Jump to content

Photo

Slovenski top model

• Please log in to reply
413 replies to this topic

#141 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 September 2010 - 09:14 PM

Ana ima tudi tukaj dobro sliko, mi je všeč, čeprav je taka cela nikakva ko govori. smile.gif

KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#142 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 September 2010 - 09:14 PM

Meni je bila Nuša tak polom, prav na živce mi je šla, "Njen obraz je gorđđđsss", ali pa "njen upper body", mislim, NE SERI. laugh.gif Pa ful mi je delovala trdo, naučeno, izumetničeno.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#143 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 September 2010 - 09:17 PM

Najstarejša ima 22 let, zgledajo pa k da so bliz 30 ermm.gif kolikor sem uspela pogledat, 4 minute, mi je všeč Tina.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 22 September 2010 - 09:22 PM

Meni je tukaj čisto vse bolj simpatično. Žirija, voditeljica, tekmovalke ... vse.
  • 0

#145 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 September 2010 - 09:26 PM

Sem pa opazila ene tri imado pa take ZOBE, mislim kaj delajo tu?
Sej dokler se ne smejijo je ok, sam drugače pa nametane, kokr da bi jih en nastrelu tja not, groza.
Kaj niso hodile k ortodontu?
Dve k vem da mata obupne zobe sta ona z mehurjem - sara ana, pa tista iz Grosupelj, martina ali kaj.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#146 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 September 2010 - 09:27 PM

QUOTE(Coco* @ 22. 9. 2010 - 22:03) View Post

OMG, med tistimi, ki so izpadle, je bila še ena kokoš iz KP, baaaad. Pa ona nima niti M od model materiala, ni mi jasno, kako je sploh do tam prilezla. Pa ko je tisti fotograf rekel, da ga je zelo presenetilo, da Maja tako dobro dela z obrazom, sem se začela krohotat, haha - ni čudno, ko pa se 24/7 slikari in pozira sama sebi. Sem pa maloprej izvedela za nekaj iz njenega privatnega življenja in se mi je malo zasmilila, pa nanjo gledam malenkost drugače.

Samo to je itak vedno tak. biggrin.gif Mislim, jaz to Sento iz MB.ja poznam in je navadna slatka mala in pač totalno nikakva za nek topmodel. Ampak to zato, ker jo poznam, pa vem kaka je v resnici, ziher pa je ful dostim zdaj všeč, če jo gledate. No pač kaj hočem povedat je, da ful drugače gledaš na nekoga, ki ga poznaš ... (s čemer itak ni nič narobe - pri supermodelu, je meni naprimer Nastja najbolj obupna, ker vem, kak se je vsak dan vlačla po šoli ko ena glupa megla; nekaterim pa je ziher ful všeč)

QUOTE(Jinadaze @ 22. 9. 2010 - 22:13) View Post

Spet mi je voditeljica najlepša. biggrin.gif

Indeed!!!

Meni je ta oddaja en velik FAIL. Nobena mi ni všeč, no edino tista Nika iz LJ, pa Lea je bla ful dobro oblečena (najs šuuuuuuz thumbup.gif ).

SPOJLER!!!
Senta iz oddaje izpade že tretja, juhuhuhuhuuh
http://govori.se/dom...-lastna-sestra/

• 0
Viens, reste ici!

#147 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 September 2010 - 09:28 PM

Meni je pa tale oddaja tak FAIL, da ne morem verjet! slap.gif

Sem mislila, da bo boljše od Supermodela, pa ni.

Živi dolgčas, obupno posneti kadri, nič se ni dogajalo. Groza.

In on ženski glas, ki vmes govori! Kot da bi poslušala napovednik o dokumentarni oddaji na RTV SLO1. rolleyes.gif

Kriza..... pinch.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#148 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 September 2010 - 09:31 PM

Aja pa da še to pripomnim - "hiša" je nikakva. Vse je ozko, stiščano, dejansko živijo v hotelu, bazena nimajo. Bvz totalno.

So pa dobila najs darilca smile.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#149 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 September 2010 - 09:32 PM

Ja immortelle, glede teh opazk se pa z vsemi strinjam...
Posneto je pa obupnoin un glas je direkt za na SLO 1 radio al pa tv...
V bistvu je tko:

Bajta ni niti b od bajte prot supermodelu
+ je boljša voditeljica (vizualno) samo govori prisiljeno in ji ne verjamem
- žirija (pač...men so gnili 10× bolj kot v supermodelu)
+ punce so mi bolj fashionable
pol je pa spet ogromno minusov...

Dejansko je SM boljši, vsaj zaenkrat tako kaže....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#150 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 September 2010 - 09:42 PM

Ok, is it just me ali je bilo like 25% minuteže oddaje take, da so punce snemali v rit? Meni je bilo mal tumač, no, zgleda, da hočejo pritegniti več moške populacije or what? 3/4 oddaje so bejbe laufale pred kamero v bikinijih. Mene je precej odvračalo, tudi način snemanja, izgledalo je, kot da imajo kamermani nove kamere v rokah in pritiskajo vse zoom in zoom out knofke ves čas, driving me nuuuuuuuuuutsss.

Pa ko je bilo znano, kdo so punce, ki pridejo naprej, se je samo poslovila in 'poraženkam' ni namenila nobenege komentarja - ali pa so samo nesrečno zmontirali to.

Hiša slash flat mi je kul, Samanta mi je pa tako grda, da nimam any further comments.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#151 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 September 2010 - 09:47 PM

Meni je pa "vzdušje" al kako bi rekla, boljše pri tej oddaji. Je nekaj pomanjkljivosti, itak, ampak manj se mi zdijo zategnjeni mogoče. No, dogajanja je bilo mogoče res premalo. biggrin.gif Upam da se v nadaljnih oddajah to popravi.

Punce so tko tko. Bom videla v nadaljevanju. Aja, edino Samanta mi je antipatična že od prej. Pojavlja se glih povsod kjer se lahko. Ne vem. Mogoče se motim. wink.gif tongue.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#152 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 September 2010 - 09:48 PM

QUOTE(Olivija @ 22. 9. 2010 - 22:42) View Post

Samanta mi je pa tako grda, da nimam any further comments.

Meni tudi! Obup! laugh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#153 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 September 2010 - 10:38 PM

QUOTE(Sally @ 22. 9. 2010 - 22:26) View Post

Sem pa opazila ene tri imado pa take ZOBE, mislim kaj delajo tu?

IIIIJAAAAAAAAAAAAAAA. Obup.

QUOTE(Immortelle @ 22. 9. 2010 - 22:28) View Post

Meni je pa tale oddaja tak FAIL, da ne morem verjet! slap.gif

IIIIJAAAAAAAAAAAAAAA #2.

60MIN ŽIVEGA DOLGČASA. Edini zares simpatični sta mi Ana iz Škofje loke in pa tiste Fukač al kaj že iz Kopra.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#154 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 September 2010 - 10:53 PM

Btw, kod je une svetlolasa žirantka s frufrujem? Prvič jo vidim.

Pravzaprav od žirantov poznam le Garevskega in Nušo. Za onega sivkota nisem ziher kaj je, exept gay of course, tole gospo pa prvič vidim, njenega imena pa, žal, nisem ujela.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#155 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 September 2010 - 10:56 PM

Petra, modna urednica pri Elle. Meni je ful skulirana...
  • 0
Viens, reste ici!

#156 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 September 2010 - 11:00 PM

Ajaaaaa Windšnura al nekaj.

Meni so pa njeni prispevki v revijo vedno bli kr neki .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#157 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 September 2010 - 11:04 PM

Meni so kr ok.. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#158 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 22 September 2010 - 11:05 PM

QUOTE(Coco* @ 22. 9. 2010 - 22:14) View Post

Meni je bila Nuša tak polom, prav na živce mi je šla, "Njen obraz je gorđđđsss", ali pa "njen upper body", mislim, NE SERI. laugh.gif Pa ful mi je delovala trdo, naučeno, izumetničeno.
Meni tuuuud. Všeč mi je bila dokler je bila tiho in je le pozirala.

QUOTE(URŠKA @ 22. 9. 2010 - 22:17) View Post

Najstarejša ima 22 let, zgledajo pa k da so bliz 30 ermm.gif
Se strinjam. Jaz sem bila šokirana ko je ena povedala svojo starost, a bi ji prisodila vsaj 10, če ne 15 let več. Drugače je par simpatičnih punc noter, ampak nobena pa ni, da bi rekel wow, ta pa ima res poseben fris. Ta pa je model. Ampak ok, tega tud nisem pričakovala, ker v ostalih licenčnih oddajah tud niso kaj boljše punce.
Aja, pa a res so punce nabirali po ulicah? ohmy.gif So se bali, da bi se jih sicer premalo prijavilo al kaj? Al da bi se same attention whore grdavse...

Tako v celoti gledano me oddaja ni navdušila. Način snemanja je bil kot je Olivija rekla prav moteč in odbijujoč. Jaz sem bila parkrat samo Wtf delajo s kamero. Prav vidi se, da na TV3 nimajo nekih izkušenj z resničnostnimi šovi.
Potem sama žirija... moški del mi izrazito ni všeč, Gačanovič je ogaben, kreator al kaj je že, je pa malodane čudn.
Hiša je res klavrna. Vse zgleda tako natlačeno... glede na vse sponzorje in darila, ko so jih dekleta dobila, bi jim lahko ko mot zrihtali še boljšo hišo. Darila so pa dobile dobra. thumbup.gif Nagrade, ki jih bo dobila zmagovalka so pa tud dobre.

Ja no, če primerjam z Supermodelom mi je celotno gledano Supermodel bolj všeč. Upam, da se Top model še izboljša.
Mi je pa res smešno, da se sočasno predvajata dve skorajda enaki oddaji.
  • 0

#159 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 September 2010 - 06:53 AM

Ja, pri Supermodelu je meni boljši feeling, pa montaža, in zaenkrat tudi žirija (ali sem se jih mogoče že navadila; Nika mi je šla na živce z neprimernimi primpombami samo v zadnji oddaji - mislim: eksjuuuuzmi, Miss I-am-a fashionista-and-I-lived-in-London-bitch, to niso primerne pripombe (kar je rekla Teji). ermm.gif

Gaćanovič tudi meni začuda ni šel pretirano na živce - ŠE twisted.gif ; Garovski je nikakav, redkobesedn, brez karizme, nula, Petra - bomo videli, Nuša je meni zelo lepa - tak mora biti model. happy.gif Glede voditeljskih sposobnosti ji dam 3/5 (I've seen worse - Nina Osenar ermm.gif ).

In ja, tudi jaz ne razumem, kaj delajo punce z groznim zobovjem v tem šovu; saj se niti nasmejat ne more, brez da bi pokvarila sliko. Bodimo realni, no, model mora bit tip top od glave do pete - če se že gremo neko svetovno sceno, a ne? In ni to Zadobrova's Next Top Farmer Girl, a ne?

Punce so mi bolj tople, človeške pri Supermodelu, tukaj prevladujejo avše.

Samanta mi je LOL, pa njen izgled mi je grozen, in velika je 170 - ne vem kaj dela noter. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#160 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 September 2010 - 09:53 AM

QUOTE(Kinky @ 23. 9. 2010 - 7:53) View Post

Ja, pri Supermodelu je meni boljši feeling, pa montaža, in zaenkrat tudi žirija (ali sem se jih mogoče že navadila; Nika mi je šla na živce z neprimernimi primpombami samo v zadnji oddaji - mislim: eksjuuuuzmi, Miss I-am-a fashionista-and-I-lived-in-London-bitch, to niso primerne pripombe (kar je rekla Teji). ermm.gif

Samanta mi je LOL, pa njen izgled mi je grozen, in velika je 170 - ne vem kaj dela noter. down.gif

Se strinjam glede primerjave med obema oddajama.

Samanta je pa meni lepa, a čisto neprimerno našemljena. Če bi ji dali bolj natur videz bi bila čudovita.

Pa una s kratkimi svetlimi lasmi je tudi lušna.

Ampak najbolj sta mi lih ta Cocojina Koprčanka pa Ana iz Loke.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users