Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4608 replies to this topic

#141 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 June 2011 - 08:41 PM

jaz bom na žalost tokrat bedna državljanka in sploh ne bom šla.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#142 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 June 2011 - 09:30 PM

Saj ni res, a je: Prevoz.org je prenehal z delovanjem.

http://prevoz.org/
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#143 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 June 2011 - 09:31 PM

Ne me jebat. blink.gif Še danes sem se s prevozi peljala domov. Zadavla bom koga.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#144 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 June 2011 - 09:39 PM

down.gif down.gif down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#145 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 02 June 2011 - 09:41 PM

ohmy.gif 2 leti se že vozim s prevozi. Debili. down.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#146 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 02 June 2011 - 09:53 PM

Spremembe KZ-1 na obzorju rolleyes.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#147 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 June 2011 - 07:03 AM

Me prav zanimajo rezultati na referendumu ta vikend, kako bo padel, to bo veselje.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 03 June 2011 - 09:04 AM

Problem je, ker bo po možnosti padlo vse, ne glede na smiselnost, samo zato, ker so vsi proti vladi. Pa če bi blo znižanje davkov, ko bi najbrž vseeno glasovali proti, samo da je proti vladi. smile.gif Ampak pokojninsko recimo bi blo pametno sprejet. Bo rabla popravke in finese, ampak...

Pa prevoze pa down.gif
  • 0

#149 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2011 - 09:37 AM

Ja, katastrofa; cela Evropa ima podoben sistem glede prevozov, in namesto, da bi spodbujali, da se čimveč ljudi vozi z enim avtom, oni uvedejo ta debilizem. AJEBES.jpg
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#150 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 June 2011 - 11:48 AM

Izabela, tudi jaz se bojim tega scenarija 'dajmo-bit-vsi-proti-vladi'. Ljudje bi izza šanka vodili državo, a nimajo pojma kako. down.gif
Referendum o arhiviranju - WTF?! blink.gif Ne razumem, kaj bi radi dosegli s polaganjem takih odločitev na nas, ki nimamo pojma o tem.

Za sago s Prevozi IMO stojijo ljudje, ki si želijo padca vlade. Noben pri zdravi pameti ne bi sedaj šel burkat javnosti.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#151 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2011 - 12:05 PM

http://peljimo.se/

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#152 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2011 - 12:08 PM

QUOTE(Adriane @ 3. 6. 2011 - 12:48) View Post

Za sago s Prevozi IMO stojijo ljudje, ki si želijo padca vlade. Noben pri zdravi pameti ne bi sedaj šel burkat javnosti.

Hm, imaš prav, v bistvu.

• 0

#153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2011 - 12:09 PM

Podmladek SDS. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#154 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2011 - 12:12 PM

Popolnoma možno.

In ja, tudi meni se zdi grozno, da se moramo mi odločati o arhivih, in nevemšečemu, ko pa navaden državljan o tem nima pojma. Ampak saj - če ne bi opozicija nasprotovala vsakemu predlogu vlade (iz samega principa), bi tudi v parlamentu kaj sprejeli, in ne bi bili potrebni referendumi.

Nisem še popolnoma preučila predloga, ampak sem ZA pokojninski zakon.
  • 0

#155 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 June 2011 - 12:15 PM

O arhivih nimam pojma, pokojninski sem proti, tisto tretje pa za.
Na referendum pa ne vem če bom šla, najbrž ne.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 03 June 2011 - 12:17 PM

Počasi bo postalo kot v stari Grčiji, namesto predstavniške demokracije, ki NAJ BI JO imeli zdaj, bomo meli neposredno, ko se vse ljudstvo odloča o vsem. Samo potem ne vem, zakaj bi imeli v parlamentu tako visoke plače, ko pa ne naredijo nič, da bi jih upravičili.

QUOTE(Sarah @ 3. 6. 2011 - 11:15) View Post

pokojninski sem proti,

Zakaj? Nič nočem oporekat, samo zanima me... smile.gif

• 0

#157 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 June 2011 - 12:18 PM

Amm, mama dela na pokojninskem, tako vem marsikaj tudi iz druge plati, več pa ne bi razglabljala zakaj.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#158 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46026 posts

Posted 03 June 2011 - 12:19 PM

QUOTE(izabela @ 3. 6. 2011 - 13:17) View Post

Počasi bo postalo kot v stari Grčiji, namesto predstavniške demokracije, ki NAJ BI JO imeli zdaj, bomo meli neposredno, ko se vse ljudstvo odloča o vsem. Samo potem ne vem, zakaj bi imeli v parlamentu tako visoke plače, ko pa ne naredijo nič, da bi jih upravičili.
Se strinjam.

• 0

#159 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 June 2011 - 12:28 PM

Ja, se tudi jaz strinjam, seveda, AMPAK

opozicija samo drek meša in ne pride na dan z nobenim konkretnim predlogom, vsi so samo proti proti proti, in tudi ljudje bodo proti, ampak proti vladi, proti trenutnem stanju na politični sceni. Me zanima, kdo si je sploh prebral zakon oz. se vsaj malo pozanimal o tem. 1 procent ljudi, volili bodo pa vsi PROTI.

Spremembe so nujno potrebne, ampak tega nihče ne razume oz. noče razumeti. Kot so tudi potrebne spremembe na politični sceni, saj se že 20 let (oz. še veliko več) reciklira ene in iste ljudi; Slovenija potrebuje novo politično garnituro, vse znova, reset.

še en velik LOL:

KLIK
  • 0

#160 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 June 2011 - 12:39 PM

Jaz bom, če bom šla, volila za pokojninsko, ostala dva predloga ne poznam dovolj, da bi se znala odločit.
Jaz bom na naslednjih volitvah volila kakšno stranko, ki jo ni in je tudi še ni bilo v DZ. Da ne bo kdo mislil da bom volila novo slovenijo slučajno laugh.gif če me noben ne bo prepričal pa na volitve ne bom šla.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users