Jump to content

Photo

The Body Shop

• Please log in to reply
370 replies to this topic

#141 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 July 2010 - 06:15 PM

Imajo še kaj drugega zanimivega (kakšno interesantno poletno linijo --- neka limona
ali kaj je ven prišla ... si povohala)? Ta lasna linija me sploh ne zanima. : )

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#142 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 July 2010 - 06:49 PM

Ja, imam limonin shower gel in diši fantastično, tak res pristno limonasto.

Ne vem kako drugače bi opisala vonj, kot da rečem, da je ful sočen, sticky and sweet, pa ne osladen, ampak ful osvežilen.
Samo ni tak suhoparno rezko limonast, ampak res tak lizikasto bombončkast, živahen, pa nobenih primesi drugih vonjev nima.

Drugih novitet jaz nisem opazila, razen iz tiste malo dražje SPA WISDOM linije so ene nove zadeve, ati je materi kupil Spa Wisdom Africa Ximenia & Marula Oil Shower Cream.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#143 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 July 2010 - 08:42 PM

Hvala za mamljivo poročilo. cry.gif
Ta limonasta reč me precej mika, čeprav res NIČ ne rabim še nadaljnjih 10 let.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#144 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 17 July 2010 - 04:39 PM

To pa imaš zaloge. laugh.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#145 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2010 - 08:05 PM

Še veš ne, kakšne. laugh.gif oops.gif

• 0

#146 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 October 2010 - 11:43 AM

Zadnjič sem v Supernovi vidla, da imajo par izdelkov od TBS (tam k majo Essie lake) in kakšne absurdne cene! Šampon 22€! Tušgeli isto, a so faking normalni. ohmy.gif
  • 0

#147 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 October 2010 - 09:52 PM

Sam a TSB tudi prodajajo? Jaz sem štekala kot da je darilo ob nakupu soli.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#148 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 24 November 2010 - 03:44 PM

A v TBS-u imajo potovalne različice izdelkov?
  • 0

#149 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 November 2010 - 03:50 PM

Ja.
  • 0

#150 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46021 posts

Posted 24 November 2010 - 04:03 PM

Hvala. smile.gif
  • 0

#151 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 November 2010 - 07:05 PM

Ne vseh, zagotovo gele za tuširanje, pa kak piling, BB.
Aja, tudi so določeni paketi mini verzije celotnih linij!
Kak naletiš, ugotavljam na podlagi izkušenj.

• 0

#152 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 February 2011 - 04:48 PM

Jutri grem po vsej verjetnosti v TBS woot.gif Sem zelo vznemirjena, sestavila sem si tudi wishlist, ki v najbolj okrnjeni različici presega 10.000 yenov (japonski TBS je prijazno dražji od povprečja), slutim, da bom rabla dosti meditacije, preden vstopim, da vsega ne pokupim.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#153 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 February 2011 - 06:28 PM

U, lepo! Kaj pa imaš vse ogledano?

• 0

#154 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 February 2011 - 02:54 AM

Uf biggrin.gif

Vsaj en BB (nagibam se k Brazil Nut, ampak bo treba testirat vonje)
kakšen tuš gel
kakšno masko za lase
Hemp Hand Protector
Cocoa Butter Care Stick
Lightening Touch korektor
kakšen parfum, v primeru šparovnosti pa body mist sleep.gif
pol pa par čopičev, ampak tem se bom verjetno odpovedala, ker jih ne rabim glih tako zelo.

Stvari so zelo nedefinirane, ker nameravam izbirat na podlagi (baje) božanskih vonjev. sleep.gif Wish me luck laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#155 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 February 2011 - 02:23 PM

Poročam, da sem se uspešno izognila 10.000 yenov sleep.gif Ampak ne za pretirano dosti laugh.gif

Nakupla sem pa:
Hemp Hand Protector
Cocoa Butter Care Stick
pol sem pa hotela vzet kokosov BB, pa mi je pokazala eno akcijo, so imeli ultra super ugodne jagodne pakete, pa sem vzela enega, tako da imam zdej jagodni BB, jagodni EDT, jagodni gel za tuširanje in gobo za tuširanje biggrin.gif Je pa to najbolj jagodna jagoda, kar sem jih kdaj vohala pri kozmetiki pomojem.
Čeprav mi je kokos bolj dišal. Ah no. Stojala z dekorativo pa nisem šla niti gledat laugh.gif
  • 0

#156 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 February 2011 - 04:18 PM

Super, Hevea, soliden nakup, zelo!
Jagodna linija je zelo dišeča, sem imela BB, lotion in gel za tuširanje. Taka sočna jagoda, mmm.
Pa o tej kremi za roke sem že prebrala/slišala ogromno pohval, jo tudi moram enkrat ob priliki pobasati.
Cocoa Butter Care Stick pa sem nazadnje že imela v roki, a si premislila. Mi je bilo čez eno uro že žal.
Dekorativa pa jim ni baš jaka strana, tak da nisi kaj dosti zamudila.

• 0

#157 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 February 2011 - 04:47 PM

Hevea, zakaj google pravi, da je 10.000 Japanese yen = 0.0887550794 Euros ?
  • 0
Viens, reste ici!

#158 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 February 2011 - 05:04 PM

Ana, ker pika povsod razen pri nas pomeni decimalko laugh.gif

Ma ja, mi je že malo žal, ker mi je tisto kokosovo maslo res bolj dišalo laugh.gif Se bojim, da se bom hitro naveličala tega vonja, ker je res precej močen. Ampak jebat ga, dobila sem goro stvari zelo ugodno in sem srečna.

Lahko obžaluješ svoj nenakup palice kakavovega masla, meni je noro fajn! S kremo sem tudi zelo zadovoljna, oboje bom strogo testirala še na dolgi rok. Ostalo še ni sprobano, čaka, da se grem tuširat.
  • 0

#159 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 February 2011 - 05:10 PM

Hevea ne štekam.

• 0
Viens, reste ici!

#160 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 February 2011 - 05:15 PM

laugh.gif Pri nas v Sloveniji se piše npr. ena in pol 1,5 ne? Povsod drugje se ena in pol napiše 1.5, torej nimajo decimalne vejice, ampak decimalno piko, vejica pa se uporablja tako, kot se pri nas pika, torej za lažje branje velikih številk. Zato je za Google 10.000 yenov enako kot deset yenov in ne deset tisoč yenov.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users