Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma
Posted 16 November 2012 - 10:21 AM
Posted 16 November 2012 - 12:56 PM
Saj jaz tudi, ampak je to tako drago. Montažne se splača, pa tiste iz Ytong kock pridejo tudi ceneje, kolikor vem.
Ne. To je dražja možnost. Še vedno je najcenejša klasična gradnja (če imaš seveda čas in možnost, da večino narediš sam).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 November 2012 - 02:45 PM
Mene pa zanima bolj to kako se čisti, ker je iz neke plastike? Mama pravi, da to ni fajn, men se pa zdi, da bi morala tehnologija iz 80ih precej napredovati in da ni panike
Ravno sem se spomnila, da je bilo govora o materialu za te umivalnike... No midva sva včeaj v Ikei ugotovila, da je keramični cenejši od tega iz neke umetne mase in sva deloma tudi zato potem vzela kar keramičnega. Res je tudi, da je globlji, kar je boljše, pa itak je keramika boljša od plastike.
evo tak je:

Posted 18 November 2012 - 02:49 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 November 2012 - 04:56 PM
Kmalu se bom morala odločiti za barvo steklene obloge med zgornjimi in spodnjimi elementi in zanima me, če se vam zdi, da bi bila taka rumena barva, kot je stoječa omarica zraven, v redu? Če ne rumena, kakšna barba bi najbolje šla k tej kuhinji?

Posted 20 November 2012 - 04:57 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 November 2012 - 04:59 PM
Posted 20 November 2012 - 05:01 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 November 2012 - 05:03 PM
barva pri opremi stanovanja, deluje mi sveže, sterilno, odprto. Ta rumena mi je prav grda.
Ampak to je stvar okusa. Šla bi morda tudi kakšna bež ali kapučino barva po moje kar ok.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 November 2012 - 05:09 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 November 2012 - 05:11 PM
Lahko bi pa res kombinirala s kapučino barvo, s katero je pobarvana stena med dnevno in kuhinjo (sem nalepila v ustrezno temo)
Posted 20 November 2012 - 06:31 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 November 2012 - 06:35 PM
Kolikor sem brskala za informacijami po forumih, so s steklom vsi ful zadovoljni.
Posted 21 November 2012 - 08:14 AM
če se boš odločila za belo, a bodi pozorna, ker bo imela tak siv odblesk. to je odblesk kaljenega stekla. če tega odbleska nočeš, je stekla dvakrat do trikrat dražje.
čiščenje je pa popolnoma enostavno: posprejaš z odmaščevalcem in obrišeš, če so pa samo pikice od vode, pa zadostuje čistilec za steklo.
Posted 21 November 2012 - 08:18 AM
Tud mojstra imam že izbranega in do zdaj sem mislila, da imam tudi barvo - rumeno

Posted 21 November 2012 - 08:34 AM
Posted 21 November 2012 - 08:38 AM

Posted 20 December 2012 - 07:43 PM
Juhu! Zdaj bom še tu postavljala veliko vprašanj
Midva sva prebelila vse ampak je med urejanjem stanovanja na vsake toliko par manjših sivih lis oz. flekcov po zidu.
Pa sem rekla atiju, če mi pride z mačkom mal čez zapelat pa je rekel, da komot.
Ko pa sem to fantu rekla je pa rekel, da ne moreva kar zapeljat čez flekce ampak, da je potlej treba kar celo steno tam prebarvat - pravi, da bo drugače izpadlo lisasto.
Je res?
(So pa to lise, ko kaj ob steno nasloniš pa se podrgne itd.)
Oz.. kako naj se potem znebim teh majhnih flekcov? Vem, da ni konec sveta, pa tud tresem se ne samo, če je rešitev ... zakaj ne.
A probam z radirko ?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 December 2012 - 08:36 PM
.
Posted 20 December 2012 - 09:01 PM
Pri nama bo ta vikend tekla topla voda in elektriko imava od danes komplet v hiši, tako da me zdej res čaka ena čistilna akcija, drugi teden pa verjetno kar selitev, aaaaaaa
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users