KLIK
Slovenski top model
Posted 22 September 2010 - 09:14 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 September 2010 - 09:14 PM
Pablo Picasso
Posted 22 September 2010 - 09:17 PM
Posted 22 September 2010 - 09:22 PM
Posted 22 September 2010 - 09:26 PM
Sej dokler se ne smejijo je ok, sam drugače pa nametane, kokr da bi jih en nastrelu tja not, groza.
Kaj niso hodile k ortodontu?
Dve k vem da mata obupne zobe sta ona z mehurjem - sara ana, pa tista iz Grosupelj, martina ali kaj.
Posted 22 September 2010 - 09:27 PM
OMG, med tistimi, ki so izpadle, je bila še ena kokoš iz KP, baaaad. Pa ona nima niti M od model materiala, ni mi jasno, kako je sploh do tam prilezla. Pa ko je tisti fotograf rekel, da ga je zelo presenetilo, da Maja tako dobro dela z obrazom, sem se začela krohotat, haha - ni čudno, ko pa se 24/7 slikari in pozira sama sebi. Sem pa maloprej izvedela za nekaj iz njenega privatnega življenja in se mi je malo zasmilila, pa nanjo gledam malenkost drugače.
Samo to je itak vedno tak.
Spet mi je voditeljica najlepša.
Indeed!!!
Meni je ta oddaja en velik FAIL. Nobena mi ni všeč, no edino tista Nika iz LJ, pa Lea je bla ful dobro oblečena (najs šuuuuuuz
SPOJLER!!!
Senta iz oddaje izpade že tretja, juhuhuhuhuuh
http://govori.se/dom...-lastna-sestra/
Posted 22 September 2010 - 09:28 PM
Sem mislila, da bo boljše od Supermodela, pa ni.
Živi dolgčas, obupno posneti kadri, nič se ni dogajalo. Groza.
In on ženski glas, ki vmes govori! Kot da bi poslušala napovednik o dokumentarni oddaji na RTV SLO1.
Kriza.....
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 September 2010 - 09:31 PM
So pa dobila najs darilca
Posted 22 September 2010 - 09:32 PM
Posneto je pa obupnoin un glas je direkt za na SLO 1 radio al pa tv...
V bistvu je tko:
Bajta ni niti b od bajte prot supermodelu
+ je boljša voditeljica (vizualno) samo govori prisiljeno in ji ne verjamem
- žirija (pač...men so gnili 10× bolj kot v supermodelu)
+ punce so mi bolj fashionable
pol je pa spet ogromno minusov...
Dejansko je SM boljši, vsaj zaenkrat tako kaže....
Posted 22 September 2010 - 09:42 PM
Pa ko je bilo znano, kdo so punce, ki pridejo naprej, se je samo poslovila in 'poraženkam' ni namenila nobenege komentarja - ali pa so samo nesrečno zmontirali to.
Hiša slash flat mi je kul, Samanta mi je pa tako grda, da nimam any further comments.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 September 2010 - 09:47 PM
Punce so tko tko. Bom videla v nadaljevanju. Aja, edino Samanta mi je antipatična že od prej. Pojavlja se glih povsod kjer se lahko. Ne vem. Mogoče se motim.
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 22 September 2010 - 10:38 PM
Sem pa opazila ene tri imado pa take ZOBE, mislim kaj delajo tu?
IIIIJAAAAAAAAAAAAAAA. Obup.
Meni je pa tale oddaja tak FAIL, da ne morem verjet!
IIIIJAAAAAAAAAAAAAAA #2.
60MIN ŽIVEGA DOLGČASA. Edini zares simpatični sta mi Ana iz Škofje loke in pa tiste Fukač al kaj že iz Kopra.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 September 2010 - 10:53 PM
Pravzaprav od žirantov poznam le Garevskega in Nušo. Za onega sivkota nisem ziher kaj je, exept gay of course, tole gospo pa prvič vidim, njenega imena pa, žal, nisem ujela.
vuelvo a vos,
Posted 22 September 2010 - 10:56 PM
Posted 22 September 2010 - 11:00 PM
Meni so pa njeni prispevki v revijo vedno bli kr neki .
vuelvo a vos,
Posted 22 September 2010 - 11:04 PM
Posted 22 September 2010 - 11:05 PM
Meni je bila Nuša tak polom, prav na živce mi je šla, "Njen obraz je gorđđđsss", ali pa "njen upper body", mislim, NE SERI.
Najstarejša ima 22 let, zgledajo pa k da so bliz 30
Aja, pa a res so punce nabirali po ulicah?
Tako v celoti gledano me oddaja ni navdušila. Način snemanja je bil kot je Olivija rekla prav moteč in odbijujoč. Jaz sem bila parkrat samo Wtf delajo s kamero. Prav vidi se, da na TV3 nimajo nekih izkušenj z resničnostnimi šovi.
Potem sama žirija... moški del mi izrazito ni všeč, Gačanovič je ogaben, kreator al kaj je že, je pa malodane čudn.
Hiša je res klavrna. Vse zgleda tako natlačeno... glede na vse sponzorje in darila, ko so jih dekleta dobila, bi jim lahko ko mot zrihtali še boljšo hišo. Darila so pa dobile dobra.
Ja no, če primerjam z Supermodelom mi je celotno gledano Supermodel bolj všeč. Upam, da se Top model še izboljša.
Mi je pa res smešno, da se sočasno predvajata dve skorajda enaki oddaji.
Posted 23 September 2010 - 06:53 AM
Gaćanovič tudi meni začuda ni šel pretirano na živce - ŠE
In ja, tudi jaz ne razumem, kaj delajo punce z groznim zobovjem v tem šovu; saj se niti nasmejat ne more, brez da bi pokvarila sliko. Bodimo realni, no, model mora bit tip top od glave do pete - če se že gremo neko svetovno sceno, a ne? In ni to Zadobrova's Next Top Farmer Girl, a ne?
Punce so mi bolj tople, človeške pri Supermodelu, tukaj prevladujejo avše.
Samanta mi je LOL, pa njen izgled mi je grozen, in velika je 170 - ne vem kaj dela noter.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 September 2010 - 09:53 AM
Ja, pri Supermodelu je meni boljši feeling, pa montaža, in zaenkrat tudi žirija (ali sem se jih mogoče že navadila; Nika mi je šla na živce z neprimernimi primpombami samo v zadnji oddaji - mislim: eksjuuuuzmi, Miss I-am-a fashionista-and-I-lived-in-London-bitch, to niso primerne pripombe (kar je rekla Teji).
Samanta mi je LOL, pa njen izgled mi je grozen, in velika je 170 - ne vem kaj dela noter.
Se strinjam glede primerjave med obema oddajama.
Samanta je pa meni lepa, a čisto neprimerno našemljena. Če bi ji dali bolj natur videz bi bila čudovita.
Pa una s kratkimi svetlimi lasmi je tudi lušna.
Ampak najbolj sta mi lih ta Cocojina Koprčanka pa Ana iz Loke.
vuelvo a vos,
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users