Jump to content

Photo

UGG

• Please log in to reply
216 replies to this topic

#141 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85897 posts

Posted 07 January 2010 - 11:35 PM

Aja, ja, saj si dolgo čakala, se mi zdi. Jaz sem enkrat več kot tri tedne. o.O

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#142 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 07 January 2010 - 11:37 PM

QUOTE(Ana @ 7. 1. 2010 - 23:25) View Post

Am, pogledam na peto če je gor etiketa. Če je ni, so definitivno fejk, če pa je pa skoraj ziher niso.

Al pa je gor etiketa, in na njej piše kar nekaj.. Vsaj na teh iz Massa vem da je tko. Pri tistih iz Tallya pa ni nič biggrin.gif Čeprav jst opažam tut ful žensk s pravimi ugicami, al pa vsaj s ful dobrimi ponaredki.. Me prav čudi, kao ena recesija, a vsaka druga skače v čevljih za 300€, svašta biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#143 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23283 posts

Posted 08 January 2010 - 01:47 AM

Jaz sem v MB vidla že kar nekaj žensk z uggicami. Sam ko sem pa prvič vidla v trgovini te original uggice - Ugg znamka, me je skoraj kap, ko sem videla, da un klasičen visok model stane enih 190 €. Sej meni so sicer ful simpatične, si jih pa nikoli ne bi kupila, ker so mi absolutno predragi. Kvalitetni gor al dol, vseeno se mi cena zdi pretirana, sploh v Slo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 08 January 2010 - 09:59 AM

Dilema, bi si jih slikala ti na nogi? Js sm skoz za tanizke, ampak zadnjic sm vidla eno punco z visokimi, pa je ful lepo zgledlo na nogo, zdaj pa spet ne veeeeemmm. huh.gif
  • 0

#145 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 January 2010 - 10:28 AM

Jst ko sem delala v BTCju, sem mela ful časa gledat ženske in res večina jih je imela original, skoraj vsaka!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#146 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 January 2010 - 12:31 PM

QUOTE(Marmelada @ 8. 1. 2010 - 1:47) View Post

Jaz sem v MB vidla že kar nekaj žensk z uggicami. Sam ko sem pa prvič vidla v trgovini te original uggice - Ugg znamka, me je skoraj kap, ko sem videla, da un klasičen visok model stane enih 190 €. Sej meni so sicer ful simpatične, si jih pa nikoli ne bi kupila, ker so mi absolutno predragi. Kvalitetni gor al dol, vseeno se mi cena zdi pretirana, sploh v Slo.

V bistvu so dražje. Klasičen visok model je okoli 270€, nizek klasičen pa 220€, verjetno si jih ti videla v kakšni akciji.

Izabela, nimam fotiča, je pokvarjen, bom slikala če se bom kej mudila pri Dragici, sicer pa je teh slik polno na netu.

Tole je neke vrste Ugg blog, je polno slik Uggic na nogah:

http://www.igotuggs.com/

Moje so pa exactly takšne:

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#147 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18456 posts

Posted 08 January 2010 - 01:54 PM

Uh, kako inuitske so.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#148 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 January 2010 - 03:08 PM

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#149 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 08 January 2010 - 03:15 PM

js prou gledam ko ma kera uggice ali ima prave. za naketere fejk se pa ja že zelo oddaleč vidi. tud barva je čist mim.
drgač sem jih pa js lani cela vesela nosla une uggice ko niso ugg firma in v celju itaq nobena jih ni mela. folk me je dejansko gledu kot da sm przadeta da mam take škorne. nosla sem jih tud ko je blo že prau topl uzunih, takrat so pa še 3x bolj čudn gledal in pol sem vsakmu razlagala kaj je to in da se to lahk nosi tud celo leto.

izabela. drugače pa men so ful lepše visoke, če nosiš na pajkice bolše pride kot pa nižje.
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#150 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85897 posts

Posted 08 January 2010 - 03:15 PM

Danes sem vidla eno mrho v fluorescentno zelenih. Mi je žal, da je nisem vprašala, kje jih je dobila, zdaj pa spet ne bom mogla spat. x|

• 0

― V. Van Gogh

#151 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2010 - 03:35 PM

QUOTE(Jinadaze @ 8. 1. 2010 - 15:15) View Post

fluorescentno zelenih

bruh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#152 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 08 January 2010 - 03:45 PM

QUOTE(šMinka* @ 8. 1. 2010 - 15:15) View Post

js prou gledam ko ma kera uggice ali ima prave.

Jst tut biggrin.gif Pa na fbju prov obstaja skupina "I always turn around to see if they were real uggs" laugh.gif

• 0

After all this time?

Always.

#153 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 08 January 2010 - 03:52 PM

QUOTE(Nincha @ 8. 1. 2010 - 15:45) View Post

Jst tut biggrin.gif Pa na fbju prov obstaja skupina "I always turn around to see if they were real uggs" laugh.gif

a res? laugh.gif se grem takoj pridružit v skupino. tongue.gif biggrin.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#154 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2010 - 03:53 PM

Jina, a so ble take?

IPB Image

Meni so grozljive, pa te tudi:

IPB Image

Itak so mi grde pa čisto vse, ki niso vsaj kolikor toliko v bolj umirjenih tonih, torej zame morjo bit črne, sive, rjave, bež, morda spregledam pri cardy modelu temno vijoličaste, vse ostalo pa mi je bruh.

Te so mi tudi za kozlat, raje hodim bosa:

IPB Image
  • 0

#155 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85897 posts

Posted 08 January 2010 - 03:56 PM

Drugi model in prva barva, ampak se mi zdi, da bolj živa. Šekšy. 8|
  • 0

― V. Van Gogh

#156 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 January 2010 - 04:07 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 1. 2010 - 23:35) View Post

Dobri fejk Uggi imajo vsi etiketo, samo da je malenkost drugačen napis, in jih težko ločiš od originala - ravno v tem je problem. Če pa ni etikete, pa ni rečeno da so fejk, lahko da je pač druga firma, ki ne daje etiket na peto. So namreč tudi druge firme, ki delajo tako obutev, samo jaz temu ne rečem fejk Ugg - pač niso Ugg firma, that's all, niti ne poskušajo bit. Obutev na tak način v Avstraliji itak že ful dolgo izdelujejo, samo prej je nismo tok poznali, dokler niso Uggice po zaslugi določenih slavnih babnc postale tak moderne.

Za mene so vse uggice, ki niso UGG@Australia fake. Enako vse "allstarke", ki niso ALLSTAR so fake.

• 0
Viens, reste ici!

#157 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2010 - 04:09 PM

Fake (ponaredek) je nekaj, kar se izdaja za UGG, pa v resnici ni. Torej ima UGG etiketo, ampak je ponaredek, kot recimo ponaredki LV torbic in podobno in samo zato, ker niso firme UGG, ne moreš rečt da so ponaredek (ker se ne izdajajo za UGG, ne kopirajo njihove etikete). Vem sicer kaj hočeš rečt, ampak izražaš pa se ne prav. tongue.gif Po tvoji logiki so vse adidaske (kot je splošen naziv za športne superge), ki niso firme Adidas, ponaredek. In vsak labelo, ki ni firme Labello, je tudi ponaredek. Adidas je samo ena izmed firm, ki izdeluje športne copate in Ugg je samo ena izmed firm (niti ne prva), ki izdeluje sheepskin boots.
  • 0

#158 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 08 January 2010 - 04:18 PM

QUOTE(Ana @ 8. 1. 2010 - 16:07) View Post

Za mene so vse uggice, ki niso UGG@Australia fake. Enako vse "allstarke", ki niso ALLSTAR so fake.

Točno vem kaj misliš, meni so tut Emu "fejk", ampak se vseeno ne morejo primerjat s tistimi fejki iz Massa naprimer. V Avstraliji baje vsem volnenim škornjem rečejo Ugg boots, in ne samo tej firmi Ugg Australia. Torej so tudi emu itd. po njihovem uggice.

• 0

After all this time?

Always.

#159 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2010 - 04:18 PM

Ja, valda, kot jaz vsem vazelinom za ustnice rečem labelo in kot moj fant reče, da gre kupit adidaske, pa pride z Najkicami domov, ampak to niso ponaredki.
  • 0

#160 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 January 2010 - 03:51 PM

Ampak Nike in Adidas imata drugačne modele. Fake uggice in UGG@Australia pa sta na pogled enaka čevlja.
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users