UGG
Posted 07 January 2010 - 11:35 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 January 2010 - 11:37 PM
Am, pogledam na peto če je gor etiketa. Če je ni, so definitivno fejk, če pa je pa skoraj ziher niso.
Al pa je gor etiketa, in na njej piše kar nekaj.. Vsaj na teh iz Massa vem da je tko. Pri tistih iz Tallya pa ni nič

After all this time?
Always.
Posted 08 January 2010 - 01:47 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 January 2010 - 09:59 AM

Posted 08 January 2010 - 10:28 AM
Posted 08 January 2010 - 12:31 PM
Jaz sem v MB vidla že kar nekaj žensk z uggicami. Sam ko sem pa prvič vidla v trgovini te original uggice - Ugg znamka, me je skoraj kap, ko sem videla, da un klasičen visok model stane enih 190 €. Sej meni so sicer ful simpatične, si jih pa nikoli ne bi kupila, ker so mi absolutno predragi. Kvalitetni gor al dol, vseeno se mi cena zdi pretirana, sploh v Slo.
V bistvu so dražje. Klasičen visok model je okoli 270€, nizek klasičen pa 220€, verjetno si jih ti videla v kakšni akciji.
Izabela, nimam fotiča, je pokvarjen, bom slikala če se bom kej mudila pri Dragici, sicer pa je teh slik polno na netu.
Tole je neke vrste Ugg blog, je polno slik Uggic na nogah:
http://www.igotuggs.com/
Moje so pa exactly takšne:

Posted 08 January 2010 - 01:54 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 January 2010 - 03:08 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 January 2010 - 03:15 PM
drgač sem jih pa js lani cela vesela nosla une uggice ko niso ugg firma in v celju itaq nobena jih ni mela. folk me je dejansko gledu kot da sm przadeta da mam take škorne. nosla sem jih tud ko je blo že prau topl uzunih, takrat so pa še 3x bolj čudn gledal in pol sem vsakmu razlagala kaj je to in da se to lahk nosi tud celo leto.
izabela. drugače pa men so ful lepše visoke, če nosiš na pajkice bolše pride kot pa nižje.
Posted 08 January 2010 - 03:15 PM
Danes sem vidla eno mrho v fluorescentno zelenih. Mi je žal, da je nisem vprašala, kje jih je dobila, zdaj pa spet ne bom mogla spat. x|
― V. Van Gogh
Posted 08 January 2010 - 03:35 PM
Posted 08 January 2010 - 03:53 PM

Meni so grozljive, pa te tudi:

Itak so mi grde pa čisto vse, ki niso vsaj kolikor toliko v bolj umirjenih tonih, torej zame morjo bit črne, sive, rjave, bež, morda spregledam pri cardy modelu temno vijoličaste, vse ostalo pa mi je bruh.
Te so mi tudi za kozlat, raje hodim bosa:

Posted 08 January 2010 - 03:56 PM
― V. Van Gogh
Posted 08 January 2010 - 04:07 PM
Dobri fejk Uggi imajo vsi etiketo, samo da je malenkost drugačen napis, in jih težko ločiš od originala - ravno v tem je problem. Če pa ni etikete, pa ni rečeno da so fejk, lahko da je pač druga firma, ki ne daje etiket na peto. So namreč tudi druge firme, ki delajo tako obutev, samo jaz temu ne rečem fejk Ugg - pač niso Ugg firma, that's all, niti ne poskušajo bit. Obutev na tak način v Avstraliji itak že ful dolgo izdelujejo, samo prej je nismo tok poznali, dokler niso Uggice po zaslugi določenih slavnih babnc postale tak moderne.
Za mene so vse uggice, ki niso UGG@Australia fake. Enako vse "allstarke", ki niso ALLSTAR so fake.
Posted 08 January 2010 - 04:09 PM

Posted 08 January 2010 - 04:18 PM
Za mene so vse uggice, ki niso UGG@Australia fake. Enako vse "allstarke", ki niso ALLSTAR so fake.
Točno vem kaj misliš, meni so tut Emu "fejk", ampak se vseeno ne morejo primerjat s tistimi fejki iz Massa naprimer. V Avstraliji baje vsem volnenim škornjem rečejo Ugg boots, in ne samo tej firmi Ugg Australia. Torej so tudi emu itd. po njihovem uggice.
After all this time?
Always.
Posted 08 January 2010 - 04:18 PM
Posted 10 January 2010 - 03:51 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users