Jump to content

Photo

Baričevič zlorabljal pse?

• Please log in to reply
270 replies to this topic

#141 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 February 2010 - 07:09 PM

Meni je pa všeč, da so jo objavili na netu. Še premalo je bilo objavljenega.
Nočem, da se čisto vse "dokaze" skrije pred ljudmi. sleep.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#142 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 08:50 PM

Meni je pa slika premalo grozna. Še bolj bi mogli razmesariti to svinjo.
Upam, da ne bom komu s tem povzročila glavobola. A res tako mislim. Dobil je premalo za to,
kar je očitno izvajal na živalih. Psi so upravičeno ponoreli. Če bi vas kdo znova in znova
posiljeval (in bogsigavedi kaj še vse drugega) in bi imeli tako ostre zobe...

Mi pa gre na bruhanje, da se zdaj že ljudje šalijo iz tega ... meni pa gre samo po glavi to,
kako so trpele živali.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#143 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 February 2010 - 09:24 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 2. 2010 - 20:50) View Post

Dobil je premalo za to, kar je očitno izvajal na živalih.

Mi pa gre na bruhanje, da se zdaj že ljudje šalijo iz tega ... meni pa gre samo po glavi to,
kako so trpele živali.

Se strinjam, ampak vseeno nekaterim (meni, no) ne bi bilo tega treba videt. No, saj nisem po svoji volji vidla.

Ja, smešno je pa res ... bolniki.

http://www.rtvslo.si...tavljali/223278

cry.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#144 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 10:01 PM

Kako da nisi po svoji volji videla? XD
Če brskaš po netu, lahko tudi mimogrede naletiš na kaj, četudi izrazito tistega ne iščeš. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#145 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4150 posts

Posted 10 February 2010 - 10:03 PM

Sem pričakovala, da bodo naredili nekaj takega in po hitrem postopku pse kremirali. Naj se ljudstvo en čas razburja, itak bo čez par dni na vse to pozabilo. Je manj škode tako, kot pa da se izve prava resnica.
  • 0

#146 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 February 2010 - 10:04 PM

Ja kliknila sem na link s člankom, nisem vedla, da bo tut tista slika tam (PJ je naknadno napisala warning). Kakorkoli, NI mi je blo treba videt. x(
  • 0

― V. Van Gogh

#147 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 10:05 PM

Hja, prav je, da si vidla in se malo utrdila ... pusiji v mojem svetu nimajo prostora. ˘-˘

• 0

#148 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 10 February 2010 - 10:09 PM

Ko pride do takih stvari, sem pa res pussy, in vedno bom.
  • 0

― V. Van Gogh

#149 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 10 February 2010 - 10:56 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 2. 2010 - 20:50) View Post

Upam, da ne bom komu s tem povzročila glavobola. A res tako mislim. Dobil je premalo za to,
kar je očitno izvajal na živalih. Psi so upravičeno ponoreli. Če bi vas kdo znova in znova
posiljeval (in bogsigavedi kaj še vse drugega) in bi imeli tako ostre zobe...

kako so trpele živali.

Svinje so čist ok živali, zato jih ne tako žaliti sleep.gif laugh.gif

Drugače pa podpis pod vse kar si napisala.
  • 0

#150 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 10 February 2010 - 10:58 PM

jst sem isto k Jina kliknila, sem mislila, da ne bo slike, ker si nisem želela je videt.
huh.gif cry.gif

ja, pa zdejle na odmevih tv slo novinarka: kako je možno, da pes napade človeka, ki ga hrani, itd.?
ma dejte se sprenevedat, pa nas met za norce...
  • 0

#151 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 February 2010 - 11:15 PM

Meni pa ne gre nekaj v glavo... če recimo pustimo ob strani vso grotesknost seksa z živaljo...

Kje za vraga je tukaj užitek? Da se z dildotom spraviš nad žival... kaj imaš od tega?

Mogoče je pač bil tako sprevržen, da je mislil, da dela bogi kužiki uslugo, ker je spolno nepotešena?
Ali pa je potem masturbiral ob spominih na svoja dejanja?

Itak nima veze, ker je vsako tako dejanje nagnusno.
Ampak mogoče bi malo bolj dojela vse skupaj, če bi imel moški spolni organ, pa bi mu seks bil v užitek...

Mogoče je tisti strap-on pritrdil na kakšnega psa?

Ne razumem, res ne... wacko.gif

QUOTE(celia @ 10. 2. 2010 - 22:58) View Post

ja, pa zdejle na odmevih tv slo novinarka: kako je možno, da pes napade človeka, ki ga hrani, itd.?
ma dejte se sprenevedat, pa nas met za norce...

mad2.gif mad2.gif mad2.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif
  • 0

#152 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2010 - 11:17 PM

Immortelle, tukaj pač gre za zoofilijo.
Užitek jim v tem oziru predstavlja marsikaj. Težko se v to poglobim, ker se mi zadeva gnusi.

• 0

#153 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 February 2010 - 11:21 PM

Sem šla pogledat na wikipedio:

Two groups can be distinguished: bestialists, who rape or abuse animals, and zoophiles, who form an emotional and sexual attachment to animals.
Williams and Weinberg studied self-defined zoophiles via the internet and found they saw the term as involving concern for the animal's welfare and pleasure, and an emphasis on believing they obtained consent, as opposed to the zoophile's concept of bestialists, who zoophiles defined as a group who focused only on their own gratification. Williams and Weinberg also quoted a British newspaper as saying that zoophilia is the term used by apologists of bestiality.

• 0

#154 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 10 February 2010 - 11:23 PM

OT: Immortelle, tvoj link baričevič dogi stile sem očetu nalepla na msn ponesreči laugh.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#155 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 February 2010 - 11:33 PM

QUOTE(redkvica @ 10. 2. 2010 - 23:23) View Post

OT: Immortelle, tvoj link baričevič dogi stile sem očetu nalepla na msn ponesreči laugh.gif

laugh.gif tongue.gif

• 0

#156 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 February 2010 - 01:28 AM

QUOTE(Immortelle @ 10. 2. 2010 - 23:15) View Post

Meni pa ne gre nekaj v glavo... če recimo pustimo ob strani vso grotesknost seksa z živaljo...

Kje za vraga je tukaj užitek? Da se z dildotom spraviš nad žival... kaj imaš od tega?

Hja ne vem, on je meu itak razcepljeno osebnnost oz. ne vem, če je to pravi izraz. Duševno/psihično ni blo vse v redu z njim. Tako so rekli eni sosedje tu, k so sodeloval v tej preiskavi al kaj jst vem kva so delal tm.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#157 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 February 2010 - 08:18 AM

Razcepljeno osebnost - hmm, dvomim, čeprav je mogoče bilo tudi to. Nisem strokovnjak na tem področju.

Jasno mi je, da če je bil ujet v ženskem telesu, in od vedno želel postati moški, da je to spotoma prineslo ogromno travm in neizživete spolnosti (na način, ki bi ga on hotel), ampak vseeno ne morem mimo tega, da mislim na trpljenje živali v tem primeru, na račun njegovih sprevrženih spolnih navad.

Tukaj je članek, dnevnik.si.

KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#158 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 11 February 2010 - 08:26 AM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 2. 2010 - 17:57) View Post

Jaz pa ne upam pogledat slike.

Chicken.
  • 0

#159 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 February 2010 - 08:29 AM

Zloraba psov ni bila predmet preiskave ohmy.gif (In zakaj hudiča ne?!)
Z veterinarske uprave so sinoči poslali skopo pojasnilo: "Podatkov, da bi bili psi zlorabljeni ali zadrogirani, ni, saj policija tega ni posebej naročila." Popolno poročilo obdukcije psov bo znano danes, direktorica Vursa Vida Čadonič Špelič pa zagotavlja, da v njem ne bo nič prikritega.

V javnosti namreč krožijo namigovanja kinologov, da so bili psi v lasti zdravnika Saša Baričeviča spolno zlorabljeni in morda tudi zadrogirani. Včeraj je ministrstvo za kmetijstvo poslalo povzetek poročila o postopku, ki je pripeljal do vrnitve nevarnih bulmastifov lastniku. V sporočilu so poudarili, da se v nekaterih dokumentih pojavlja napačna informacija, da je odločbo o vrnitvi dveh psov podpisal minister Milan Pogačnik. V resnici pa naj bi to storila uradna oseba ministrstva, ki naj bi ji Pogačnik zaupal generalna pooblastila za vodenje in odločanje v tem konkretnem postopku.

Poročilo je minister za kmetijstvo poslal tudi predsedniku vlade Borutu Pahorju, ki ga je preučil in nato oznanil, da Pogačnika ne bo razrešil ter da mu popolnoma zaupa.

24ur.com
  • 0

#160 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 February 2010 - 08:31 AM

Pa sajk, no, nekateri so bolj občutljivi, ti jo maš ziher za ozadje, you tough guy.

A se hecajo (se nanašam na post od PJ)???????
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users