate kake nasvete kako se naj tega lotim, da nebom še bolj pokvarla vsega.

TUKAJ PA ŠE SLIKICA:
IPB Image
  • 0

#146 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 15 November 2006 - 01:55 PM

jz bi jih mal bl pr koncu spodnjega loka popipala, da bi blo vidt mal bl oster lok
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#147 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 15 November 2006 - 02:22 PM

MOja BF je imela tako košate obrvi (Skoraj Fredy Miler style), da je tud šla na profesionalno pipanje obrvi h kozmetičarki. Je dala 1500sit in ji je kar lepo uredila vse.

(hvalabogu se meni s tem ne bo treba ukvarjat. laugh.gif )
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 15 November 2006 - 04:56 PM

Jaz bi fuul rada mela en tak lepi lok. Samo sama si tega ne znam naredit, zato sem tud šla k kozmetičarki. Zdaj pa nevem kaj naj hmm.gif
  • 0

#149 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 15 November 2006 - 05:10 PM

hudicek, pomoje bi blo fajn da da se ksno 'before' fotko gor, da vidmo original (pa da pol iz tistga vn kej spravmo) ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

• Guests

Posted 15 November 2006 - 09:42 PM

Od naravnih obrvi imamo samo to sliko in še na tej se ne vidi kaj prevč dobro, ker sem jo kr fejst povečala.
IPB Image
  • 0

#151 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 November 2006 - 07:31 AM

men se zdi, da si mela celo prej bol k zdej smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 16 November 2006 - 09:14 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 16. 11. 2006 - 9:31) View Post

men se zdi, da si mela celo prej bol k zdej smile.gif

Zgleda že tak thumbup.gif
  • 0

#153 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 16 November 2006 - 05:13 PM

Ma te kozmetičarke nimajo pojma down.gif raj bi svojemu fotru rekla, naj mi populi obrvi laugh.gif

Hudiček, daj si še na koncu obrvi spodaj malo populi (sploh desno), pa mogoče tudi bolj na začetku, da narediš bolj oster lok. Pa če si slučajno depiliraš med obrvema (kakšna beseda, hehe), daj naslednjič pusti malo več na začetku, ni treba, da se začenjajo tako "pozno" (se oproščam, če sem tukaj udarila mimo - lahko, da si jih tukaj sploh ne puliš).
  • 0

#154 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 16 November 2006 - 05:31 PM

hudichek, predvsem se mi zdijo tvoje obrvi predolge in ti se bolj na dol povesjo ucke.Ksn centi, pol centi bi dala na vsaki strani stran.
  • 0

• Guests

Posted 16 November 2006 - 05:50 PM

Tenk ju.
Bom probala nekaj iz tega ven spravit. thumbup.gif
  • 0

#156 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 18 November 2006 - 12:51 PM

Jaz si jih tud sama pulim....na vsake tolk grem pa pol še h kozmetičarki, da mi mal loke popravi in tako.... laugh.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#157 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 07 December 2006 - 11:59 PM

jaz pa imam tako uničene obrvi, sploh ni neke posebne oblike, pa obrvi se med sabo razlikujeta...ne vem kaj narediti, mislim da mam pretanke, premalo jih je, da mi jih kozmetičarka oblikuje...
kaj pravite?
  • 0

• Guests

Posted 08 December 2006 - 05:08 PM

Slikaj, da vidimo biggrin.gif
  • 0

#159 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 March 2007 - 02:50 PM

IPB Image

Piko*biko, sem zdaj dovolj za tebe? twisted.gif

Se mi zdi, da mibolj paše. Nardi nežnejši obraz.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#160 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 02 March 2007 - 03:01 PM

Krasna sprememba!! blink.gif ohmy.gif love.gif Ti si men ful lepa. love.gif

Včeraj sem si pa prvič pulila obrvi. biggrin.gif Sem zelo zadovoljna pa bolečinaob pipanju je res zanemarljiva. Kakšen led, pa kaj še, pfff. rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users