Jump to content

Photo

Dilema-A je velikost moškega orodja pomembna

• Please log in to reply
166 replies to this topic

#141 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 02 March 2008 - 05:15 PM

QUOTE(Nila @ 2. 3. 2008 - 17:12) View Post

No, seveda so čustva pomembna, ampak če se že spustiš z nekom v malo globlje čustvovanje biggrin.gif, je fajn, da je tudi orodje na mestu.

Da, da.
  • 0

#142 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 02 March 2008 - 07:43 PM

Tita, jaz se strinjam s tabo! Kot sem že napisala, sama sem že bla z moškim, ki je imel velikega za en dekliški prstek - hudo razočaranje zame, tip pa zafrustriran - pol mi je blo jasno, zakaj je tip tak zafrustriran .... Imam pa raje prevelikega kot to. Takim s 5-cm in tankim pa res še tako dobra tehnika ni v pomoč, žal.
  • 0

#143 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 06 March 2008 - 11:55 AM

Ja jaz imam tudi izkušnjo z "mezinčkom" - kar me je, resnici na ljubo, potrlo, ker sem se s tem tipom ful uštekala... Samo kaj, ko nisem čutila nič, ko mi ga je dal noter. Sej velikost ni vse, je pa nekaj, in če k..ca ne čutim, potem to ni pravi seks zame. Mine me poželenje.
Drugače pa najbolje shajam z 20 cm, tud moj ma tacga (smo parkrat zmerili, he he) pa mi paše; tud če kdaj malo zaboli oops.gif
Sej na ravnilu zgleda ogromno, orodje pa zgleda lih prow.
Pa še podpis pod Tito! wink.gif

P.S. Aja, pa ne me vprašat, kam jaz s 155 cm to dam...se najde rolleyes.gif laugh.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#144 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 09 March 2008 - 01:40 PM

QUOTE(Pipi @ 6. 3. 2008 - 11:55) View Post

Ja jaz imam tudi izkušnjo z "mezinčkom" - kar me je, resnici na ljubo, potrlo, ker sem se s tem tipom ful uštekala... Samo kaj, ko nisem čutila nič, ko mi ga je dal noter. Sej velikost ni vse, je pa nekaj, in če k..ca ne čutim, potem to ni pravi seks zame. Mine me poželenje.
Drugače pa najbolje shajam z 20 cm, tud moj ma tacga (smo parkrat zmerili, he he) pa mi paše; tud če kdaj malo zaboli oops.gif
Sej na ravnilu zgleda ogromno, orodje pa zgleda lih prow.
Pa še podpis pod Tito! wink.gif

P.S. Aja, pa ne me vprašat, kam jaz s 155 cm to dam...se najde rolleyes.gif laugh.gif

Saj velikost nožnice pa menda ni odvisna od velikosti ženske hmm.gif ali pač???? Ne vem, to bi blo treba tipe vprašat, jaz poznam samo svojo, za ostale ne vem ... Ena kolegica je vprašala ginekologinjo in ji je ta rekla, da so baje približno enako velike ... Itak je raztegljiv organ. Sploh pa, če bi blo to sorazmerno s telesno višino, bi bilo meni logično, da bi tipi bolj pecali ta male da bi blo bolj tesno biggrin.gif Ah bedarije že kvasim. oops.gif No pomojem ni odvisno.
  • 0

#145 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 09 March 2008 - 05:22 PM

Nóžnica ali vagína je del ženskih spolnih organov. Dolga je približno 10 cm in je raztegljiva cev. Znotraj sega vanjo del materničnega vratu, okoli katerega nožnica naredi nožnični obok, ki je zadaj globji. Nožnica je sploščena, sprednja stena se dotika zadnje. Sestavlja jo gladko mišičje, znotraj pa jo prekriva sluznica, ki je nabrana v prečne gube.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#146 Maya20

Maya20

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 15 April 2008 - 01:10 PM

Meni je pomembno, da je penis lepo izgleda. Bolj kot dolžina mi je pomembna debelina.
  • 0

#147 shtrukeljchek

shtrukeljchek

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 20 April 2008 - 08:18 PM

Ja velikost na žalost je pomembna.

Si lahko predstavljate kakšne uzitke vam lahko nudi tole (kljub fantastični predigri?) :

IPB Image
  • 0

#148 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 21 April 2008 - 08:45 AM

Jaz ne vidim slikce... blush2.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#149 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 08:48 AM

js tut ne oops.gif bolj kot velikost je pomembno da tip zna uporablat orodje. moj cukrčk obvlada wub.gif oops.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#150 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 21 April 2008 - 08:49 AM

Pipi, desni klik na IPB in view image pa boš vidla.

Bogi moški cry.gif
  • 0

#151 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 April 2008 - 09:11 AM

Ah, dajte no. Tle nihče ne govori o mikropenisih, to je že pol čisto izven konteksta in razred zase. Mali v našem pogovoru pomeni tak, ki je rahlo pod povprečjem, a še vseeno izgleda in funkcionira kot lulek, ne pa da je velik en centimeter. S takim pa pol res nimaš kej počet ...

Se pa tudi meni smilijo tisti nesrečneži, ki jih doleti 'prekletstvo' mikropenisa. Sploh si ne morem predstavljat, kako grozno mora to bit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#152 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 April 2008 - 09:20 AM

Če to doleti bogataša ni tak nesrečnik, k gre lahko na operacijo, če pa to doleti nekoga k pa nima dnarja za operacijo je pa večji problem.
isto je pri ženskah in njihovem oprsju.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#153 shtrukeljchek

shtrukeljchek

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 21 April 2008 - 11:17 AM

Ja no sej je res da je vse skupi mal pretirano. Ampak vse kar sem hotela povedat je da tut z 6 cm pa k ma 2 cm v širino je bolj blažev žegen. Men je to tko k da bi mi svinčnik porivu med noge. Se rajš sama popedenam pol al pa mu kupim strap on.

• 0

#154 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 April 2008 - 02:03 PM

QUOTE(shtrukeljchek @ 21. 4. 2008 - 12:17) View Post

Se rajš sama popedenam pol al pa mu kupim strap on.

thumbup.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#155 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 21 April 2008 - 05:43 PM

QUOTE(uršolinkica @ 21. 4. 2008 - 10:20) View Post

Če to doleti bogataša ni tak nesrečnik, k gre lahko na operacijo, če pa to doleti nekoga k pa nima dnarja za operacijo je pa večji problem.
isto je pri ženskah in njihovem oprsju.

Sem nekje brala o teh operacijah: baje, da nekih revolucijonarnih rezultatov ne morejo dati: povečajo ga lahko NA največ 10 cm v dolžino, pa še to redko - to pa je še vedno preskromno za moje pojme.
  • 0

#156 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 April 2008 - 06:27 PM

Ja, ampak če tko pogledaš - tisti, ki ima najprej 2cm dolgega, pa potem pride na 12cm, mu je to verjetno čist wau in sploh noro.
S približno 12cm dolgim se vseen že da kaj počet, z dvema centimetroma pa popolnoma nič, ane.
  • 0

#157 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 April 2008 - 06:43 PM

Podpis. Ne moreš primerjat "nič" in 10cm. Sej tudi med nami se najde kakšna ki ima izredno majhno, nje sklepam, ne bi motlo (mislim zdej z desetakom, ne z centijem).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#158 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 April 2008 - 07:03 PM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 4. 2008 - 19:27) View Post
S približno 12cm dolgim se vseen že da kaj počet, z dvema centimetroma pa popolnoma nič, ane.

Kako da ne... lahko ga frcaš.
MOGLA SEM.

IPB Image IPB Image IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#159 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 April 2008 - 07:28 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 4. 2008 - 20:03) View Post

lahko ga frcaš.

LOL laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

• 0

#160 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 21 April 2008 - 07:59 PM

No sej, če pogledaš, da je povprečje 13 cm, potem 12 cm sploh ni tolk slabo. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users