Jump to content

Photo

Umivanje las

• Please log in to reply
368 replies to this topic

#141 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 13 January 2006 - 01:28 PM

res. mi je pa zanimivo to, da mi drugače dructis ni nikoli potegnil, šamponi so mi kratkomalo prav za en drek. in sem se ga vedno izogibala. ampak tale maska je pa res the best!!!!
kolk se mi laski svetijo (in to brez sprejčkov biggrin.gif )
  • 0

#142 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 January 2006 - 01:30 PM

QUOTE(-supergirl-)
dructis

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#143 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 January 2006 - 01:42 PM

[quote=Tanjci]Fructisova maska je zakon! z eno besedo nardi - ČUDEŽ
kero pa maš:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#144 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 January 2006 - 01:51 PM

Jaz imam tretjo pa mislim, da ostale punce tudi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#145 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 13 January 2006 - 01:53 PM

mislim, da ta tretjo na slikah. nisem pa ziher. najbolj močno za najbolj uničene lase!
  • 0

#146 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 13 January 2006 - 01:53 PM

[quote=URŠKA][quote=Tanjci]Fructisova maska je zakon! z eno besedo nardi - ČUDEŽ
kero pa maš:[/quote]
IPB Image
tole... prepoznaš jo, ker ima 1 minuto delovanja, vzela sem pa FORTIFYING DEEP NOURISHING MASK "for very dry, damaged hair"
  • 0
Posted Image

#147 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 13 January 2006 - 01:54 PM

ja. jaz imam tudi to!
  • 0

#148 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 January 2006 - 01:56 PM

[quote=Tanjci]tole... prepoznaš jo, ker ima 1 minuto delovanja, vzela sem pa FORTIFYING DEEP NOURISHING MASK "for very dry, damaged hair"
se pravi, imaš 2 maski?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#149 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 13 January 2006 - 01:58 PM

ne, saj sta enaki!!!
  • 0

#150 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 January 2006 - 01:59 PM

URŠKA eno masko ima ... to, ki je tretja na sliki - torej FORTIFYING DEEP NOURISHING MASK "for very dry, damaged hair".
  • 0

#151 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 13 January 2006 - 02:04 PM

QUOTE(DiLeMa)
URŠKA eno masko ima ... to, ki je tretja na sliki - torej FORTIFYING DEEP NOURISHING MASK \"for very dry, damaged hair\".

jp IPB Image
  • 0
Posted Image

#152 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 January 2006 - 02:06 PM

sam na tretji slikci ne piše to ... :scratch:
  • 0

#153 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 13 January 2006 - 02:09 PM

QUOTE(URŠKA)
sam na tretji slikci ne piše to ... :scratch:

bog se te usmil... ja zato sem pa napisala (tisto z veliko) točno kaj piše... biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#154 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 January 2006 - 02:10 PM

[quote=Tanjci]bog se te usmil... ja zato sem pa napisala (tisto z veliko) točno kaj piše... biggrin.gif
ahaaa, HVALA biggrin.gif
  • 0

#155 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 20 January 2006 - 11:27 PM

dons sm si kupla to vašo prehvaljeno masko fructis..no in morm rečt da nism tok zadovoljna rolleyes.gif
mislm sj nardi mehke lase pa vse...sam js mam full grozno frizuro...lase se mi kr kodrajo, pa mam ravne drgač, pa frizuro mam kr dvigneno sploh nimam las ob glavi ampak mi tut frfru tko dvigne..ne vem full čudn rolleyes.gif
ne zdi se mi, da bi se mi kej ful svetl, ker se mi že drgač svetjo..pa da bi blo kej drastičnega se mi tut ne zdi, ker mi un sprejčk dost mehke laske nardi..mogoče nimam tok uničenih pa se mi zato ne zdi..ne vem rolleyes.gif

aja..a to masko uporabljate namest balzama, al po balzamu?
a zmasti lase?
  • 0

#156 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 January 2006 - 11:47 PM

Kaj je vredu za spice uporabljat?Men par spicov gredo k cepljenju,ostalih bi pa zascitila.Menda si bom drugi mesec Tigijev chocolate kupila..drugo pa ne vem.Men je frizer predlagal neko stvar v stekleni flaski in je rumeno tako..hm ne spomnim se imena :/ baje gre ful v lase
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#157 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 21 January 2006 - 12:02 AM

silikonske kaplce? biggrin.gif
  • 0

#158 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 21 January 2006 - 09:30 AM

Neee res? tongue.gif heheh Imam sam je samo silikon notri tongue.gif nekaj ste se menle o Klasu al kaj.. vsebuje kaj vec kot silikon?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#159 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 January 2006 - 10:21 AM

IPB Image

jest mam tega pa mi je ql
  • 0

#160 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 January 2006 - 10:46 AM

Jaz imam istega kot URŠKA; zdle uporabljam že drugo tubico in mi je 1A. :thumright:

Lejck ... če nimaš nič poškodovanih las in so že naravno svetleči, potem res ne vem kakšne čudeže si pričakovala od te maske. biggrin.gif wink.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users