Jump to content

Photo

Erotični pripomočki

• Please log in to reply
370 replies to this topic

#141 M

M

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 30 April 2007 - 05:33 PM

Mene pa zanima, če je pri uporabi vaginalnih kroglic (npr. tiste neslišne plastične KROGLICE SMART balls iz Venera shopa) potrebno uporabiti tud lubrikant? K si ne predstavljam, kok to kej drgne ...
  • 0

#142 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 April 2007 - 05:40 PM

Jenna, ti niso kovinske premrzle? Verjamem, da se kasneje segrejejo, a meni pri vseh teh igračah gre blazno na živce, da so tak hladne. :/
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#143 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 April 2007 - 05:43 PM

Meni paše, da so hladne na začetku. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#144 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 April 2007 - 05:45 PM

laugh.gif ok, vse jasno!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#145 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 April 2007 - 05:49 PM

Haha, ma saj niso ono ful... tak malo... paše no! ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#146 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 30 April 2007 - 11:09 PM

Jst imam en vibrator. Je roza in ima tudi ime (tega ne izdam, ker je preveč trapasto).
Bo pa treba kmal nabavit novega, ker je zdajšnji precej zjeban (dobesedno).
  • 0

#147 M

M

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 01 May 2007 - 12:15 AM

Hehe, drugače sem jaz fant. Kupujem darilo in sem se samo pozanimal, da ne bom kej pozabil kupit zravn. Potemtakem lubrikanta ne bom kupil. Hvala za odgovor.
Aja, še to: kakšne so po vaše boljše - plastične, kovinske, ...? Zakaj? (zate Jenna že vem in ni treba odgovarjat ;))
  • 0

#148 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2007 - 11:08 AM

Če smem še samo nekaj pripomniti - meni plastične rahlo cheap delujejo.

• 0

#149 M

M

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 01 May 2007 - 12:46 PM

Men delujejo pa bolj prijetno, k so lepih barv, baje so neslišne, pa bolj prijetne na otip. Pa tle po netu k gledam, je večina plastičnih, oziroma iz raznih materialov, ki ni kovina. Pol majo pa znotraj plastične kroglice manjšo kovinsko, ki poskrbi za manjše tresljaje ob gibanju. Tko vsaj piše v opisu.

Ne vem no, lahko me še vedno prepričaš v naprotno. Sem kar malo zmeden.
  • 0

#150 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 May 2007 - 12:52 PM

Kar se teh kroglic tiče, bi rekla tak, da so bolj ali manj precej brezvezne. Mislim, ženska z njimi ne doživlja nekih blaznih dražljajev (vsaj jaz jih ne, pa še nekaj drugih, ki jih poznam), tako da je bv odšteti več denarja (potem rajši kakšen dober vibrator). Tudi kovinske imajo znotraj kugel še manjšo kuglico, ki se trese ob gibanju. In kolikor jaz vem, so vse neslišne. Razen morda kakšne na baterije ali kaj... tlko se pa več ne spoznam. IPB Image
Al pa enostavno vprašaj punco, kakšne želje ima glede kugel.
  • 0

#151 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 May 2007 - 01:40 PM

QUOTE(Jenna @ 1. 5. 2007 - 12:08) View Post

Če smem še samo nekaj pripomniti - meni plastične rahlo cheap delujejo.

Tudi kovinske niso niti k od kovine (vsaj v mojem primeru) .. .samo z nečem so kao premazane, sestavljene iz dveh delov in kar je najlepše - odprejo se takrat ko najmanj treba) verymad.gif ...

Jaz sem kupila ene kao gumjaste, ki so narejene iz enega kosa, so kao full neslišne (glede na to, da jih ima moj pod kontrolo pri nama niti ni važno, ampak v info, če ti je to bistvenega pomena). So malo večje ampak za enkrat so se kar dobro obnesle ... jaz (midva) jih imava predvsem za predigro.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#152 M

M

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 04 May 2007 - 11:35 PM

Ja, sej razumem. Zdej sm kupu tiste SmartBalls, pa bomo vidl. Zgledajo čist kul.
  • 0

#153 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 11 July 2007 - 10:35 PM

No, jaz sem pa danes v dar dobila te kroglice (Smartballs) - pa M ni moj fant, ha ha- in moram priznat, da so mi kar malo smešne. V bistvu si ne predstavljam, kako je, če jih imaš notri. Vsekakor bom probala. Čeprav zdaj, ko jih imam pred sabo, imam kar neprijeten občutek to smešno plastično zadevo not tlačit.

(Joj, pišem, kot da sem ful spolno zavrta konzervativna devica, heh)
Prebrala sem, da je nekaterim kr neki, nekatere pa ful uživate, ko jih imate notri.

Še eno vprašanje: poleg kr0glic pride še mala vrečka lubrikanta. A pol je treba vedno lubrikant uporabljat, ko jih vstavljaš noter? kaj pa če je vagina že naravno navlažena? Pol verjetno lubrikant ni potreben, ali pač?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#154 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 12 July 2007 - 07:03 AM

Jenna je mislim da eno stran nazaj na to lepo že odgovorila, drugače pa ti rečem uporabi logiko. Bo šlo?
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#155 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 12 July 2007 - 09:58 AM

Ja, njen odgovor sem spregledala.
Bo šlo.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#156 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 July 2007 - 09:31 PM

Nekaj za moške... "do it yourself" love toy: KLIK!!! laugh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 13 July 2007 - 04:54 PM

laugh.gif
  • 0

#158 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 August 2007 - 11:07 AM

Imam par vprašanj o lubrikantih in bi prosila tiste, ki to uporabljajo, da mi skušajo razjasniti zadevo oops.gif .

Kakšne boljše občutke prinaša lubrikant kot, če te npr. fant prej navlaži s slino? V čem se razlikuje?
Kateri lubrikanti so najboljši?
  • 0

#159 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 August 2007 - 11:12 AM

meni je zelo ljub KY Jelly (mislim, da je od Johnson's ermm.gif) pa tisti, ki ga ima Hsulova mamika pri UZ smile.gif (ne vem imena). lubrikant se ne posuši v rekordnem času, kot se to zna zgodit s slino in pač lepše, boljše navlaži, da lulček lažje drsi. pa ta dva sta povsem brez vonja in barvil, tako da je tut malo verjetnosti za kakršnekoli težave (alergijske reakcije, pekočino/srbečico in podobno).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#160 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 08 August 2007 - 11:42 AM

sleep.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users